Angelův pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Angelův pokoj

Příspěvekod Angel » úte led 18, 2011 1:31 am

+Vejde do svého pokoje a tam se mu naskytne zajímaví pohled na Spike který stojí nad urnou s vysipaným popelem. Zamračí se, založí ruce na prsou a temně mu v hrdle zavybruje+ Co mi tu sviníš neboštíkem po koberci? +zavrčí. Hned mu to že tu Spike je bez jeho souhlasu a dělá tu kdo ví jaké nechutnosti, zvedla mandle a rozhoupala žluč+ Nejsem tu ani pár měsící a ty se hned roztahuješ +plánuje mu asi dát hned na uvítanou do deržky+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte led 18, 2011 1:53 am

+Prudce se otočí, kouká na výhružně stojícího Anhela. Pomalu vytáhne cigaretu z pusy a koukne na ni+ Kurva to do toho někdo narval trávu? Nebo jsem si šňupnul anižbych o tom věděl? +vzhlédne zase k Angelovi+ Nejsi ty duch? +zeptá se velmi inteligentně. Přistoupí k Angelivi a dloubne ho do hrudi. Ruka se mu samozřejmě o tělo většího upíra zarazí, protože to není duch nýbrž upír z masa a démona+ Angele? +zeptá se hloupě+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » úte led 18, 2011 2:01 am

+Pozvedne oči k neby při jeho hloupém chování a ještě hloupějších dotazech+ Jistěže jsem to já ty pitomče. Copak sis opravdu myslel že jsem mrtví? +zamračí se na něj jako tisíc čertů+ Vysvětlíš už mi konečně proč mi tu po pokoji rozsipáváš popel? +zeptá se přísně, jelikož ho to prostě štve. I normálně je popudliví na vstupy do jeho soukromí a teď zvlášť+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte led 18, 2011 2:28 am

+Nechci říct že ho to vážně párkrtá napadlo, protože tím by přiznal že mu Angel snad i chyběl. Místo toho aby tedy vůbec něco říkal hezky z rozpřahem Angela praští. Nedá mu šanci se bránit a s vrčem ho tluče zas a znovu, doslova bezhlavě+ Zatracenej idiote! +zvedne ho za košili ze země kam ho poslal a vráží mu jendu za druhou přímo do překvapené tváře+ Neferet se pokusila zabít! +rána+ Všechno šlo do kelu! +další několik ran. Chtěl by toho hodně říct, ale nenachází slova. pustí Angela na zem, Vstane a odstoupí. Klidně se k němu otočí zády, vztek je pryč a teď přicházejí na ředu slzy+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » úte led 18, 2011 2:35 am

+Nečeká že by se na něj Spike vrhl s takovím vztekem. Ano, občas se perou, občas spolu bojují, ale už dlouho v otm nejsou skutečné zlé city. Proto se nevzmůže na pořádnou obranu, dokonce ani na to aby po pár prvních ranách vstal ze země. Nechá si obličej proklepat jako zralí biftek. Nepěkně se praští o zem když spadne na podlahu. Trochu hekne, otře si krev z roztrženého rtu a vzhlédne k opodál stojícímu Spikeovi. Má dojem že slyší několik neznatelných pofňuknutí. Zamračí se a vstane. Dojde k němu a rukama mu spočine na rameno, trochu váhavě, trochu ochranitelsky+ Ty brečíš? +zemumlá nejistě+ Copak ty sis opravdu myslel že jsem mrtví? +zopakuje svou otázku+
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte led 18, 2011 2:47 am

+Ucukne rameny+ Nebrečím +otřesi nenápadně mokré oči, aby tu enbyl za hysterku+ A ano, myslel ty hovado! +z novým alánem se k němu otočí a vzhlédne mu do očí+ Nef našla popel a.. dobře faj! +rozhodí rukam+ Tak sem si chvilku myslel že si mrtvej, pak zase ne, pak zas ano. Prostě.... +divoce gestikuluje jak se snaží vyjídřit něco co slovi vyjádřit nejde+ Nemáš tady co dělat! +zatvrzele si složí ruce na prsou a udělá zlí obličej+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » úte led 18, 2011 2:51 am

+Obličej mu zjihne. Kdo ví proč mu ani nevadí že má rozbytý ret a obočí a přejde i to kdo je za to zodpovědný+ Ach Williame... +povzdechne si polohlasně. Snad proto že Spike vypadá tak sladce zamteně, nebo protože je ve vyjmečném stavu když ukazuje co opravdu cítí, nedokáže se na něj Angel za nic zlobit. Sevře mu tvář v dlaních,, pevně aby se mu mladší upír nevysměkl kdyby se o to pokoušel, a přitáhne si ho k polibku.+
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte led 18, 2011 2:59 am

+Nejdřív chce ucuknout, potom už zase ne, nakonec se nechá políbit, ale jen krátce. Odtáhne se od druhého muže+ Měl jsem takovej dojem že na mě kašleš. Že už mě nechceš +zamručí trochu nejsitě. Nechtěl se do takovéhle situace dostat, ani o ní nikdy neuvažoval+ Když tohel řikám, tak si připadám jako hysterická milenka +povzdechne si frustrovaně+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » úte led 18, 2011 3:02 am

Nekašlu na tebe +zakrotuí hlavou+ Rozešel jsem s Neferet ne s tebou +podotkne, tentokrát zní nejsitě on+ Nezníš, prostě se ti po mě stýskalo a měl si o mě strach +obejme ho kolem zad a přitáhne si ho k sobě na mužnou hruď+ ale já jsem se vrátil a z.stanu tu stebou +koukne k jejich nohám kde rozšlapávají popel+ Nechal sis ten popel? +znechuceně nakrčí čelo+ Ale to je fuk +znovu ho políbí+
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte led 18, 2011 9:24 pm

+Vytrhne se z polibku+ Neměl jsem srach ani v nejmenším. Byl jsem rád že jsem se zbavil soka +odporuje jako malé trucovité dítě, dokonce se tak i mračí+ Vlastně by mi vůbec nevadilo kdyby ses teď sebral a odešel +vrčí, ale tak nějak nejistě. Vzhlédne k hnědým očím a povzdechne si+ Jo, chyběl si mi lásko +přizná velmi, velmi neochotně. Musí se natáhnout nahoru, aby ho mohl políbit. Obejme ho pevně kolem těla a líbá hrubě a divoce jak on má ve zviku. Talčí ho k posteli+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion