Hotel - Recepce

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Hotel - Recepce

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob led 22, 2011 9:50 pm

(no, Wenai má 178 cm, s podpatkama, asi tam 184)

Děkuji. +potěšeně se usměje a vezme si od něj růži a přivoní k ní a trochu se u toho usmívá+ No tak já vás vezmu do místní Hospůdky, aby jste to tu trochu poznal. Pojedeme vaším autem? Mím by jste asi jet nechtěl, navíc já neumím řídit. +položí růži na recepční pult a koukne na Björna, který se na ni trochu šklebí+ Dejte mi ji do pokoje. +řekne Björnovi a pak se zase otočí k Richardovi+ Nebo se tam můžeme přemístit.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » sob led 22, 2011 10:00 pm

(Heath měl 185, ale dejme tomu, že Richard má 190)

Jsem rád, že se vám líbí, i když, je to jen růže. Příliš jsem se s ní nevytáhl. +uculí se.+ Tak to budu velice rád. Spíš bych chtěl jít autem...tedy svým, pokud by vám to nepřekáželo. Přemísťování je sice rychlé, ale nic kromě barev a blbého pocitu v žaludku z něj nemáte. +ušklíbne se. Nabídne ji rámě a vede ji ven.+ Jenom mě budete muset navigovat. +Řekne o něco vážněji.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob led 22, 2011 10:06 pm

+před hotel už samozřejmě přistavili jeho auto, Wenai se ho chytne a jdou ven+ Nebojíte se že zabloudíme? +usměje se+ Ale udělám, co bude v mích silách. +nechá si od něj otevřít dveře od auta a nastoupí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » sob led 22, 2011 10:10 pm

+Zavře její dveře a pak si sedne na místo řidiče.+ Řekněme, že vám věřím. +mrkne na ni. Zařadí rychlost a už se řítí téměř sto třicítkou městem.+ Měla byste se připoutat. +Podívá se bokem na ni a oči mu svítí jak malému klukovi.+ Doufám, že vám rychlá jízda nevadí, když tak můžu ubrat.
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob led 22, 2011 10:14 pm

+zapne si pás a tváří se statečně, ale je z toho pěkně vyjukaná+ No rychlá jízda není zrovna můj šálek čaje, ale možná to bude jen tím, že autem obvykle nejezdím. Tak já vám budu zase na oplátku věřit, že nás nezabijete. +usměje se na něj+ Budu potřebovat panáka. +zamumlá a pokouší se mu říkat kam má jet+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » sob led 22, 2011 10:22 pm

No vidíte, to mě nenapadlo, že teď nebudu moc pít. +poprvé odkdy se potkali se zamračí, ale jen na chvilku.+ Já mám rychlou jízdu velice rád, ale ne za každou cenu. +usměje se na ni mile a trochu ubere plyn, že už za okny nejsou vidět jen šmouhy.+ Tak tedy kudy? +podle Wenaiiných navigací se jim tam podaří dostat celkem rychle, dokonce ani nezabloudí.+

(pokračování asi na Mýtince? pokud si tedy myslela ji)
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte led 25, 2011 11:05 pm

+cestou ho sleduje, ale nemluví, aby se mohl na jízdu soustředit, nerada by ho rozptylovala, když si to tak užívá, když zastaví před hotelem tak vystoupí a vejdou dovnitř, protože venku jsou asi dva stupně+ Takže? +podívá se na něj s úsměvem+ Půjdeme do baru, nebo do pokoje? i když se obávám, že v pokoji by toho mohlo být málo. +rozverně se usměje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » stř led 26, 2011 12:08 am

V tom případě bych zvolil bar. Do pokoje se pak dá přesunout vždy. +mrkne na ni a dá jí přednost ve dveřích do baru, částečně proto, že se to sluší, ale částečně také proto, aby měl dobrý výhled na její zadeček.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Anette Bowell » úte úno 08, 2011 10:43 pm

+vejde dovnitř a rozhlídne se kolem sebe. Uvidí recepční pult a zamíří k němu+ Zdravím. Máte nějaký volný pokoj? Jestli ano, ráda bych si jeden pronajala. Bude nějaký problém s tím, že nevím na jak dlouho? +zeptá se mile vypadající obsluhy a usměje se+
You may say I´m a dreamer. But I´m not the only one...
Anette Bowell

Příspěvekod Björn Skarsgard » úte úno 08, 2011 11:44 pm

Dobrý den, +usměje se mile na slečnu+ Samozřejmě, že máme volný pokoj. A můžete zůstat, jak dlouho budete chtít. +nalistuje knihu hostů+ Vaše jméno, prosím.
MUTTRADE I ÖRONEN HUM, HUM
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
OCH KÖR SEDAN SPRINGA IVÄG
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette