Pokoj č.8

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.8

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob úno 05, 2011 9:39 pm

Ach bože! +vykřikne a praští pěstí do stěny, protože v tu chvíli ji zalije mocný orgasmus, svíjí se kolem něj a skoro se neudrží na nohou, ale je to naprosto úžasný+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » ned úno 06, 2011 12:38 pm

+Drží ji pořád jednou rukou kolem pasu, o to pevněji, když cítí, že se jí podlamují kolena. Na něj je to už ale také příliš, konečně povolí své sebeovládání a o chvilku po ní se i on musí zachytit sprchy, jak se najednou jeho tělem přežene orgasmus. Když se opět trochu vzpamatuje, pohladí ji po zádech, pak si ji k sobě přitiskne, políbí ji a zároveň z ní vyklouzne.+ Líbilo se ti to? +šeptne jí tiše do ouška.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned úno 06, 2011 12:44 pm

+otočí se k němu čelem a obejme ho kolem ramen+ Moc se mi to líbilo. +zašeptá mu do ucha, v očích má pořád omámený výraz a pak mu dá pusu, kouká mu do očí a pořád se tak omámeně usmívá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » ned úno 06, 2011 6:27 pm

To je dobře. Protože mě taky, velice. +též se usmívá. Políbí ji na čelo, na nos a pak se jenom tak jemně otře o její rty. Pořád jí drží kolem pasu a ohlazuje jí při tom zadeček.+ Měl bych už jít, ať si ode mě můžeš i chvilku oddechnout.+ mrkne na ni s úsměvem.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned úno 06, 2011 6:31 pm

+objímá ho taky kolem pasu a zamračí se v zamyšlení+ Hm... oddechnout. Myslím, že takových pět minut bude akorát. +usměje se na něj docela rozpačitě+ Je mi z tebou hezky. Jestli chceš, tak běž.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » ned úno 06, 2011 6:48 pm

(já to akorát chci sloučit do jedné linie, abychom je tam neměli dvakrát, snad ti to nevadí)

Mě je s tebou taky hezky. +podívá se jí do očí, na tváři teď nemá úsměv, ale tváří se upřímně.+ Opravdu, a tohle neříkám jen tak. Měl bych se ale aspoň jít převléct...ehm...tedy obléct, do čistého. +ušklíbne se, poněvadž většinu času strávil bez oblečení. Uvidíme se na tom plese, ano? +podívá se na ni zkoumavě.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned úno 06, 2011 6:55 pm

(v pohodě, já se sice ráda rozdvojuju i na víc částí, ale jak chceš :mrgreen: )

+pokývá hlavou+ Dobře. +ještě ho pořádně políbí+ Budu se těšit. +štípne ho do zadku, tohle si prostě nemůže odpustit+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » ned úno 06, 2011 8:35 pm

Ty! Potvůrko! +zavrčí, jak ho štípne do zadku a na oplátku jí kousne do rtu, ne tak, aby začal krvácet, ale trochu to zabolí. Následně to ale zjemní hlubokým polibkem, pohladí ji po zádech. Až pak vyleze ven ze sprchy. Ručníkem se osuší, v pokoji se nasouká do věcí, ale jenom tak, že je bos a boty s ponožkama má v ruce, košili i sako nezaplé. Ještě jednou se usměje na Wenai, pošle jí vzdušný polibek a vytratí se na chodbu a pak do svého pokoje.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned úno 06, 2011 8:37 pm

+uculí se na něj, když jí pošle polibek ajak za ním zapadnou dveře, tak začne tančit takový zvláštní poskakovací tanec a zpívá si u toho+ Jo, jo, jo, jo,jo,jo, sexy kluk a Wenaika. Oni půjdou na rande a budou si užívat. +pak zatřepe hlavou a zklidní se+ Ehm... +uculí se i když tam nikdo není a obleče si něco normálního a jde na snídani do restaurace+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » ned úno 06, 2011 8:45 pm

(lach :D )
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje