Pokoj č.8

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.8

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř úno 16, 2011 10:03 pm

+ze skříně vytáhne koženou bundu a dlouhou šálu, navlíkne to na sebe a šálu si ležérně přehodí a koukne na něj a musí se usmát+ Děsně ti to sekne. +zahihňá se+ Tak klíčky od Bentleyho? Nó, to budeme muset ke mě domů, jsou tam i s autem. +nasadí si brýle na čelo+ Necháš se ode mě přemístit?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » stř úno 16, 2011 10:12 pm

Děkuji. +vystrouhá malou, pobavenou poklonu a pak se , opřený o dveře, na ni zálibně zahledí, jak si oblékne tu bundu.+ Ty jsi zas děsně sexy. +v očím mu při tom zasvítí plamínky. +Jo, proč ne. +usměje se.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř úno 16, 2011 10:16 pm

+usměje se a přijde k němu a chytne ho pevně za ruce a koukne mu do očí+ Tak se připrav. +a přemístí je do garáže na Tvrzi, která je v zahradách+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv dub 21, 2011 10:21 pm

Trochu změna mího pokoje. V tom před tím byl moc pořádek.

Obrázek
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv dub 21, 2011 10:29 pm

To ale také není problém. Stačí jenom najít fajn lidi do kapely a hned máš správnou partu. +mrkne na ni.+ Vždy se předci nejvíc experimentovalo v punk-rockových kapelách.+ uculí se, pak ale trochu zvážní, i když jí úsměv z tváře nezmizí.+ Nevím jestli.... ale jo, proč ne. +řekne na konec a při tom přemýšlí, co přesně znamená to pokušení v jejich očích. Když výtah zastaví, trochu to s ní cukne, no ustojí to. Vejde do pokoje a okamžitě se musí začít culit.+ Tak tohle mi připomíná můj vlastní pokoj. +rozhlídne se kolem.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv dub 21, 2011 10:33 pm

Tak jo. +kývne, zuje si boty a praští sebou na postel a sebere ze země blok a tužku+ Tákžé, číslo jedna... +napíše nahoru jedničku a zakroužkuje ji+ Co bys chtěla na seznam jako první? +zazubí se na ni a ovalí se k malé lednici v nohách postele+ A dáš si něco? +nakoukne dovnitř+ Je tu spousta takových těch mrňavých lahviček chlastu. +pár si jich sebere, sedne si na postel a jednu si otevře+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv dub 21, 2011 10:57 pm

+Když si zuje boty, tak usoudí, že by si je měla zout také.....zuje se a začne se přecházet po pokoji a všechno si důkladně prohlíží. Koukne na ni s pobaveným úsměvem.+ Takže mám začít? +sedne si k ní na postel, opře se o stěnu s jednou nohou pokrčenou a druhou nataženou a natahuje krk, aby viděla do lednice.+ Máš tam vodku?. +Vytáhne si cigaretu a zapálí.+ Nevadí ti to? Takže, jako první...hmmm.... +šibalsky na ni koukne a po chvilce ticha řekne.+ Zapálit si toho jointa co mám v kapce a hned potom tě chci vidět a slyšet zpívat a hrát. +zazubí se.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv dub 21, 2011 11:03 pm

+koukne na ni a hodí jí flašku s vodkou+ Ty nedáš pokoj dokud to nedostaneš, co? +položí blok i tužku na zem+ Dobře, dobře, ale já jsem tě varovala. Vytas toho jointa a hned jak se trochu otupím, tak jdu na to. +sedne si na postel a cucá něco jako whisky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv dub 21, 2011 11:07 pm

+Uculí se a v očích jí blýskne.+ To tedy nedám. +vytáhne jointa a podá jí ho.+ Ty první, ať jsi rychle otupěná. +další úcul a zatím si otevře vodku, usosává a mezi tím popotahuje z cigarety.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv dub 21, 2011 11:11 pm

+vezme si od ní jointa a několikrát zhluboka potáhne a vrátí jí ho+ Tak fakt, jo? +koukne na ni a nakonec zavrtí hlavou, vezme kytaru ze stojanu a zapojí ji do komba, pak vytáhne z šuplíku takovou červenou krabičku, tak pět cenťáků hrana a něco na ní zmáčkne a z krabičky se za nějakou chvilku začnou ozívat bicí a elektrická kytara, ale jen tak jako ztlumeně a jako doprovod+ Tak bacha, jdu na to. +ušklíbne se na ni a pak začne Wenai hrát a zpívat, jak hraje tak získává čím dál víc na jistotě+

http://homepage.mac.com/chillhouse2003/audio/dripjoy_muskrat.mp3
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje