Hotel - Recepce

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Hotel - Recepce

Příspěvekod Björn Skarsgard » pát úno 11, 2011 11:21 am

Skvělý, fakt skvělý +hodí hlavou a zlaté vlasy mu spadnou tam kam mají, na záda. Pak na ni koukne tím svým šelmovským pohledem a jak mu nabízí ruku, tak se jí chytne, ale místo toho aby se vytáhl nahoru, stáhne ji svou medvědí silou k sobě na hruď a pevně ji obejme pažemi v medvědím obětí a jenom se kření+ dostanu pusu?
MUTTRADE I ÖRONEN HUM, HUM
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
OCH KÖR SEDAN SPRINGA IVÄG
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát úno 11, 2011 11:26 am

Héj! +vypískne jak ji stáhne na sebe a má docela vražedný výraz v obličeji+ Pusť mě! +zasyčí na něj a drobnými pěstmi ho tluče do hrudi, ale Björn se jenom směje+ co, pusu? +vyvalí na něj oči+ když dovolíš, tak jsem vdaná a navíc tvoje šéfová! +začíná být nasupená, protože Björnovi ani jedno z toho vůbec nevadí a tváří se zcela neodolatelně. Rty se blíží k jejím a fakt se baví+ Neopovažuj se! +zavrčí na něj Syr a zaklání hlavu co nejdál od něj+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Bill Weasley » pát úno 11, 2011 11:30 am

+Vejde do hotelu a stoupne si k recepčnímu pultu, když tam nikoho nevidí, rozhodne se počkat, pak ale uslyší hádku z poza pultu a nahlídne tam, Pohodlně se opírá o recepci a pozoruje je. Pobaveně se kření, jak Syriana marně bojuje s tím chlapem co vypadá jak Viking. Když ale vidí, že je v koncích tak si decentně odkašle+
Ne, že bych vás chtěl rušit, ale přišel jsem daty za mladou paní Lafayettovou +a cinkne do zvonku+
Jestli ještě jednou uslyším "drraoušku" tak mě asi zavřou k Mungovi
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Björn Skarsgard » pát úno 11, 2011 11:47 am

+Bjornovi šlehnou oči k chlapíkovi co se naklání a hledí na ně. Nespokojeně zabručí a oči mu ztvrdnou. Pak si ale povzdechne+ No co s vámi +myslí tím všeobecně+ Sice jsme si docela hezky povídali +bez námahy se zvedne na nohy a šéfovou pořád drží v náručí, ta se mu snaží vymanit+ ale když máte schůzku +a než se Syr naděje sedí na recepčním pultu směrem k Billovi a Björn jí očumuje zadek+ a zase se stavte šéfová +broukne jí do ucha a zase si sedne do křesla a lapne časák+
MUTTRADE I ÖRONEN HUM, HUM
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
OCH KÖR SEDAN SPRINGA IVÄG
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát úno 11, 2011 11:59 am

Bille +vyhekne překvapeně a o to víc se snaží dostat z toho vražedného objímání, ale než se nadá, žuchne na pult s roztaženýma nohama vyrovnává balanc aby neslítla dolů. Jak ho chytne dá rychle nohy k sobě a otočí se k Bjornovi, oči jí planou vztekem a tvář má uplně bledou, až na ní vystupují všechny pihy+ TY! ještě si o tom promluvíme! +vyštěkne na něj a pak se otočí k Billovi+
Bille, já se omlouvám +opatrně seskočí dolů a jenom se modlí, aby jí neprdl podpatek, to by se kácela k zemi ona+ Takže, všechno klaplo? +zeptá se se zvednutým obočím a recepčního už si nevšímná+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Bill Weasley » pát úno 11, 2011 12:09 pm

Syriano neomlouvej se +nabídne jí rámě+ docela dobře jsem se bavil +usměje se+ zvlášt vaše kalhotky jsou velmi reprezentativní +a když Syriana uplně zrudne rozesměje se nahlas+ ale no tak, drahoušku, není se za co stydět+ Ano ano, všechno je domluvené +mrkne na ni a tváří se spokojeně.+ Tuomas na nás bude čekat +pak si ji postaví na délku paže+ to půjdete takhle? +zeptá se jakoby mimochodem+
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát úno 11, 2011 12:44 pm

Bille! +celá zrudne při poznámce o kalhotkách, ale rychle to zakecá+ jasně že nepůjdu v tomto +zavrtí hlavou+ hned jsem tady + zmizne v pokoji převlíkne se do kožených kalhot a černé podprsenky a síťovaného trika, na to si hodí koženou bundu od Wenai a zase se vrátí. Zapálí si cigaretu a vyfoukne kouř+ Tak, ale ještě musíme počkat na moje dva kumpány +mrkne na něj+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 11, 2011 12:55 pm

+velmi elegantně se tam přemístí, na sobě má tříčtvrťáky, pruhovaný podkolenky a steely, pak černý triko, lenonky a starej cylindr+ Nzdar lidi. +zazubí se na ně a zapálí si cigáro+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát úno 11, 2011 1:04 pm

Čau zlato +objeme ji+ páni, tobě to sekne, a to jsem si myslela, že budu nejkrásnější, zase nic +pokrčí rameny+ tak už jenom jedna. Já se tak těším. +zasní se+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Bill Weasley » pát úno 11, 2011 1:07 pm

Čau krásko +plácne Wenai po zadku a zubí se+ hlavně mi neříkejte, že mám vyrazit s tebou +koukne na Syr+ s tebou +mrkne na Wenai+ a hádám že třetí přijde dlouhozubka +změří si ty dvě pohledem+
Bill Weasley
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette