Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Nesmrtelný » stř led 26, 2011 9:25 pm

Ne, to bylo tehdy kdy jsem si hrál na archeologa. Moc zajímavá práce, protože člověk může sledovat jak se ostatní snaží určit k čemu to či ono asi sloužilo a žasnou nad věcmi které pro mě byli normální +usměje se vesele, když si na to vzpomene+ Obchodníci měli těžký život, zvláště byli-li to židé. S těmi většina náboženství ani vladařů neměla moc slitování, pokud nepřinášeli dostatek peněz +nedá se poznat jestli mu na to záleží nebo ne+ Já se myslím nejraději chlubím krásnou ženou jako jsi ty.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » stř led 26, 2011 9:33 pm

Archeologa?* vydechne užasle* Koukám, že jsi měl zajímavý život. Archeologie je těžká věda.*řekne uznale* Ale ty jsi měl asi ty nejlepší učitele vid? Spoustu tich lidí jsi určitě znal osobně. *pokýve hlavou aniž by si to uvědomila* Hlásíš se k nějakému náboženství? Já osobně žádné z nich nezavrhuju, ale většinou si žiju podle vlastního vědomí a svědomí *trochu se začervená nad jeho komplimentem* To určitě říkáš každé ženě, kterou někam doprovázíš* trochu rozpačitě se usměje* Myslím, že na tom plese bude krásy k obdivování dost.
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Nesmrtelný » stř led 26, 2011 9:47 pm

To si ani nemyslím +zakroutí hlavou+ Když víš kde hledat a co tam najdeš a navíc když to dokážeš určit a do správného období zařadit jediným pohledem jen z paměti, tak je to docela jednoduché. Zbytek, jako katalogizování, se nechá na asistentech. Jen to chce mít dobrého padělátora diplomů, což já vždy měl +svěřuje se se svými "tajemstvími"+ Nejlepším učitelem je život, ale ano, když jsem byl malí měl jsem dobré učitele +připustí+ Nehlásím se k žádnému, podle mě je to jen doktrína mocných určená k ovládání mas +pousměje se+ Copak tebe nezajímá co bude po smrti? Nevztahuje svou mysl k žádné naději posmrtného života, nebo existence něčeho co ovládá tvůj osud? +vyptává se+ Bohužel v poslední době jsem měl až zoufala málo příležitostí nějaké ženě něco takového říct.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » stř led 26, 2011 10:28 pm

To ano,ale ty sji to všechno sám zažil, to je to kouzlo*pousměje se* Myslím, že to co bude následovat po životě zajímá každého. Já radši žiju přítomností. Tím co se děje teď a tady*rozhodí rukama,aby obsáhla gestem celou dobu* To jsi se asi pohyboval v té nesprávné společnosti* usmívá se* Ale klidně pokračuj, hezky se to poslouchá*přizná se a mile se usměje*
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Nesmrtelný » čtv led 27, 2011 8:44 pm

Neodrazuje tě to? Můj věk... +odmlčí se a chvilku na ni hledí docela bez výrazu v tváři+ Kolik vlastně myslíš že je mi let? +zeptá se pak docela logicky+ Možná je to rozumný přístup nestarat se o to co bude až se tělo rozpadne a jednoduše žít. Myslíš že to je rozumný přístup? +usměje se+ Teď už se v ní ale naštěstí pohybuji.

(Já už bych to pomalu ukončila. Abychom nevyčerpali všechny témata k rozhovoru a tak. ;) )
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » čtv led 27, 2011 9:45 pm

Nevím proč by mě to mělo odrazovat.Člověk je tak starý na kolik se cítí+řekne a mrkne na něj+ No neodvažuju se ani hádat, ale když jsi mluvil o archeologii a že jsi to všechno de fakto znal z té doby...+netroufá si ani hádat+ Hlavně si myslím, že to tady a ted mi dva určitě nevyřešíme+ řekne a usměje se+ No je už celkem pozdě+řekne a zamaskuje zívnutí rukou+ asi se vypravím alespon něco naspat na ten zítřejší ples. Přeju ti dobrou noc a doufám, že ten tvůj doprovod na ples platí. +řekne a zvedne se, u baru zaplatí a ještě mu naposled zamává a mizí+

(jistě a děkuju za doprovod na představení)
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Nesmrtelný » čtv led 27, 2011 9:59 pm

+se skoro rozpustilím úsměvem přikývne+ Nejsi první kdo se neodvažuje. Legrační, dřív to tak nebylo +kývne souhlasně hlavou+ Omlouvám se, někdy moc filosofuji a příliš se do toho ponořím. Jak jsem říkal, prokletí stáří +vstane, vezme jí za ruku a políbí+ Bylo mi ctí tu s tebou posedět a můj doprovod samozřejmě platí +nechá ji odejít, i když jí chtěl odvést alespoň ven. Když už je pryč, taky zaplatí a odejde+

(není zač, moje lenost to pořádně roztahala.)
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Styx » čtv led 27, 2011 11:03 pm

Remus Lupin píše:*uchechtne se* a to je to, co mi zrovna nepříjde moc uklidňující...*poznamená* ne, nemyslím, že by tady někdo byl v nebezpečí..*rozhlídne se* vyloženě...*připustí* ale jeden nikdy neví, co se zvrtne...přidává to na atmosféře...*zavíří prsty ve vzduchu a nadechne se* je to jako omamný parfém...ale bez vůně...chm...*podívá se na ni* prostě jsem neodolal...*přimhouří oči*

Remus: Máš pravdu, i když majiteli se dá snad i věřit, pokud se vůbec dá věřit upírovi. Ale nikdy není zaručeno, že někdo z podřízených nezačne zlobit. Tolik potravy pod jednou střechou... to je příliš velké pokušení +o Aubreym a jeho talentu na průsery se mu radši ani nezmíní, lepší nevědět+ Tak neodolal? Čemu? +uculí se zvědavě a pak mu pošeptá do ouška+ Nepůjdeme už pomalu domů? Jsem trochu unavená +chytne ho pod paží, aby se mohla přitulit+ Doufám, že mi budeš dělat doprovod na sobotním plesu +usměje se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pát led 28, 2011 10:31 am

Styx:no, no..*kýve si hlavou* věřit možná i bych věděl, ne že by ti to ve výsledku pomohlo...*uculí se a dopije* jo, taky bych šel...*zaplatí útratu a vydají se k šatně* no..vidět to na vlastní oči...nenechat tě v tomhle hnízdě samotnou...*mile se usměje na procházejícího číšníka, který se na to "hnízdo" zatváří kysele..*to víš, že příjdu, takovou událost si nemůžu nechat ujít..to bych byl společenský znemožněn...jen, asi příjdu o něco později, musím ještě něco v práci...odchytit..*a vyjdou do šatny a ven*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » ned úno 13, 2011 10:55 am

+přisedne si k baru a objedná si colu s citronem. Žádný alkohol, chce mít na dnešní večer dokonale čistou hlavu. Popíjí a čeká na Nejvyššího, tak nějak cítí, že o ní moc dobře ví+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti