Kuchyně

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Kuchyně

Příspěvekod Neferet » úte úno 15, 2011 10:33 pm

+chce se uvnitř stáhnout, když jí řekně, že to bylo nepříjemný, ale když se tak roztomile zakoktá pousměje se a potřese hlavou+ Pochopila jsem. +ujistí ho+ Ale i tak, neměla jsem po tobě tolik lézt... když sis zřejmě nepřál. +poznamená tiše, načeš se otočí, aby si nalila džus+ Škoda, že myslíš, jen ten včerejšek. +zamumlá si spíš sama pro sebe myslíc na svoji zradu+ Děkuju. +vezme tubičku práčků, aby bylo jasný ta co děkuje, někdy jí to i myslí, ale co se týče v otvírání těhle mudlovskejch věcech, tak už tak dobrá není, takže se s otvíráním dost potýká a víčko dost odolává+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte úno 15, 2011 10:41 pm

+Semkne rty. Nemohl by říct že si to v té chvílu skutečně nepřál, jenže to je něco co jí nikdy neprozradí+ Pomůžu ti +nabýdne se, když vidí jak se s tím Neferet potýká. Vezme jí tubičku z dlaní, přičemž krátce zavadí rukou o její. Rychle jí při tom pohlédne do očí, pak je ale zase sklopí. Rychle lahvičku otevře a vrátí Neferet do ruky+ Vem si jen jednu, jsi člověk, víc by ti nesvědčilo.
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » úte úno 15, 2011 10:51 pm

+když se na chvíli jejich oči střetnou, napadne jí že si nikdy nevšimla jak krásně čokoládový oči má. musí několikrát zamrkat, aby sezbírala myšlenky a mohla přemýšlet+ Jo, dobře... děkuju. +pousměje se a vezme si jednu tabletku, kterou poctivě zapije+ Máš nádherný čokoládový oči... Nikdy dřív jsem si to neuvědomila, dokud.... +zarazí se a skousne si ret, když si uvědomí, co to blábolí+ Promiň... já... +sklopí hlavu ke sklence džusu a raděj zmlkne+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte úno 15, 2011 10:57 pm

+Překvapeně zamrká, čímž ukáže že má taky pěkné dlouhé řasy. Odkašlá si, napije se, pak k Neferet zase vzhlédne+ Děkuji +řekne s jistou dávkou zdráhavosti v hlase a koutkem oka na ni koukne. Na tváři má takoví zvláštně nesmělí úsměv, trochu jako kluk+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » úte úno 15, 2011 11:04 pm

Já tedy, nechtěla jsem tím, říct, že bych nevěděla, že je máš hnědý... ale nikdy jsem si neuvědomila, jak čokoládově vypadaj... +snaží se to vysvětlit až z toho chudák holka celá zrůžoví rozpaky. lehce se pousměje, když jí poděkuje+ Stejně jako vlasy... dřív jsem si neuvědomila, jak moc ti sluší... +zarazí se a na chvíli zavře oči+ Asi bych měla zmlknout, než řeknu něco nevhodnýho... jsem docela ráda, že se vzduch trošku pročistil, od tý doby co jsi se vrátil... +skousne si ret, stáhne si župan k tělu a vyskočí si na linku, trošku se nahrbí a kouká na sklenku ve svých rukách+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte úno 15, 2011 11:12 pm

+Naklání hlavu ze strany na stranu, poslouchá ji a usmívá se. Teď už spíše pobaveně, než jak jinak+ Jsou pořád stejně čokoládové jako byli a vlasy mám pořád stejně +sáhne si na ně, čímž je ale díky vrstvě gelu ani moc nezmáčkne+ učesané jako dřív +trochu nakloní hlavu na stranu, aby jí viděl do očí, přestože má hlavu skloněnou+ A ty máš oči pořád... zelené +napije se. Připomělo mu to Buffy+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » úte úno 15, 2011 11:17 pm

+mrkne po něm+ Jsi si tím jistý? Já myslím, že támhle ten pramen si měl níž a támhleten víc vlevo. +usměje se na něj zlehka, potom si přejede nevědomky špičkou jazyka po rtech, když si vpozmene, že jeho rty chutnali sladčeji a podmanivěji. mrkne po něm a opět se pousměje+ Doufám, že už mam svojí zelenou a ne tu zářivou jako včera. Musela jsem vypadat jak mimozemšťan. +zatřepe s úsměvem hlavou+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte úno 15, 2011 11:25 pm

+Krátce, pobaveně se uchechtne, ale jen tak zlehka. Přikývne+ Už vypadají normálně +ujistí ji a upije se svého hrnečku+ Nevypadala si tak zle, myslím že upír se zářícími duhovkami by vyypadal hůř +řekne, ovšem jde o to jestli ji to uklidní+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » úte úno 15, 2011 11:33 pm

Tak to je dobré vědět, že by s nimi někdo vypadal hůř. +zasměje se tiše a hodí si nožku přes nožku, odhalujíc lítko+ Ale myslím, že zářivě zelený čočky si nikdy nepořídím. +poznamená vesele+ Angele? +ozve se po chvíli vážně+ Jak to teď bude? +krátce se na něj podívá, než sklopí pohled ke svým dlaním+ Myslím, mezi námi... nerada bych někdy udělala něco... +rozhodí trošku bezmocně rukama+ ...nechtěla bych překročit nějaký hranice... způsobit zhoršení ...
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte úno 15, 2011 11:41 pm

+Znovu se pousměje, skoro zasměje, než zase zvážní. Chvilku nic neříká, jen popíjí krev z hrnku, jakoby ji snad ani neslyšel nebo úmyslně ignoroval. Potom jenom pokrčí rameny+ Já nevím +řekne upřímně+ Mohla bys je překročit, jen kdybychom nějaké stanovili.
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion