od Neferet » pát led 07, 2011 10:09 pm
+zasměje se při představě Tonyho tancujícího na tamtamy, než opět zvážní+ Jo, neuvěřitelně to letí... +souhlasí+ Zapomínáš na to, že se jedná o upíry. Ti jsou všeobecně dost... majetničtí. A co se týče těch dvou... myslím, že po tom všem co prožili jen tak někomu svoji důvěru a náklonost nedali a já jí jak řekli pošlapala a vyhodila. Mimo to mam dojem, že s tim má taky co dělat fakt, že nesu jejich kousnutí, ale to je dost složitý. +potřepe smutně hlavou+ Nevypadá na to, ale víš... když se to dozvěděli, mluvil o tom, o tom že by mě nikdy nepodvedl... věřím mu, v tu chvíli... pořádně to nechápu, ale v tomhle mu věřím. +na chvilku si mu opře čelo o rameno+ Zatloukat. To se lehce řekne, ale hůr udělá. Jsou to upíři, cítili ho ze mě. I kdybych se někam na pár dní zavřela a ve vaně strávila desítky hodin... +zakroutí hlavou+ Mimo to, bylo mnohem lepší když se to dozvěděli od mě než z Věštce, i když jsem si to v tu chvíli musela.. nikdy hůř jsem se v životě necítila. +přizná se+ To co se dělo potom... +opět tiše zakroutí hlavou a polkne+ Angel zemřel, potom co jsme se pohádali, tedy co jsem mluvila s Angelusem, který mi řekl Angelovo tajemství, které se dostalo do novin... Našla jsem tu popel. Nevšímala bych si ho, jen kdyby v něm neležel jeho přívěsek. Spike tu nebyl, myslela jsem si, že odešel. Že jsem definitivně přišla o oba. Nezvládla jsem to... +zvedne hlavu a podívá se na Tonyho+ Kdyby Styx náhodou nepřišla, byla bych mrtvá.
Draco dormiens numquam titillandus