Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte led 25, 2011 12:48 am

Jo, máš pravdu. Dnes je skvělá noc na to, vožrat se do bezvědomí. Ušklíbne se pobaveně. Ovšem zajímalo by mě, kam půjdem. Já totiž většinou chlastám buď tady, doma nebo Na Mýtince. Uculí se, vstane a protáhne se. Pak se trochu vítězně usměje. Zdá se to jako snadná otázka, že? Ale najít na ni odpověď je těžší, než by se mohlo zdát. Usměje se. A to jsem jen prostá upírka. Blýskne jí v očích. Tak..pomůžu ti to tady zpacifikovat, ať můžem vypadnout. Protáhne se za ním na bar, trochu poklidí a s druhým barmanem domluví, že inventuru chlastu a spočítání tržby udělá ve své směně. Tak...Přeskočí barpult a opře se o něj. Už jsi něco vymyslel? Pozvedne tázavě obočí, na rtech slabý úsměv.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ares » úte led 25, 2011 1:11 am

(Co tak k Mystick na víno? :pii )

No dobrá… ušklíbne se pobaveně nad jejím vítězným úsměvem. …slibuji, že si příště odpustím ty mravouční kecy.
Společně to tam nějak poklidí. Vezme si své věci…nebo spíš černou koženou bundu, tu flašku co měl pod pultem a k ní vezme ještě jednu, za kterou tam nechá v pokladně nějaké peníze. Je to ještě těžší otázka než ta předtím. Pokroutí hlavou, no pak se na ni na chvíli zamyšleně zahledí. Vychází mi z toho ten tvůj dům jako nejlepší řešení. Řekne a čeká, co na to Becca poví.
Ares
Bůh

Příspěvekod Nesmrtelný » úte led 25, 2011 8:50 am

Samantha Wood píše:Nesmrtelný:
*Poslouchá jeho teorii a pak už se začne strácet* Víš co si myslím? Že ženy a muži si nemají co vyčítat.*řekne a usmívá se* Ale nesmíš nikomu říct, že jsem to přiznala*řekne zvesela,ale pak zváží a zamyslí se vážně nad jeho otázkou*Myslím, že u muže hledám lásku a něhu,ale sem tam nějaký dáreček není k zahození *snaží se nebýt nervozní z toho jak na ní kouká.Není si jistá,ale asi kouká trochu jinak. Jako by ho odpověd opravdu zajímala* A co ty čekáš od své partnerky?

+Přikývne, s úsměvem+ To opravdu nemají, věř mi. Zažil jsem toho už hodně na to abych věděl že lidé jsou všichni stejní, nezáleží na rase, pohlaví nebo náboženství. Alespoň z mého pohledu +dodá trochu diplomaticky, on má celkově na civilizaci poměrně negativní náhled+ Takže bys milovala žebráky, který by ti daroval své srdce? +vrátí se k pohrávání z vínem+ Především, aby se mě nepokosila sežrat, což na dlouhodobé vztahy vylučuje upíry a jiné podobné tvory. Lidem prostě dávám přednost. A co se týče toho ostatního? +zamyslí se+ Nemám kupodivu žádný vzorec podle kterého si vybírám, ale všechny moje ženy byli velké osobnosti.

(Omlouvám se, jsem prostě nějaká nevýkonná v poslední době.)
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » úte led 25, 2011 9:25 am

Nesmrtelný: *zatím co povídá, hraje si s prstýnkem. Při jeho otázce na něj pohlédne* Myslím, že jsi přesně pochopilpodstatu toho, jak jsem to myslela*dodá s úsměvem, který se rozšíří když mluví o svých představách* Ano, ten vztah by nebyl asi moc ideální, kdyby se člověk musel pořád hlídat, aby nebyl sežrán *to už se chichotá, ale pak zvážní* Jak je to dlouho, co jsi sám? Ale jestli o tom nechceš mluvit nebo je to moc osobní, nevadí. *zahledí se do sklenky a když zjistí, že je prázdná, objedná si ještě jednu*

(není za co se omlouvat ;) každý občas nestíhá, třeba mě se to stává docela často)
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Nesmrtelný » úte led 25, 2011 11:23 am

Pak se obávám že nejsem vhodný kandidát. Nejsem žebrák a upřímně se doznávám že nenosím srdce na dlani, abych ho mohl rozdávat každému na potkání +je vážný, možná dokonce i trochu smutný+ Jsem sám už dlouho, déle než ty jsi na světě. Nepočítám samozřejmě několik náhodných příjemných známostí +napije se a začne kroužit prstem po okraji sklenky+ Moje poslední žena zahynula v Německu za druhé světové války, odmítla opustit svou vlast a Vůdce. Já jsem utekl do USA, protože mi bylo jasné že dny Třetí říše se rychle blíží ke konci.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte led 25, 2011 1:03 pm

( :== :D)

Pokud se do nich vždycky tak hezky chytíš, pro mě za mě v nich klidně pokračuj. Zamrká na něj nevinně. Hmm, to je vážně něco..ani vožrat se tu není kde. Zamračí se pohoršeně. Ale teď jsem si vzpoměla... Kousek od Hyperionu je taková rozkošná, zapadlá putyka. Nevím jestli ji znáš....? Koukne na něj tázavě. Každopádně moje seznámení s ní neproběhlo zrovna standartně. Ušklíbne se lehce pobaveně. A jsem i docela zvědavá, jak to tam po té střelecké exhibici daly dohromady. Zasměje se.

(Lani, co ty na to? Nevadilo by, kdyby jsme "zneužily" bar v Hyperionu? :roll: )
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » úte led 25, 2011 1:29 pm

(Becc, tož tak využijte, ale je to podnik nejnižší cenové kategori. Když si obědnáte pivo, pravděpodobně vám dají slitky slitků. Whisky je tam obarvený líh, podivné skvrny na podlaze a na stolech jsou buď zvratky nebo něčí krev. No prostě místečko k pohledání, kam zavítáš když sháníš například Spikea. Ehm :lol: )
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » úte led 25, 2011 2:05 pm

Becca: Pokroutí hlavou. Ještě bych před tebou ztratil svou tvář. To tedy ne. ušklíbne se, no při zmínce o tom "rozkošném" baru se zatváří velice kysele. Jo, znám. Když jsem tam naposled byl, nejdřív jsem dostal sekyrou do zad a pak mě jeden upír propíchnul mým vlastním mečem. Pozvedne jedno obočí. Vidím, že i ty s ním máš své zkušenosti. Zamračí se, ale pak se začne smát. Inu dobrá. Špatné zkušenosti třeba přibít dobrými….no v tomto případě snad aspoň lepšími. I když taková rvačka je v podstatě dobrá zkušenost. Pokud ho přímo neohrožuje na životě…. Chceš tam přenést? koukne na ni zkoumavě.

(Máme sebou vlastní zásoby, toho bych se nebál. A doufám, že Spike ani Angel se tam momentálně nenachází.)
Ares
Bůh

Příspěvekod Samantha Wood » úte led 25, 2011 6:18 pm

Nesmrtelný: Víš, aby jsi to správně pochopil. Bylo to myšleno tak, že ke štěstí nepotřebuju luxus a přepych. Stačí, když vím, že tomu druhýmu na mě záleží *trochu smutně se pousměje* To je mi moc líto, muselo to být hodně těžké. Odejít od ní tak daleko *jemně položí svojí ruku na tu jeho která leží na stole a povzbudivě se na něj usměje* Tak zkusíme veselejší téma*řekne a lišácky se usměje* Co ty a domácí mazlíčkové? Nějaké oblíbené zvířátko?
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Remus Lupin » úte led 25, 2011 8:40 pm

Styx píše:Remus: +uvědomí si, proč se Remus tady cítí tak nesvůj+ Nic se ti tady nestane +pohladí ho po tváři+ Zní to šíleně, já vím, ale teď jsi tady hostem a tím pádem jsi vlastně pod ochranou majitele baru. Ale přájemně jsi mě překvapil, že přes to všechno jsi sem přišel +podívá se na něj s obdivem+

*uchechtne se* a to je to, co mi zrovna nepříjde moc uklidňující...*poznamená* ne, nemyslím, že by tady někdo byl v nebezpečí..*rozhlídne se* vyloženě...*připustí* ale jeden nikdy neví, co se zvrtne...přidává to na atmosféře...*zavíří prsty ve vzduchu a nadechne se* je to jako omamný parfém...ale bez vůně...chm...*podívá se na ni* prostě jsem neodolal...*přimhouří oči*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti