Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Winifred Burkle » pon led 17, 2011 10:27 pm

Aha... +dostane ze sebe, když pochopí, nějak nečekala že by přišla hned druhý večer, ale nějak jí to nevadí+ Jo... já...mám ráda neformální styl. +popadne hrnek a upije teplého kafe+ Sluší ti to. +zamumlá a schová se v hrnku kávy+ Jedna pláž je kousek od LA. +pohodí hlavou lehce ke dveřím+ Vezmeme si asi taxík, ale jestli chceš můžeme se projít i městem.
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » pon led 17, 2011 10:51 pm

Díky, tobě taky. Vypadáš velmi °propustí jí pramínek vlasů mezi prsty° uvolněně °potěšeně se usmívá° Já bych jela taxikem ať se zbytečně neunavujeme. Alespoň já jsem opravdu líný tvor °na důkaz své lenosti se protáhne jako kočka a povzdechne si° Vyrazíme? °vezme ji za ruku° a po cestě, někde u pláže koupíme párek v rohlíku °plánuje°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » pon led 17, 2011 10:56 pm

Dík. +pousměje se a trošku zrůžoví, ne moc, jen tak lehce, dopije kávu a hrnek odloží+ Tak jo... taxík... +přikývne+ Jasně, vyrazíme. +usměje se a ruku jí sevře v dlani, vypůjčí si pár dolarů se slibem, že je vrátí co nejdřív+ Super... +zazubí se a zamíří s Lanou ke dveřím+ ...protože mam strašnej hlad. +řekne výmluvně, když jí pořádně zakručí v biše, když prochází vchodovými dveřmi+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » pon led 17, 2011 11:15 pm

°Zasměje se a obejme ji kolem pasu, takže si ji k sobě přitiskne° Slyším že doslova hladovíš ty můj chudáčku °líbne ji na spánek° tak tě budeme muset nakrmit °přislíbí jí a odejdou z hotelu°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte led 18, 2011 1:27 am

+Po asi třech měsících sem zase vejde. Nic moc se tu nezměnilo, až na několik pachá které tu přibyli, včetně jednoho o kterém si myslí že ej jen halucinace. Odloží kabát na pult a potichu se vydá do svého pokoje. Neví co tu bude dělat, ale pokud tu na nikoho nenarazí, tak si plánuje jen vzít nějaká svoje věci a odejít+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » úte led 18, 2011 11:38 pm

+běží chodbou jak zběsilá, u schodů trochu zpomalí jelikož má na paměti poslední takovýhle úprk, schody seběhne trošku rychleji, ale přesto opatrně držíc se zábradlý. jen okrajově vnímá, že na ni někdo volá, ale momentálně je jí to fuk, chce být pryč, daleko odsud sama. posledních pár schodů zakolísá, jak má tendenci ztratit rovnováhu, ale ustojí to a vyletí ze vstupních dveří ven na ulici. na vteřiknu se zastaví těsně před silnicí, aby zhodnotila rychlím pohledem situaci. nakonec se rozeběhne do jedné z tmavých ulic, proplete se rychle pár uličkama, než se dostane k hlavní, kde si za pár drobných co má v kapse stopne taxík. nic jiného než drobné sebou nemá, kabát, peníze a vše co by mohla potřebovat, zůstalo v hale+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte led 18, 2011 11:42 pm

+Snadno sebehne ze schodů, jenom to zapínání kalhot ho trochu zpomali, a rozhlédne se po prázdné místnosti+ Sakra! Je pryč! +ještě pro jistotu vyběhne ven na chodník a rozhlédne se na obě strany. Zachytí její pach, tak se kousekžene ulicí, ale pak stopa končí, takže mu dojde že nastoupila do auta. Vztekel si pro sebe vrčí nadávky, když se vrací do hotelu. Práskl by dveřmi, kdyby nebyli skleněné a lítacíc+ Angelusí! +zavolá do útrob hotelu a doufá že on s etaky nevypařil+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » úte led 18, 2011 11:46 pm

+Sejde pomalu ze schodů. Spike nervozně pochoduje po hale+ Co se stalo? Neferet odešla? +zní to lhostejně, jakoby mluvil o někom koho vůbec nezná. Dojde k pultu a opře se o něj, dávaje jasně najevo že je mu to jedno, i když to není pravda. Lidé si myslí opak, ale on je skvělí v přetvářce+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte led 18, 2011 11:56 pm

Jo, zase někam zdrhla +zastaví se pocházení+ Je to příšerná hysterky, kdykoliv se jí něco stane tak se chová jak splašená husa +rozhazuje rukama+ Saka! Já to ale tentokrát chápu +zamručí+ Oběví se tu chlápek co měl bejt mrtvej, jako totálně, úplně mrtvej a von neni +zamračí se na Angele+ Nedělej že je ti lhostejná! Já moc dobře vím že není, protože se zatracenej upír z duší! +podne ho prstem do hrudi+ Máš ji tady v srdci v pálenou jako rozžhavenou dýku.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » stř led 19, 2011 12:06 am

+Trochu couvne a založí ruce na prsou, neústupný výraz+ Zradila mě a to já neodpouštím. Nikdy +lže, Wesovi odpustil+ Tak to prostě je a nic se na tom nikdy nezmění. Tebe +trochu zjihne+ s toho neviním ani mi nevadí že jí stále miluješ a chceš být s ní. Proto bych možná měl jít pryč, ubytovat se někde jinde +položí mu ruce na ramena, chvilku váhá, ale pak ho políbí na čelo+ Ona se brzy vrátí, znám jí moc dobře +pustí ho a otočí se k odchodu+ budu v kanceláři. mám tam pár věcí... chci se na ně podívat +zajde do dveří a zavře je za sebou+
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion