Kancelář Jean-Claudea

Slavný upíří strip klub... jediný na světě...

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Kancelář Jean-Claudea

Příspěvekod Jean-Claude » čtv led 06, 2011 9:10 pm

*po klepnutí se ani nestačí nadechnout k odpovědi, když za sebou už Lana zavírá dveře, zvedne se a přejde před stůl, po cestě si ji důkladně prohlíží, ale když vidí, v jakém je stavu, usoudí, že od ní se nedočká něčeho nehezkého* bonjour...vás už jsem tady viděl..*vzpomene si a přejde k ní, sjede si jí pohledem* co se vám stalo? *zamračí se, sklinka s divným prachem, co se jaksi hýbe sám od sebe se mu moc nelíbí* a s čím vám mohu pomoci?*probudí se v ním gentlemanství* nestůjte u těch dveří...*kývne, ať jde dál a sedne si, jak je bílá, tak má docela strach, že se mu tam složí, sám zůstane stát poblíž dveří*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Lanevra » čtv led 06, 2011 9:18 pm

Občas sem chodím °zamumlá zmatená z jeho chování, protože by předpokládala že bude utíkat. Má trochu pomotané myšlenky° Jde to po mě °považuje lahev jako poslední štít° chce mě to zabít a tohle mi vzít °myslí samozřejmě lahev° nedokážu to zastavit. Je to... je to moc silné °konečně popojde do místnosti° Udělala to moje rodiny a já nevěděla kam jinam jít. Říká se že vy se staráte o všechny upíry, tak jsem tady °položí sklenici na stůl a prohrábne si vlasy°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » čtv led 06, 2011 9:26 pm

*podmračeně ji vyslechne, přejde blíž a znovu se zadívá na sklenici* máte pravdu..každému upírovi tady, kdo mě požádá, jako vládce mohu nabídnout ochranu..*přikývne* normálně bych chtěl vědět o vás víc, ale vypadáte, že je je váš problém.."akutní" *znovu si ji sjede očima*tím "to" myslíte co konkrétně? musím vědět, co to je, abych vám mohl zajistit bezpečí...nerad bych sliboval něco, co bych pak nemohl dodržet..ale nebojte se. Tady jste v bezpečí...*promluví jemněji a hlas tak trochu hladí, bez nějakých hrátek, prostě přirozeně* tady nikdo nikoho nebude zabíjet, pokud mu to neřeknu...*zamračí se a usadí se na kraj křesla naproti ní*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Lanevra » čtv led 06, 2011 9:33 pm

°Teď se dostane trochu do svého živlu, protože věda je jí asi trochu bližší než upírům ze Slastí všeobecně. Posadí se° Je to geneticky upravený člověk oživený °položí ruku na sklenici° upířím prachem. Ne konkrétně tímhle, tenhle je výjimečný. Je to popel zakladatele našeho rodu a já ho ukradla to doznávám, ale musela jsem. Oni by mě jinak umučili k smrti, nebo hůř nechali naživu! °zase trochu hysterčí° To co po mě jde je silné, rychlé, nemá to naše slabosti a nedá se to zastavit! Viděla jsem na vlastní oči že to nemělo nohy a stejně to chtělo zabíjet! °dramatizuje to a kdyby na ni neměl J.C. takoví uklidňující účinek, asi by se tu už úplně sesypala, takhle k němu zbožně vzhlíží°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Eben » čtv led 06, 2011 9:36 pm

+U dveří se nijak zvláš nezdržuje, nikde tam není nic zajímavého a jde rovnou po signálu sledovače. Ač mu nedávno Becca poněkud upravila fazonu a přidala pár zdobných kovovích hrotů do těla, vypadá docela zdravě. Bez zaklepání, takové maličkosti nemá v hlavě zakonponované, vejde a rozhlédne se. Nejdříve si změří pohledem stojícího muže, nezdá se mu však že by představoval hrozbu nebo překážku v plnění úkolu, tak věnuje plnou pozornost Laně. Vytáhne zbraň+
Eben
NEaktivní

Příspěvekod Jean-Claude » čtv led 06, 2011 9:41 pm

*odfrkne si, když slyší o mutacích* z toho nikdy nevzejde nic dobrého...no, tak se tomu bude muset vysvětlit-*dál se nedostane, neb vleze do kanceláře zmíněný mutant* co to je tady dneska?! nádraží?*nakrkne se, podle toho, jak se to zaměří rovnou na Lanu, nelení a bleskově se pohne, stoupne si před ní, když něco kovově bleskne, aby ji nezastřelil zrovna tam, kde sedí...místností proběhne vír energie moci, oproti většině času, se jen tak nepřevaluje ale cíleně se přelije přes tvora jako ničivá vlna, po nervových vláknech si vypaluje cestičku až do mozku, kde mu začne dělat z buněk, pokud tam něco takového má, eintopf*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Lanevra » čtv led 06, 2011 9:48 pm

°Má srdce někde v kalhotách, kdyby nějaké měla. Stačí jí jediný pohled směrem otevírající se dveře a už se vrhá na podlahu, snad by jí ani nemusel krýt. Jen při tom sebere lahev ze stolu a vlze si pod něj. Opravdu velmi, ale velmi statečný to čin.°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Eben » čtv led 06, 2011 9:55 pm

+Nějak si moc nedělá starosti s tím že mu vlezl do rány nebo že by měl šetřit kulkami, jednoduše mačká kohoutek znovu a znovu, dokud mu v mozku neexploduje bolest. Pustí zbraň, přitiskne si dlaně ke spánkům a couvá dozadu dokud nenarazí do dveří. Neprosto to nechápe, tohle nemá zanesené ve svých "programech". Pud sebezáchovi mu říká že by měl utíkat, ale to jde docela těžko když vám mozek v tekutém stavu vytéká nosem a odkapává na podlahu. Snad tam není moc drahý koberec, protože tohle jen tak nikdo nevyčistí. Vydává chrčivé zvuk. Je docela možné že to srdce už zabalilo, ale díky upíří substanci a faktu že mu ještě přeci jen nějaký mozek zbyl, vytáhne zábavnou věcičku. Elektrickou pistoli a použije ji na tvora co ho ohrožuje+

(případně přepíšu, jen jsem ho nechtěla zesmrtit tak rychle)
Eben
NEaktivní

Příspěvekod Jean-Claude » čtv led 06, 2011 10:05 pm

(v pohodě:)) to by bylo moc rychlý:) klidně si vpiš i nějakou Ebenovu akci, pokud zvládne ještě něco hezkého udělat, či vytáhnout, než mu ta hlava upadne, ale musí sakra rychle, pokud to chce proti J-C stihnout...:))

*zaslechne za sebou šustnutí, jak Lana zaleze i s lahví, tak se pohne, nenechá ze sebe dělat cedník...jedna dvě zbloudilé kulky ho škrábnou a jedna se zakousne do boku, trochu ho to zpomalí, což ho naštve skutečně pořádně, skoro jako ta sračka, co z mutanta teče na koberec. Během jediného mrknutí oka překoná vzdálenost mezi nima, z elektrické pistole si nic nedělá, ale stejně mu ji preventivně vyrazí z ruky prudkou ranou, až spolu se zbraní odletí i pár prstů..Když se po něm vrhne, bolest ve spáncích tvora zesílí o to víc a lebka mu zapraští...J-C se nechce čekat, jestli mu to bude stačit, srdce bušit neslyší, přesto raději prudkou ranou zaboří prsty do hrudi tvora a spodem pod žebry vyrve srdce z těla, spolu s tím vytryskne proud krve...druhým ocelovým stiskem ruky zaútočí na tvorovu hlavu, jen mu páteř pod rukou zakřupe jako suchá větvička, jak zakroutí a trhne...*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Eben » čtv led 06, 2011 10:15 pm

+Nic s toho co muž dělá nemá zanesené ve svém programování. Takoví vzdor nebyl očekávan, natožpak použití jakéhokoliv druhu magie nebo moc. Nestačí ani pořádně zhodnostit situaci když mu uletí prsty, notabene ani nemá moc čím, když se větší část jeho mozku roztéká po podlaze a vsakuje do koberce. To že se mu oddělila hlava od těla si taky všimne, párkrát mrkne, stejně tak jako sebou tělo ležící na zemi několikrát cukne a pak už je dočasně klid. Chvilku na to se z jehozad ozve pípání, což není zvuk který se běžně oběvuje u mrtvol a už vůbec to není vítaný zvuk+

(Já myslím že zničený koberec stačí. :D )
Eben
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti