Kuchyně

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Kuchyně

Příspěvekod Angel » pát úno 04, 2011 9:38 pm

+Vrhne na ni temný pohled+ Hloupá výmluva +odsekla trochu prudce. Když se řísne, přejde rychle k ní, po cestě vyroluje nějaké ty papírové utěrky, aby jí ránu obvázal. Vezme ji za ruku a motá utěrku kolem prstu, do kterého se řízla+ Kdybych to nastražil, tak už bych se nevracel. Navíc Spike musel vědět že nejsem mrtví. Máme společnou krev, i když ne přímo. Cítíme se navzájem. Pouto krve +zarazí se a zvedne její ruku blíž, pak si vezme i její druhou ruku a prohlédne si obě její zápěstí. Vzedme se v něm o ni strach, ale také zlost že si dovolila chtít umřít+ Měla si říznou svisle nebo našikmo, tak otevřeš větší prostor žíli a hůř se to spravuje +řekne zdánlivě bez zájimu a pustí její ruce+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pát úno 04, 2011 9:46 pm

Lepší nemam. +pokrčí lehce rameny. sleduje jeho počínání lehce nevěřícně, že úplně zapomene, že by si mohl všimnout jizev+ Pouto krve? +zeptá se zamyšleně, má dojem, že už to od někoho slyšela, snad to Spike zmiňoval. strne, když si uvědomí, že si Angel prohlíží její zápěstí a těžce polkne+ Díky za radu... příště na to budu pamatovat. +odvětí, těžko říct, jestli to myslí vážně nebo ne, otočí se k němu zády, aby neviděl, jak se tváří a začne se potýkat s rozbalovnáním másla+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pát úno 04, 2011 9:52 pm

Tak to jsem rád, že jsem tě poučil +odsekne úštěpačně, Angelus vystrkuje růžky. Sebere si svoje kafe, když nic jiného není, a bez dalšího slova odejde do své kanceláře+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pát úno 04, 2011 9:58 pm

+beze slova hledí na jeho odcházející záda+ Sakra... +uleví si, když si myslí, že je Angel v dostatečné vzdálenosti, aby jí neslyšel+ Takhle to nepůjde. +zamumlá, chvíli ještě váhá, ale pak sbalí chleba, uklidí věci, namazanej krajíc si vezme do ruky, odběhne si pro čistou košili a peníze a při jídle vyjde ven do toho hnusnýho horka a zamíří k řezníkovi+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte úno 15, 2011 1:09 am

+vletí dovnitř jak velká voda, přechá tam a sem a hořečně přemýšlí. pavouk! a oni chtějí aby s ním žila pod jednou střechou! panika, hrůza, strach... nesnáší pavouky, nenávidí je, ty jejich chlupatý tělíčka, nohy, ostrý kusadla a sklený oči... rozklepe se. přejde k ledničce, prudce jí otevře, vyloví odtamtud džus a lednici zabouchne. žíznivě se napije a začne se shánět po nějakých prášcích, hlavou jí tepe bolest jako by se jí hlava měla každou chvíli rozkočit. prohledá všechno možný, bouchá přitom se šuplíky a skříňkami, ale nikde prášky na hlavu nenajde, takže nakonec skončí zapřená rukama o linku, směrem ke dřezu, župan nechá bez zájmu rozevřený, takže se klepe trošku zimou, před sebou džus a zhluboka dýchá, aby se uklinila.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte úno 15, 2011 9:44 pm

+Seběhne dolů, zběžně pohledem zkontroluje jestli ten hluk neznamenal že tu lítá nábytek po místnosti, když tu podle všeho není nic zničeného, tak jde k umyvadlu+ Vpořádku? +zeptá se, zatím co si z ruky smývá žlutavou slizkou tekutinu. Koutkem oka přitom nenápadně nakukuje do jejího rozhaleného županu+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » úte úno 15, 2011 9:50 pm

+trhne sebou, když za sebou uslyší Angela, neslyšela ho přijít, ostatně skoro jako vždy+ Jo... v pořádku... +přikývne, i když je jasně vidět, že v pořádku zase tak úplně není, promne si spánek, zajede rukou do vlasů+ Jen mě trochu bolí hlava. +usměje se na něj tak nějak unaveně, povzdechne si a s nevolí zjistí, když se chce napít, že má prázdnou sklenku+ Nemáš hlad? +zeptá se, když zamíří k ledničce, aby si dolila džus+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte úno 15, 2011 9:55 pm

+Usuší si ruce pečlivě do utěrky+ Nevypadáš tak +podotkne neutrálně. Sáhne do kapsy odkud vytáhne tubičku z léky proti bolesti, kterou jen tak postaví na linku a nic k ní neřekne+ Docela ano, ještě jsem dnes nejedl +opře se zády o linku a složí ruce na prsou+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » úte úno 15, 2011 10:14 pm

To jenom tak vypadám... +zamumlá, když otvírá ledničku, pokývá hlavou, že bere navědomí, že má hlad. zamručí něco v tom smyslu, kdo pořád dává ty lahve až dolů, protože se musí ohnout, aby jednu vytáhla, druhou rukou vezme džus a ledničku zabouchne+ Včera jsem to dost přehnala, takže si ani nestěžuju. +pokrčí rameny a zarazí se při pohledu na tubičku s léky, načeš dokončí původní pohyb, odloží lahev a krabici s džusem na pult, vyndá Angelův hrnek+ Asi bych se měla omluvit... +prohodí, když nalejvá krev do hrnku, hrnek strčí do mikrovlnky a nastaví správnej čas+ ...za to jak jsem se chovala. +dokončí, když se dvířka mikrovlnky zaklapnou+ Byla jsem tak mimo, že mi nedocházelo, že by ti to mohlo bejt... +vyndá hrnek z mikrovlnky, když se ozve cinknutí+ ...nepřijemný. +dokončí a podá mu hrneček+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte úno 15, 2011 10:22 pm

To bylo +odvětí dřív než si uvědomí jak by to mohlo vyznít, když mu to dojde znejistí+ Tedy ne přímo ten polibek, ten nebyl nepříjemný. Byl to příjemný polibek, všechny jsou příjemné... Ehm když jsem řekl všechny, myslel jsem všechny tvoje polibky, ne ty ostatní... z jinými lidmi +rychle si od ní vezme hrnek, aby v napití se skryl svou nejistotu+ Nemusíš se omlouvat. Co se stalo, stalo se, necháme to být.
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion