Hlavní salon - podium

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Hlavní salon - podium

Příspěvekod Nesmrtelný » sob led 22, 2011 11:30 pm

Sam: +Rozhlédne se po poloprázdné místnosti+ Já bych se přesunul k baru, řekla bych že je to tam pohodlnější +usměje se na ni+ Tady dle mého názoru pořád zůstává jakási těžká a chladná atmosfera +vstane a nabídne jí ruku+ Půjdeme? +mírně nakloní hlavu na stranu a zvláštně na ni hledí+

(Promiň, jsem dneska brzo usnula a dostala jsem se sem až teď.)
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » sob led 22, 2011 11:55 pm

Nesmrtelný: *přijme s vděčností jeho nabízenou ruku* Ano teď zrovna jsem v rozpoložení, kdy by se sklenka něčeho ostřejšího hodila,ale jen pokud uděláš vyjímku a dáš si se mnou*řekne a pohlédne na něj štěněčíma očima*

(to vůbec nevadí, já spíš děkuju že jsi mi přivedla doprovod na akci ;) )
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Beatrix » ned led 23, 2011 1:18 am

Jason: +dopije a zadívá se doblba+ Já...už asi pudu...+pousměje se na něho+ Děkuju..za všechno...+zadívá se mu tak trošku zkoumavě do očí, natáhne se a dá mu malilinkatou pusinku na tvářičku+ Mějte se co nejlíp. +na stolku nechá balík bankovek a de se podívat, jestli mem už na baru končí, nebo jí tam nechá auto+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Jason » ned led 23, 2011 12:11 pm

Bea:*uměje se a schválně ji tvář nastaví, když se tváře dotkne, tak jeho kůže malinko zabrní* není zač...*mrkne na ni* vy taky..a zas někdy přijdte...*a vytratí se do zákulisí trošku popíchnout účinkující*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Spike » stř led 26, 2011 6:49 pm

Neferet píše:Jo bylo to zajímavý. +pousměje se na něj a trošku se narovná, ale ne tak moc, aby se od něj musela hnout+ Já nevypadám vyděšeně. +brání se, ale přesto sáhne po sklence a neprozřetelně jí do sebe vyklopí. hrdlem se jí v tu ránu prožene ne tak úplně nepříjemná chuť, ale je tak intenzivní, že se zakucká+ Sakra... +zakleje mezi nádechem a dalším kašláním+

+Uchechtne se, vesela a posměšně+ Ty vážně neumíš pít puso +zakroutí hlavou skoro nevěřícně+ Já bych to pro dnešek zabalil pudlíčku +rozhlédne se po dočista prázdné místnosti+ Na bar se mi nechce, protože vim jakou držku tam potkám +myslí samozřejmě Arese, kterého tam už jednou kdysi viděl+ Tak vstávej +vstane, vytáhne Nef na nohy a odvádí pryč s podniku+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Lanevra » stř led 26, 2011 6:59 pm

Winifred Burkle píše:+trošku bezděčně si promne zápěstí, ale lehce se usmívá, začne nadšeně tleskat+ To bylo... +vydechne+ ... neuvěřitelné. Nikdy jsem nic takovýho nezažila. +okouzleně sleduje bílou růži ve sklenici+

°Usměje se, docela uvolněně a mile°Jo, tady ta vystoupení jsou skvělá. Já je mám ráda °svěří se° Nepůjdeme už domů? °zeptá se trochu z nadějí° Myslím že dnes na tebe bylo vzrušení víc než dost °snaží se Fred dostat domů°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » stř led 26, 2011 7:08 pm

+široce se na ni usměje, když se jí tak svěří+ Hmn... +zamyslí se, moc se jí nechce, ale zahlédne jak Spike s Nef odchází a taky zazívá+ Asi by to bylo nejlepší. +přikývne nakonec+ Ale příště půjdeme zase. +rozhodne se sem zase vrátit, vstane a zamíří si to s Lanou k východu+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Jean-Claude » pát dub 29, 2011 8:34 pm

*v jinak pro mnohé známém prostředí jsou dnes na stolcích již tradičně skleničky...dnes kromě příznačně rudé tekutiny převalující se líně na dně rovněž rozžhavené každá vlastním plamínkem*
Obrázek
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Beatrix » pát dub 29, 2011 8:49 pm

+Dojde tam s Amonem, nechají si věci v šatně a sednou si tradičně do rohu, do tmy na sedačku ke stolku.+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Amon » pát dub 29, 2011 8:52 pm

+Dá Bei ruku kolem ramen a druhou mávne na obsluhu, ať jim doense něco k pití a zobání, zapálí si a o něčem si potichu opvídají+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti