od Styx » ned úno 13, 2011 3:37 pm
Myslím, že zklamaná nebudu v žádném případě. Protože už jenom to, že mám tu možnost podívat se tam, kam se obyčejný smrtelník nedostane, je pro mne nezapomenutelný zážitek. Ať tam uvidím cokoliv +trochu se mimoděk zachvěje+ A to, že dnešní noc strávím zrovna s vámi, je dokonce pro mne čest největší. Takže o nějakém zklamání není vůbec řeč +rychle se napije, aby zvlažila vyschlé hrdlo a on nepoznal, jak se jí chvěje hlas+ Tak já tu vaši vyzývavost přijímám. Ostatně... kvůli tomu tady taky jsem, abych i vás lépe poznala +blýskne na okamžik pohledem po něm a hned zase sklopí zrak do skleničky+ Co mi věříte... že bych tu vaši nabídku dokázala zneužít? Proč myslíte? +zasměje se pobaveně+ Ne, cítím k vám příliš velký respekt, abych si něco takového dovolila +složí ruce do klína a nervózně si s nimi hraje+ Můžu vám slíbit, že já nic, co tady uvidím, nevynesu ven +zvedne hlavu a trochu se rozhlédne, jestli není někde na stropě přilepená nějaká masařka s citlivým mikrofonem a mikrokamerou+ Dokonce jsem ani nikomu neřekla, že sem jdu +lehce ji zamrazí na zádech, jestli vůbec udělala dobře+ Tak to já budu mít tedy obě oči dokořán otevřené, aby mi nic neuteklo +trochu se jí sevře srdce, co všechno tady uvidí, když o tom nesmí mluvit, ale šla do toho dobrovolně, co by chtěla+
(lách, nic nevykecat... a co tedy napíšu do toho článku pro Pent?:D)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)