Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Neferet » čtv led 06, 2011 10:11 pm

+vzdorovitě našpulí rty, když jí Spike upozorní na to, že nejspíš nemá vhodnou hudbu, ale očka se jí rozzáří nadšením a radostí, že si s ní někdo přeci jen zatancuje, když na ni Tony tak mrká+ Bude mi potěšením. +usměje se, skleničku odloží na pult+ Lásko, pohlídej mi to prosím. +poprosí Spikea a strčí mu do ruky jointa+ A co to bude? +zajímá se jaký tanec si to střihnou+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv led 06, 2011 10:13 pm

+naštvaně se odtáhne od Tonyho, není zvyklá na takové jednání od něj, vezme si pití a jde se projít+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » čtv led 06, 2011 10:22 pm

+těkne pohledem k ruce, která jí vzala pod loktem, ale nijak jinak nereaguje, nějak jí to nevadí+ No nazdar. +koukne na ostatní, už vidí jak budou všichni potažmo Nef se Spikem zítra nerudní a strčí si do pusy rohlíček+ Chtěla jsem ti poděkovat, za to, že jsi mě minule dostala domu. +trošku zrůžoví při vzpomínce+ Nějak jsem to asi přehnala s tou vodkou s colou.
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Spike » čtv led 06, 2011 10:34 pm

+Uculí se vesele, jakoby znal nějaké tajemství+ A proč ne rovnou ženskou i chlapa? Neodsuzuj něco cos nezkusil! +pokrárá ho zdviženým prstem+ Ještě jednou mi řekneš chlapče a vyrvu ti jazyk i z mandlema +řekne zvesela, jakoby řekl něco moc a moc vtipného+ Hej! Nejsem nějakej tvůj držík na chlast a kuřivo! +ohradí se, ale nechává Neferet prostor když to minule způsobilo hádnku+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv led 06, 2011 11:09 pm

Že bys mě vzal do trojky? +zaujme ho jeho tip+ A ty jestli mi ještě jednou řekneš chlapče, tak nebudeš mít čím ty jazyky vyrvávat +taky mu zvedne prst před obličej a začne se z ničeho nic smát. Pak si rychle odvede Nef na parket a chytne ji kolem pasu+ Tak pokud hned nezměníš hudbu, tak si zatančíme sambu na "Narodil se Kristus pán" +ušklíbne se a udělá s ní pár rychlých otoček pro začátek+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Lanevra » čtv led 06, 2011 11:19 pm

°Kývaje hlavou se směje° Tak trochu, to je pravda °souhlasí a dál se mírně směje, tiskne se k Fred a šíří kolem sebe veselí° Snad do příště už znáš svou míru, protože tě hodlám zase někam pozvat °prozradí jí se šibalským zablesknutím v očích°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » čtv led 06, 2011 11:20 pm

+ještě rychle líbne Spikea, aby se tak nezlobil a nechá se Tonym odvést+ Ale to vůbec nezní špatně. +zasměje se při tý představě a ruce mu položí na paže právě včas, když s ní udělá několik otoček+ Ale rádio je na opačný straně. +mávne daným směrem rukou+ A já jsem momentálně v magický indispozici, takže buď mě tam budeš muset přitočit nebo se spokojit s koledou. +snaží se tvářit vážně, ale nakonec to nevydrží a zasměje se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv led 06, 2011 11:25 pm

Ne to nezvu +zamumlá za Tonyho vzdalujícími se zády a napije se ze svojí sklenky vína. Típne svoje kouříní a Neferetino odloží do popelníko. Tím nápadem mu Tony naprosto zkazil náladu, protože mu připoměl Angela. Nad faktem že proti němu Tony nemá šanci neřekne nic, nebude soupeři prozrazovat svoje tajemství. Vyskočí si na pult, pije a kouká na ty dva na "parketu"+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Winifred Burkle » čtv led 06, 2011 11:27 pm

+vážně přikývne na to míru, ale pak se usměje+ Mě? +trošku hloupá otázka+ Čím jsem si to vysloužila? +zajímá se s veselostí v očích, která se jí tam náhle objevila+ A kam by to bylo? +je samá otázka, tak jako vždy+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » čtv led 06, 2011 11:43 pm

°Dlouze se na ni podívá a pak se usměje° Vlastně ani nevím, prostě je mi s tebou dobře °zamyslí se, až se jí na čele udělají vrásky° V baru by se ti myslím nelíbilo, na Mýtince už jsme byli, takže vlastně ani nevím. Možná bych ti ale konečně mohla pomoct s tím pokojem, jak jsem slibovala °navrhne další variantu°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion