Pokoj č.10

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.10

Příspěvekod golux » ned led 16, 2011 10:58 pm

I kdepak, ne ne, zvládnu to sáááma... vrávoravým krokem dojde do koupelny, zavře za sebou dveře, svleče si šaty, stoupne si pod sprchu a nechá na sebe téct záměrně studenější vodu, aby se trochu probrala
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Ares » ned led 16, 2011 11:07 pm

Jak si budete přát. Lehce se jakoby ukloní. Když se golux zavře v koupelně, svlékne si sako, košili, zuje boty...takže zůstane jenom v kalhotách. Všechno to jakž-takž nacpe do skříně. Vytáhne láhev whisky, nalije si do sklenky, sedne si na gauč, pomalu popíjí a čeká než golux vyjde ven.
Ares
Bůh

Příspěvekod golux » čtv led 20, 2011 9:04 pm

vyjde ven v saténovém županu, ještě se trochu motá, ale celkem jistým krokem zamíří k posteli. Když vidí polonahého Arese, trochu se zarazí, ale pak se posadí na druhou půlku postele Neměl byste trochu obyčejné vody?
golux
VIP Member

Příspěvekod Ares » pát led 21, 2011 12:15 am

(Ares sedí na gauči.)

Zálibně si prohlíží její křivky, když se při chůzi župan napíná kolem jejího těla. Sleduje ji, dokud si nesedne na postel. Ale jistě. Usměje se. Dopije svou sklenku, zvedne se a z pokojové ledničky vytáhne evianku. Otevře ji, nalije do sklenice a tu podá golux. Přičemž se nad ni trochu nakloní a nasaje její vůni. Jaká byla sprcha? zeptá se jenom tak mimochodem, když se opět narovná, odtrhne pohled od goluxina dekoltu a podívá se jí do očí.
Ares
Bůh

Příspěvekod golux » stř led 26, 2011 10:43 am

aha, sorry... :-) vezme si od něj vodu, napije se a pak se pomalu položí na záda na postel Sprcha byla báječná, osvěžující, jedním slovem... skvělá usměje se Docela mě to probralo... její pohled přitahuje Aresova vypracovaná postava
golux
VIP Member

Příspěvekod Ares » stř led 26, 2011 8:04 pm

(v poho ;) )

Neujde mu jak si ho golux prohlíží, nepatrně se usměje. Posadí se vedle ní, přičemž ji sjede pohledem, jak tam tak uvolněně leží a usměje se při tom ještě o něco víc. Když říkáte, že byla tak skvělá, že bych si jí dal i já? Konečky prstů jedné ruky jí velice jemně pohladí po boku. Nechtěla byste mi umýt chrbát vy, když už jste do nedovolila mě? zeptá se s úsměvem a oči se mu naplní touhou.
Ares
Bůh

Příspěvekod golux » stř led 26, 2011 8:34 pm

přimhouří oči a usměje se Jen si užijte sprchu sám, drahý Aresi. Já si tady zatím trochu odpočinu pohodlně se uvelebí v polštářích, ještě trochu víc si uvolní župan a nechá zpod něj vyklouznout i nožku
golux
VIP Member

Příspěvekod Ares » stř led 26, 2011 9:09 pm

Také přimhouří oči a sleduje tu její odhalenou nožku a povolený župan. Jste provokatérka, víte o tom? řekne trochu přiškrceně, jak ho začíná škrtit i něco jiného. Postaví se tedy, a i když látka jeho kalhot je dost pevná, i tak si golux může všimnout mírné vybouleniny. Opravdu si to nerozmyslíte? Zeptá se ještě jednou se slabým úsměvem na rtech.
Ares
Bůh

Příspěvekod golux » stř led 26, 2011 9:32 pm

Já? Provokatérka? vykulí oči v hraném údivu Jak jste na to přišel? přiblíží si k ústům láhev vody a pomalu se napije s naprosto jednoznačnou gestikulací, a taky pocítí příliv touhy Jen běžte, a nezdržujte se moc. Já tu na vás počkám... koukne mu do očí
golux
VIP Member

Příspěvekod Ares » čtv led 27, 2011 1:17 am

Daří se mu krotit svůj dech, ale své vzrušení ne, když tak kouká, co golux s tou flaškou dělá. Oči mu zaplanou, skloní se náhle k ní a upřeně jí hledí do očí. Pokud budete takhle pokračovat, nutně se mi prodlouží čas strávený v koupelně. řekne tiše. Skloní se ještě níž, až by to vypadalo, že jí chce políbit no jenom se malinko pousměje a současně jí jedna jeho ruka zlehka přejede po odhaleném stehně. Pak se opět tak náhle narovná. Neutečte mi. řekne s úsměvem, ještě jednou jí věnuje pohled svých tmavých, vzrušením hořících očí a pak i on zapadne do koupelny.
Ares
Bůh

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje