Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Winifred Burkle » čtv led 06, 2011 11:51 pm

+usmívá se na ni a upíjí ze sklenky+ Oh... +zamyslí se nad tím+ To by byl skvělý nápad. +mrkne ke stropu+ Pořád je tam tak neutulno a tak nějak... je to celý neosobní... +nakrčí čelo jak se nad tím zamyslí+ Pořád jsem neměla čas s tím něco udělat...
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Tony Dolohov » pát led 07, 2011 5:05 pm

Tak v tom případě budeme tančit na ty koledy. Mně to nevadí, já se umím pohybovat i na bubnování tamtamů +zasměje se a změní tempo v pomalejší valčík, který se jakž takž hodí k té muzice, určitě víc, než třeba tango+ Tak jak ti to klape v novém vztahu? Teď mi můžeš říct vše, když nám nedýchá na krk ten tvůj +ušklíbne se+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » pát led 07, 2011 5:46 pm

+zasměje se+ Ty už si někdy zkoušel tancovat na tamtamy? +zvedne lehce s úsměvem obočí a přizpůsobí se tempu, docela jí to i jde+ Jo novém... +povzdechne si+ Teď po dlouhý době začínám být zase šťastná. Ale i tak moc bych si přála, aby to byl pořád ten starý vztah. Ale udělala jsem neodpustitelnou chybu. +podpořená alkoholem a mariánkou pomalu spustí, nijak nekomentujíc to, že Spike by je stejně mohl slyšet+ Víš jak byl ten večírek na výročí Pentagramu? Bylo to vlastně skoro na rok přesně, co jsme se poznali... +trošku zavzpomíná načež potřepe hlavou+ Byla jsem tam sama, nechtěla jsem je sebou tahat, moc dobře jsem věděla, jak takový akce nesnáší. Byla to chyba. +sevře mu paži o trochu pevněji+ Opila jsem se a ochutnala... myslím, že se to jmenuje pentilky. Nejspíš si umíš představit jakej účinek taková kombinace měla. +pozvechne si a netváří se dvakrát vesele+ Podvedla jsem je, Tony, a přiznala se. Dokonce života budu tý noci litovat, protože jsem tak zničila všechno co jsem od nich získala... +zmlkne a konečně se na něj podívá, na jeho reakci, nejspíš je zřejmé, že ještě není u konce+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » pát led 07, 2011 9:45 pm

°Pohrává si se sklenkou, jen aby měla něco v rukou° Tak je to hoteloví, pokoj takže se nedivím že je tu neosobně. Hotelové pokoje jsou vždycky takové.... °pokrčí rameny° použité. Jako staré ponožky co sice vypereš, ale ony pořád smrdí °usměje se° ale těším se že tam budeme spolu.
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pát led 07, 2011 9:46 pm

Tancovat přímo nezkoušel, ale v džungli bylo tamtamy slyšet nepřetržitě a člověkem to docela po nějaké době cukalo +zasměje se a pak ji pozorně poslouchá a tváří se zasmušile přitom. Nechá ji domluvit a až skončí, teprve promluví on+ To už je rok, co se známe? To opravdu letí... Co se týče nevěry, na to ti neřeknu nic. Protože kdybych řekl, bylo by to z pohledu mužů a ti nevěru neberou tak vážně jako ženy. Člověk někdy udělá neodpustitelnou chybu, kterou pak lituje do konce života +zamračí se a na chvíli zmlkne a jen tak s ní plouží+ Spíš mě zaráží, že tvůj přítel to tak bere +kývne ke Spikeovi+ Nevypadá zrovna na muže, který by byl zastáncem věrnosti. A můj názor na nevěru? Zatloukat, zatloukat, zatloukat +pousměje se+ Neměla jsi se k ní vůbec přiznávat.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » pát led 07, 2011 9:55 pm

+sedí někde vzadu v koutku a zpovzdálí pozoruje Tonyho a Nef a popíjí svůj drink. Je pohroužená do svých myšlenek, rozebírá úkol, který ji v brzké době čeká+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pát led 07, 2011 10:09 pm

+zasměje se při představě Tonyho tancujícího na tamtamy, než opět zvážní+ Jo, neuvěřitelně to letí... +souhlasí+ Zapomínáš na to, že se jedná o upíry. Ti jsou všeobecně dost... majetničtí. A co se týče těch dvou... myslím, že po tom všem co prožili jen tak někomu svoji důvěru a náklonost nedali a já jí jak řekli pošlapala a vyhodila. Mimo to mam dojem, že s tim má taky co dělat fakt, že nesu jejich kousnutí, ale to je dost složitý. +potřepe smutně hlavou+ Nevypadá na to, ale víš... když se to dozvěděli, mluvil o tom, o tom že by mě nikdy nepodvedl... věřím mu, v tu chvíli... pořádně to nechápu, ale v tomhle mu věřím. +na chvilku si mu opře čelo o rameno+ Zatloukat. To se lehce řekne, ale hůr udělá. Jsou to upíři, cítili ho ze mě. I kdybych se někam na pár dní zavřela a ve vaně strávila desítky hodin... +zakroutí hlavou+ Mimo to, bylo mnohem lepší když se to dozvěděli od mě než z Věštce, i když jsem si to v tu chvíli musela.. nikdy hůř jsem se v životě necítila. +přizná se+ To co se dělo potom... +opět tiše zakroutí hlavou a polkne+ Angel zemřel, potom co jsme se pohádali, tedy co jsem mluvila s Angelusem, který mi řekl Angelovo tajemství, které se dostalo do novin... Našla jsem tu popel. Nevšímala bych si ho, jen kdyby v něm neležel jeho přívěsek. Spike tu nebyl, myslela jsem si, že odešel. Že jsem definitivně přišla o oba. Nezvládla jsem to... +zvedne hlavu a podívá se na Tonyho+ Kdyby Styx náhodou nepřišla, byla bych mrtvá.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát led 07, 2011 10:16 pm

+Postávat tu samostatně ho nebaví, tak se sebere a jde ke Styx která taky sama popíjí. Opře se vedle ní o pult a pousměje se+ Nazdar lásko +napije se+ Ty naši nám utekli a nechali nás na vocet +podotkne. Dneska se netváří tak arogantně, nedělá machra, vlastně je docela milí i tak mluví+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Winifred Burkle » pát led 07, 2011 10:19 pm

Jo to jo, ale když jsem tu bydlela předtím... bylo to víc... utulnější. Ale taky to muselo být tím, že jsem tam bydlela dýl než týden. +usměje se+ To ano, to budeme. +pousměje se+ Taky tam je hromada práce a ve dvou nám to půjde rychleji. +culí se+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Styx » pát led 07, 2011 10:31 pm

Ahoj +usměje se na Spikea+ No jo, nějak se nám ty páry pomíchaly +prohlídne si ho nenápadně, co že se to stalo, že je najednou tak tichý+ Buď v klidu, Tony je Neferetin přítel a nikdy by si k ní nic nedovolil. Znám ho moc dobře.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion