Kancelář

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Kancelář

Příspěvekod Angel » čtv led 20, 2011 12:53 am

+Opustí Spike v hale a jde do své pracovny. Tam se jednoduše posadí do tmy, jak to má ve zvyku a kouká před sebe. Po chvilce si zavře oči a začne meditovat, doslova a do písmene. Ponoří se do své mysli, kde se snaží klidnit Angeluse. Zároveň slyší jak si Neferet a Spike venku povídají i to jak odtáhne Nef tak daleko že tiše pronášeným slovům nerozumí a vnímá jen šumění jejich slov+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv led 20, 2011 12:59 am

+chvilku za dveřmi jen stojí, nabírá odvahu a taky neví jak začít. sice zaklepe, ale vůbec si není jistá, co by měla říct, jak se chovat, ale co by pro Spikea neudělala, když by chtěl mít Angela tady, sice to neřekl přímo, ale jí je to jasný. přešlapuje na místě a připadá si jako idiot+ Když si představim, že jsem mohla mít svatej klid, kdybych si dala záležet.... +mrmlá si tiše pro sebe a znovu zaklepe+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pát led 21, 2011 12:29 am

+Otevře oči, už když Neferet mluví sama k sobě a zamračí se na dveře. Nechce s ní mluvit, ale tuší že nemá na výběr. Narovná se v křesle, položí ruce na stůl a zamračí se+ Dále +řeken klidným hlasem+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pát led 21, 2011 12:34 am

+útrpně zavře oči, když se Angel konečně ozve, nechce s ním mluvit, ale jaksi nemá moc na výběr, jednou či později bude muset a teď to aspoň může hodit na Spikea, vezme za kliku, otevře, vejde a zavře za sebou, když se rozhlédne jaksi jí dojde, že zavření dveří nebyl zrovna nejlepší nápad, když je tam najednou taková tma, ale nehodlá to měnit ani si stěžovat+ Omlouvám se, že ruším... +nenápadně se opře o zeď vedle dveří, nechce se jí moc dovnitř+ ...ale chtěla jsem se omluvit za to, jak jsem vtrhla do pokoje... +děkuje všem svatým který zná, že její hlas zní pevně a klidně+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pát led 21, 2011 12:39 am

+Mlčky si ji měří, on jí v matném světle prosakujícím kolem žaluzií vidí dokonale. Dlouho se ani nepohne než mírně skloní hlavu+ Nechci aby ses tu přenášela a používala magii, to už jsem ti řekl kdysi dost jasně +není znát jestli omluvu přijal nebo nepřijal, prostě jí jen vynadal za magii+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pát led 21, 2011 12:47 am

+založí si ruce na prsou, jakýsi obranný reflex+ Nepoužívám tady magii, tak jak jsem slíbila. O přenášení nikdy řeč nebyla. +ohradí se klidným hlasem, prozatím klidným hlasem snažíc se držet tvář nečitelnou+ Pokud nechceš, abych se sem přemisťovala stačí slušně požádat. Pokud tady zůstaneš. Stejně bude nějakou dobu trvat, než toho budu zase schopná. +poslední větu řekne spíš tiše sama pro sebe+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pát led 21, 2011 12:52 am

+Vstane, pomalu, ale dramaticky+ Ale nepovídej? Tak přenášení není magie? Jistěže ne, je to jenom přenos atomů pomocí geomagnetických vln +zavrčí pohrdavým hlasem+ Když jsem řekl žádná magie, myslel jsem všechny jeho formy +obejde stůl+ Tohel je můj dům, když budu chtít zůstat, když ne, tak ne.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pát led 21, 2011 12:59 am

+s ohledem na to, že skoro nevidí, jí jeho dramatičnost trošku unikne+ Vážně? Tak to jsi zapomněl nějak zmínit. Pokud si dobře vzpomínám tak ti ty geo-něco vlny předtím nevadili a to, že se tu objevovaly docela často. +naráží na to, že se sem přemistovala hodněkrát a nikdy jí na to nic neřekl, pořád se chová klidně i s jakýmsi respektem, ale zdá se že trošku vystrkuje růžky, tohle jí naštvalo, nepřišla se sem hádat+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pát led 21, 2011 1:03 am

Nebudu se s tebou hádat. nestojíš za to +mávne rukou skoro znechuceně+ Jdi pryč +vykáže ji z kanceláře jakoby byla nějaká služka+ Jdi si za Spikem, užívejte si a mě nech napokoji. Nechci s tebou mít už nikdy nic společnýho +zní to spíše unaveně, než naštvaně. Zatím+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pát led 21, 2011 1:09 am

+zabolelo to a to hodně, semkne rty, aby se ovládla, i když to ovládání jí moc nejde+ Fajn, protože jsem se nepřišla hádat. +odvětí a nepříjemně klidným hlasem+ Vlastně jsem přišla, abych ti řekla, že se kvůli mojí přítomnosti nemusíš stěhovat. Že se ti budu s radostí, co nejvíc to půjde vyhýbat. +odlepí se od zdi+ Nemusíš mít strach, když se tomu budu moct vyhnout, nepolezu ti na oči. +až nepříjemně klidná, otočí se na podpadku a otevře dveře, aby mohla odejít+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion