Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Samantha Wood » ned led 23, 2011 1:35 am

No tak já osobně nezmám ženu co by se nechtěla nechat rozmazlovat.* usmívá se nervozita z ní už úplně spadla* Jenže co ti budu povídat, někteří muži jsou nepoučitelní. To se z historie vyčíst taky dá *dobýrá si ho,ale doufá,že si tonevezme osobně*

( Dobrou a doufám že tuhle kapitolu jeho osobnosti nikdy osobně nepoznám :lol: )
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Styx » ned led 23, 2011 3:12 am

Remus Lupin píše: *lach, chudák, ani se střískat nemůže, jak má Remuse za zadkem:D...sedne si a jen se pousměje* musím si dát něco na posilněnou, abych to strávil... tyhle hrátky s myslí...*zavrtí hlavou a ani za prase by nepřiznal, že tak trochu má vítr z toho, aby coby vlk nebyl povoláván...moc dobře si pamatuje hlásek z posledně...místo toho se rozhlídne* ale vidím, že to asi bude normální stav...*poznamená, jak tak sleduje různě lidi viset na baru u sklenky*

(no jo, seká latinu:), ale třeba se tam střískají oba:D)
+zasměje se, jak ho to vzalo+Jen se posilni, ať to rozdýcháš +přisune mu tam další+ Tady je to normální. Po každém vystoupení je u baru narváno, jak si sem každý jde zklidnit narušenou mysl. A to dneska nebylo zdaleka tak drsné, jako jindy.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » ned led 23, 2011 12:09 pm

*vemze si do ruky druhého panáka, s tím už si spíš hraje, než že by ho hned musel do sebe obrátit* hm...možná, ale mým smyslům všechny ty neznámé vjemy dávaly dost zabrat...*upije* takže bych spíš asi přežil nějaké drámo, no..*si věří, no:)*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Memory » ned led 23, 2011 12:52 pm

Becca: Pokrúti hlavou. "V DV to veľmi ako sranda nevyznelo." ale je rada, že to Becca berie tak športovo. "No tie kanady ani uniforma nie." uculí sa. "Ale to ostatné aj celkom sedí." mrkne na ňu. Pozoruje ju a je jej jasné, že to neni len tak. "To ma mrzí. Naozaj." smutne na ňu pozrie. "Možno...by si sa mala jednoducho pohnúť ďalej a pozrieť sa po niekom inom. Ak teda chceš s niekym byť." povie tak trochu neisto. Predsa len nechce, aby to Becca vzala nejak zle.

Ares: "Loch house, Scotland." vysype zo seba veselo a hlavne nepremyslene, ako si odpije aj tej skotskej. Zadíva sa naňho akoby si ho teraz prvý raz všimla. "Viete, že ja vás poznám? Nedávno ste mi ušiel z nemocnice!" dodá karhavým tónom. Príde k nej čašník a odovzdá jej odkaz od Bei. "Nooo, tak už ma nemusíte odnášať." povie opäť smerom k Aresovi, keď sa čašník stratí v dave. "Čaká na mňa odvoz."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Ares » ned led 23, 2011 1:07 pm

Becca: Povzdechne si. No jo, upíři. Když šlo jen o obyčejné smrtelníky, bylo to mnohem snazší. Tváří se jakoby mu ty časy chyběly, a že mu i chybí. Určitě dostaneš. Myslím, že J-C si dokáže dobře sečíst, že jsi pro něj mnohem cennější přítel, než nepřítel. Zarazí se a pak se zamračí. Slyšíš co říkám? Nevěřícně pokroutí hlavou. Ještě před pár tisíciletími bych tě nabádal, abys mu usekla hlavu. Zřejmě jsem vyměkl nebo co. ...S úsměvem jí dolije. Jsem rád, že nejsem sám, co tu pociťuje jistou touhu po alkohole. Možná bychom si mohli někdy tu flašku otevřít společně, co říkáš?

Memory: Scotland?Tak to se ani nedivím, že preferujete skotskou. ušklíbne se, následně se však zamračí. To vy jste šamanka, nebo co to máte v tom vašem světě? pořád se mračí, protože její poznámka v něm otevřela ne moc veselé vzpomínky, spíš se mu teď do hrudi vkradl jakýsi pocit nejistoty. Nenápadně se rozhlídne kolem a slíbí si, že svého meče se musí co nejdřív zbavit.
Ares
Bůh

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned led 23, 2011 2:38 pm

Ares: to bylo, ale zas to bylo moc snadné a nebyla taková zábava. Zajiskří jí v očích. Hmm...snad máš pravdu. Zadívá se zamyšleně do skleničky, jakoby tam chtěla najít pravdu. Ale není to víno, tak ji nenajde:D Pobaveně se uculí. No jo, jenže před pár tisiciletíma bysme se nepotkali. Jasně proč ne...je nuda pít sám. Navíc nejsme alkoholici, abysme pili sami, ne? Zasměje se.

Memory: já vím, že bych měla..jenže...nemyslím, že bych tady našla chlapa, ochotného chodit s upírkou. Vlastně mě to ani tolik nepřekvapuje, vždyť kterému chlapovi by nevadilo, že když budu chtít, můžu mu přenést jeho auto na libovolné místo? Ušklíbne se sarkasticky. A je jedno, že v předstírání toho, že jsem obyčejný člověk, jsem docela dobrá. Dřív nebo později se to dověděl každý a všichni zdrhli. Až na Charlieho. Povzdychne se a kopne do sebe zbytek panáka. Ale to je jedno. Dá se přivyknout všemu, i samotě. Není nic, než chladná a temná pustina věčnosti. Pronese tiše a potřese hlavou. To říkal Lestat a měl pravdu. Pousměje se trochu a pohlédne na ni. Ale nechme toho depkování. Usměje se a stín z jejích očí zmizí. Ještě vás tím nakazím a to bych si na svědomí nevzala. Zasměje se a nechá si dolít.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned led 23, 2011 4:06 pm

Ares: Zahľadí sa naňho zamračeným pohľadom a o čosi vytriezvie. "Ja nie som žiadna šamanka, ale liečiteľka a áno, zachránila som vám život." ohradí sa trochu bojovo, lebo Aresov nedostatok vďaky ju mierne naštve.

Becca: "Ty naozaj udvihneš auto?" opýta sa prekvapene, no vzápätí si za to vduchu vynadá. Že ju tekéto veci ešte vôbec prekvapujú. "Myslíš, že to chlapom naozaj tak veľmi vadí? Tak im auto prenesieš, no a čo?" pokrčí ramená a dopije svoju sklenku. Ďalšiu si už ale radšej neliať nedá. "To nehovor." pokrúti hlavou. "Samotu poznám veľmi dobre, ale je oveľa lepšie, keď jej nemusíš čeliť..." no potom sa na chvíli odmlčí a povzdychne si. "...ale chápem, že keď to proste človek necíti, nedonúti sa k ničomu." ešte chvíľu sa tvári posmutnelo, ako asi premýšľa aj sama na d sebou, ale potom sa tiež usmeje. "Máš pravdu, to sú moc ťažké témy na takýto večer. Povedz mi, čo nové v guns. Už dlhšiu dobu sa k vám chystám na tie hodiny obrany, ale akosi som sa k tomu stále nedostala."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Ares » ned led 23, 2011 4:52 pm

Becca: Já si zábavy užil i tak. Záleží na tom, jestli je zabíjíš sama, nebo někoho přinutíš, aby je zabíjel. Pokrčí rameny, jakoby mluvil o něčem úplně běžném. To asi ne, ale nikdy není pozdě. Malinko se ušklíbne, ale je to spíš pobavený výraz než ďábelský úšklebek. Dobrá, tak tě beru za slovo. Mrkne na ni.

Memory: Dobrá, jste léčitelka, ale já jsem pomoc nepotřeboval. Zbytečně jste se mnou ztrácela čas. Takže vám nemám za co děkovat. Řekne tónem, jako když je pro něj téma uzavřeno.

Poslouchá o čem se ty dvě baví a jen přetočí oči. Ženské, mít vaše problémy. Pokroutí hlavou a utřenou sklenici vrátí do poličky. Víš jaké je řešení, Rebecco? Najdi si chlapa, který dokáže auto unést taky a pak si je můžete přenášet navzájem. Opře se ležérně o pult a kouká z jedné na druhou, až se pohledem zastaví na Becce.
Ares
Bůh

Příspěvekod Styx » ned led 23, 2011 5:10 pm

Remus: +uvědomí si, proč se Remus tady cítí tak nesvůj+ Nic se ti tady nestane +pohladí ho po tváři+ Zní to šíleně, já vím, ale teď jsi tady hostem a tím pádem jsi vlastně pod ochranou majitele baru. Ale přájemně jsi mě překvapil, že přes to všechno jsi sem přišel +podívá se na něj s obdivem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned led 23, 2011 6:38 pm

Memory: Neubrání se úsměvu nad její překvapenou otázkou. No jo, vážně. Pokrčí rameny, jakoby to bylo běžné. No co jsem poznala, tak vadilo. Případně byla možná druhá varianta, kterou považuju snad za ještě horší. A to uctívače. Zatváří se jakoby spolkla afrického jeskynního pavouka. Jsou zábavní tak deset minut, pak mám většinou chuť utrhnout jim hlavu. Ušklíbne se. Máš pravdu..ale nehodlám to už hrotit, prostě tomu nechám volný průběh a uvidím, co se semele. Usměje se. V Guns pohoda, naštěstí. Obchody jdou, zjišťuju, že nejsem sama, kdo má poněkud nezdravý vztah k zbraním všeho druhu. Naštěstí. Zasměje se. A vlastně...Man mě informovala, že tvůj bratr rozšířil náš tým. Usměje se. No však přijď, až budeš mít čas a klidně vezmi nového přítele, třeba by si rád zastřílel, nebo tak. Nabídne s úsměvem.

Ares: No dávám přednost...hmm...osobnímu přístupu ke každému. Usměje se nehezky. Tak nějak bych neměla klidný spaní, kdyby za mě dělal špinavou práci někdo jiný... Lepší když to osobně pošlu do pekla já, aspoň se nemusím obávat, kdy se to vrátí...i když...taky to není nikdy úplně jistý. Zatváří se kysele, když si vzpomene na jednoho otravného démona.
Tss, no jistě, že takové problémy nemáš. Nejspíš takový přízemní a lidský city jako je láska, vůbec neuznáváš, co? Přimhouří mírně nasraně oči. Pak ale jen mávne rukou a napije se. Jo, tak to díky za radu. Bohužel tenhle drobný požadavek splňují většinou jen upíři a démoni. Obojí obvykle zabíjím, takže mi kdovíjakou náklonost neprojevují. Ušklíbne se ironicky. A ve zdejších vodách jsou buď zadaní, nebo vyšinutí. Nevím, co je větší komplikace. Cuknou jí trochu koutky.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti