Na cestách - Francie, Londýn, Finsko, L. A., Malaga, Napoli

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Na cestách

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát úno 11, 2011 1:52 pm

Po přemístění se zhluboka nadechne a s úsměvem se rozhlédne. Jako doma. Povzdechne si a následuje Billa dovnitř. Mno...jen tak trochu. Pousměje se. Ahoj, sice si nemyslím, že jste před koncertem nervózní, ale co takhle panáka na povzbuzení? Uculí se a zamává flaškou. Jo a já jsem Rebecca. Dostojí ještě slušnému vychování.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Okolí » pát úno 11, 2011 1:58 pm

Tuomas:Vždyť už jsem stejně hotový +odpoví Jukkovi ve finštině a zvedne se od zrcadla, na hlavu si nasadí jeden z mnoha klobouků, plácne Marca do ramene a spolu jdou k holkám+ No dámy +okouknou je oba od hlavy až k patě+ vítejte +Tuomi se usměje a pak je rychlostně představí+ Tuomas, Marco, Emppu a ten co je zaneprázdněn vaší kamarádkou je Julius +a ten jim všem zamává a otvírá Wenai flašku.

Marco: Jasně zlato, my jsme nervozní před každým koncertem, dáme si rádi. Hej Bille, neřekls nám, že jedna z nich je němá +koukne na Syrianu, pak na chlapi a začne se chlámat+

Julius-Wenai: hele kotě, ale klidně mi říkej Jukko, Julius je moc dlouhý +konečně otevře flašku a nejdřív nabídne jí+ máš fajn brýle +ale přitom jí očumuje postavu a ne brýle+
Okolí

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát úno 11, 2011 2:01 pm

Hej, já nejsem němá +směje se+ a jsem Syriana. +kecne sebou vedle Emppu a ten si prohlíží zrovna jak má vlasy rozčepýřené úplně do všech stran, tak se k němu nahne+ mám ulitou ještě pleskaňu +mrkne na něj a nenápadně vezme jeho ruku a dá si ji na kříž, kde je+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 11, 2011 2:02 pm

Jukko: Já jsem Wenai. +pořád se na něj culí, prostě si nemůže pomoct+ Máš skleničky nebo to budem pít z flašky? +mlsně se koukne na Tuomase, ale hned toho zas nechá a radši zi zapálí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » pát úno 11, 2011 2:06 pm

Jukko-Wenai: Kotě, nejsme žádnej interhotel, a prašivý taky nejsme, pěkně obemkni ty svý rty kolem flašky a pořádně si lokni +taky si zapálí a přiváže si na hlavu šátek. Vezme Wenai za ruku a stáhne ju na další z několika gaučů co tam na šatně jsou+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 11, 2011 2:10 pm

Jukko: +nechá se stáhnout na gauč, natáhne si nohy a pořádně se napije, ai se potom nešklebí a podá mu flašku+ Kdy vůbec začínáte?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát úno 11, 2011 2:13 pm

Marco: Zasměje se a pohodí vlasy. Jo tak když jste tak nervózní, tak prosím, snad to trochu uklidní. Culí se a podá mu flašku, už otevřenou. Wenai, tipla bych to na flašky, proč zbytečně špinit nádobí, že? Zamrká pobaveně. A když jí Jukka domněnku potrvdí, zasměje se. Jako bych to neříkala.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Okolí » pát úno 11, 2011 2:19 pm

J-W: +mrkne na hodiny+ vlastně už jsme měli tam být, ale oni počkají +zavdá si z flašky+ Myslím že takhle dlouhý nohy jsem ještě neviděl +natáhne vedle ní ty svoje, ale Wenai má delší+ zajímalo by mě... +podívá se na ni neřestně+ no nic, možná později

Emppu-Syr: +jenom povytáhne obočí a pohladí ji po bedrech a pak zasune ruku pod lem kalhot a vydoluje pleskačku+ Něco speciálního? +a dá jí ji do ruky+

Marco-Beccy: Zlato, mohla bys mi pomoct +pořád ještě má rozpuštěnou bradku a potřebuje ji zaplést+ já to mám vždycky nestejně +zubí se a přitáhne ji k sobě+

Tuomas: Hej vy jste jak malý +směje se na chlapi a napije se z jedný flašky+ tady to dneska špatně dopadne +zavrtí hlavou, sedne si doprostřed místnosi a začne si balit cigarety, a ubalí i každé z holek+ moc je neberte vážně jsou to děvkaři, ale já +rozpřáhne ruce+ jsem z nich nejlepší +mrkne na Wenai+
Okolí

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát úno 11, 2011 2:23 pm

Marco: jasně, s radostí. Nechá se přitáhnout a jemně ho za bradku zatahá. Parádní, myslím, že Vikingové kdysi vypadali přesně jako ty. Mrkne na něj. Tak...jeden, nebo dva cůpky? Mě se osobně se nejvíc líbí dva. Uculí se uličnicky a pak střelí pohledem po Tuomim. Nejlepší? Jako nejlepší děvkař, myslíš? Sjede ho pohledem. Tomu bych i věřila. Cuknou jí koutky a blýskne v očích.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 11, 2011 2:26 pm

Jukko: Copak by tě zajímalo? +pak se zasměje+ Tak dobře, beru tě za slovo, potom. +mrkne na něj a sebere mu flašku a napije se+

Tuomas: Vážně? +uculí se na něj+ Ale to by mohl říct každej. Máš nějakej důkaz?

kdy už začnete? Já se děsně těšim.+zazuýbí se a zavrtí nedočkavostí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions