Na cestách - Francie, Londýn, Finsko, L. A., Malaga, Napoli

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Na cestách

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 11, 2011 10:41 pm

Marco: Vážně? No povídá se to, ale člověk by neměl věřit všemu, co se povídá. +mrkne na něj, když na něj mluví finsky tak se zamračí, protože neví co si říkají, ale zamyslí se a pak něco vypotí+ Joo, se on todella, todella hauska.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát úno 11, 2011 10:51 pm

Syr-Emppu: tse prý každý den, to si myslíš že chcu z toho svinstva oslepnout? abys věděl, žádný tancování na stole nebude +vyplázne na něj jazyk a pak z něj sleze a sedne si vedle něj a opatrně mu podá tu fialovou krásku+ tak a hraj +opře si hlavu o jeho rameno

Tuomi-Becs: +Pořád se na ni tak zkoumavě dívá+ no a kdybych náhodou uměl? +zeptá se nevině a pak se to snaží zakecat+ hele Emppu uvízl v chapadlech tvý kámošky němí a uhne pohledem+

Marco-Wenai: Kiitos +dá jí cilindr kousek do očí+ smály jsme se Tuomimu jak Becs oblbuje těma kecama, který nikdo z nás už neposlouchá +šťouchne do ní a kývne hlavou k Tuomasovi+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát úno 11, 2011 11:01 pm

Becca-Marco: Střelí po něm pohledem. Já tě slyšela. Zavrčí a přivře výhružně oči. Uvidíme, kdo koho nakonec bude oblbovat. Blýskne jí v očích.

Becca-Tuomas: Kdybys uměl, ani bych ti to moc nezáviděla...vědět, co si kdo myslí, není kdovíjaká výhra. Lidi neustále myslej na samý povrchní věci. Uculí se a krátce koukne k Syr. No jo, zdá se, že se oba dobře baví. Znovu na něj pohlédne. Co ty, bavíš se? Zadívá se mu do očí, ale pak si radši vezme flašku a skoro čtvrtinu upije. Ano, chce se vožrat.

Emppu-Syr: Nebude? Zatváří se jak ztracený a ještě navíc nakopnutý štěně. Ani když ti zahraju tohle? Koukne na ní uličnicky a zabere se do hraní.

Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 11, 2011 11:04 pm

+zvedne si cylindr z očí, koukne na Tuomiho a Beccu a zasměje se+ Boha. +pořádně se napije a spokojeně pokuřuje+ Hej vy máte fakt dobrej život, já chcu bejt taky slavná a po představení si do šatny vodit pěkný kluky.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát úno 11, 2011 11:15 pm

Syr-Emppu: No páni +vydechne unešeně když přestane hrát a celou tu dobu ho sledovala jako nějakýho boha+ to too.. krása +koukne mu do očí a pak se usměje+ ty teda víš, jak ženskou pobláznit, to se musí nechat, tak možná tričko? +vezme ho za spodní lem a zatahá za něj, a se zvednutým obočím ho sleduje+

Tuomi-Becca: +zatváří se docela smutně a zase si začne rýpat lak z nehtů, pohledem střelí na kluky a tváří se naštvaně, pak se ale otočí zpět k Becs+ Já se baví vcelku dobře +vyrve jí flašku z ruky a vypije zbytek, pak si začne balit cigaretu+ Tarje by ses určitě líbila, ta tyhle naše mejdany milovala +povzdechne si+ pojď +vytáhne ju za ruku a s cigárem v puse ju dotáhne na podium a prázdnému sálu+ No zazpívej si +a sám začne z celých plic zpívat sleeping sun+

Marco-Wenai: No jak se to vezme kotě, klidně bych na chvíli s někým měnil. Lidi furt chcou víc a víc, ale co pak, když už máš pocit že to nejlepší ze sebe už jsi jim dal? +Jukka do něj drcne, protože zas začal moc filozofovat a radši si vzal další láhev+
Jukko-Weni: neposlouchej ho, je už starý, je to skvělý být hvězda, holky po tobě hážou kalhotkama... nechce po mě taky hodit kalhotkama? +zkouší to+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 11, 2011 11:18 pm

Marco: Ale tak tě to stejně baví, ne? Proč bys to jinak dělal, kdyby tě to nebavilo. +pokrčí rameny+

Jukka: +zazubí se na něj+ Klidně... ale musíš mi je sundat. +zvedne jedno obočí+ Jinak po tobě hodím... tuhle prázdnou flašku. +vezme flašku, kde je tak čtyři centimetry ode dna a dopije to+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát úno 11, 2011 11:24 pm

Jukko-Wenai: joo kotě, tak toho já se zmocním mooc rád +zakření se+ ale zavři oči +počká až poslechne+ a nejukat +pak vytáhne z boty malý nožík a na bocích jí ty nařízne špagátky a pak je pomalounku tahá za zadní část a je drží celé v ruce+ ha +zatváří se vítězoslavně a postaví se s kalhotkama v ruce a pořádně si lokne+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 11, 2011 11:28 pm

+zavře oči a čeká co bude, pak se začne křenit až oči otevře, tak má na tváři široký úsměv+ Teda tys mi zničil spoďáry! +zasměje se+ Dej to sem. +sebere mu flašku a napije se a pak se koukne naoko vyčítavě na Marca+ A tys ho nechal.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát úno 11, 2011 11:31 pm

Jukko-Wenai: nezničil dívej +chytne je za jednu šňůrku+ no možná trošku, ale jinak jsou mooc hezký, a kalhoty si nesundáš? +zkouší to dál, chytne ji za lem kalhot a přitáhne k sobě, drží ji za boky zadečkem u sebe v klíně+
Marco-Wenai: promin zlato, já nic, já muzikant +pak se tomu co řekl sám zasměje+ mě by se líbilo to tvoje tričko +olízne si rty a stoupne si před ni a hbitými prsty jí přeběhne po pažích+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát úno 11, 2011 11:33 pm

Emppu-Syr: Jsem rád, že se líbilo. To mají na svědomí naši krajani, Stratovarius. Párkrát jsme s nima kalily. A nebo Children of Bodom, znáš? Alexi je fakt děsný hovado, větší než my všichni dohromady. A to je stejně mrňavej jako já. Vyculí se na ni. Hmm, tričko je dobrej začátek. Okoukne ji mlsně a v očích mu zablýskne.

Becca-Tuomas: Tarja je skvělá. Vážně, myslíš? Usměje se a podívá se na něj. Nechce aby propadl jedné ze svých bezpochyby tvořivých, ale melancholických nálad. Když zpívá, tiše ho pozoruje, pak vezme Marcovu kytaru a začne mu hrát doprovod, i když je to jen basa. Nakonec se ale neudrží, odloží kytaru a přistoupí k němu. Bohužel je to další z chlapů co ji o pár desítek centimetrů převyšuje, tak musí trochu zaklonit hlavu, aby mu viděla do očí, už je ale zvyklá. Sleeping Sun miluju. Řekne tiše a pousměje se.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions