Na cestách - Francie, Londýn, Finsko, L. A., Malaga, Napoli

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Na cestách

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát úno 11, 2011 3:08 pm

Všichni jsou šukézní! Zařve v odpověď, oči jí blýskají jak z alkoholu, tak stoupajícího vzrušení.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 11, 2011 3:10 pm

Já bych si je dala. +zasměje se a blýskne úsměvem po chlapech na podiu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » pát úno 11, 2011 3:14 pm

+Za obrovských ovací koncert chlapi dohrajou a následuje děkovačka, přijdou až ke kraji pódiu a začnou rozhazovat věci. Jukko daruje Wenai svoje paličky, Emppu pro Syr trsátko a Marco dá Becs celou svou kytaru, Tuomas je pak všechny tři vytáhne na pódium a tisknouc je k sobě je vede zase do šatny. Všichni jsou spocení a děsně sexy, jsou nabuzení skvělým koncertem a chlastem+
Okolí

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát úno 11, 2011 3:18 pm

Když jí dá Marco svou kytaru, málem si sbírá čelist ze země, ale pak se hrdě zazubí, až nejblíž stojící dívka nejspíš začne věřit v upíry.
Tak tohle teda nemělo chybu. Že jste dobrý, jsem věděla...ale až takhle... Sjede je uznalým pohledem a snaží se trochu uklidnit divoce bijící srdce, i když moc se jí to nedaří.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 11, 2011 3:19 pm

+celá šťastná se nechá vytáhnout na podium a zlomyslně se zašlebí na všechny fanynky dole a vyplázne na ně jazyk a odskotačí do šatny+ Byli jste masakrózní!
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát úno 11, 2011 3:23 pm

+Tiskne se k Tuomasovi a může na něm oči nechat, ty děcka dole pod podiem zelenají závistí a Syr dá Tuomimu ruku na zadek a mrkne na ně, proletěla kolem ní bota. Druhou rukou se zavěsí do Emppu a nechá se odvíst+ teda panstvo, já snad padnu na znak. Lepší koncert jsem ještě nezažila, bylo to skvělý! +skáče skoro do nebe a každýmu znich krom Anette dá pusu a pak obejme Emppu kolem pasu a do ruky mu zase vtiskne pleskaňu+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Okolí » pát úno 11, 2011 3:28 pm

+Anette se od nich oddělí a dveře do šatny se zabouchnou za celou tou bandou. Bill dávno někam zmizel a tak jsou tam holky s nimi samotné+
A teď začne pořádná afterparty +zařve Tuomi a stáhne holky k sobě na zem a chlapi si posedaj taky kolem aby každej měl u sebe aspon některou z nich+

Jukko-Wenai: tak co kotě, neomdlelas +chytne ji kolem krčku a přitáhne ji blíž k sobě+ skákalas jak šílená, jsem tě celou dobu sledoval +povytáhne obočí a šáhne po flašce+

Marco-Becs: Hej zlato, ukaž mi zoubky +skloní hlavu a chce se jí podívat do pusy a Tuomas ho sleduje jestli je normální, ale přidá se a chytne Beccy ruce a pořád se oba smějou. T: no tak, nenech se přemlouvat +ukecávají ji+

Emppu-Syr: Tak na znak jo? +podívá se na ni a podrazí ji ruce až fakt leží. Nahne se nad ni a vlasy kolem ní spadnou jako opona+ to je běsný pití, co máš. +jemně ji okousne do hrany čelisti+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 11, 2011 3:32 pm

Jukko: no málem to se mnou seklo. +mrkne na něj+ Podepíšeš se mi na břicho? +zazubí se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » pát úno 11, 2011 3:36 pm

Jukko-Wenai: jasně kotě, moooc rád +vrhne se na ni a začne jí vykasávat tričko až nad prsa, takže jí vidí podprsenku. Někde najde černou lihovku a na ňadra jí vytvoří svůj epesní umělecký podpis+ nádhera zhodnotí si to+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 11, 2011 3:43 pm

+nechá si vytáhnout triko, jí je to už celkem jedno a sěje se+ Ještě někdo se mi podepíše? +uculí se na ostatní a napije se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions