Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Spike » stř led 05, 2011 6:14 pm

No dovol smrdí! +řekne rozhořčeně+ Dyť to pěkně voní! +zamračí se na Styx dotčeně, jakoby to sám pěstoval+ ale jestli nechce, neubude... +kouká že by Styx její travičku zase zabavil a sám si dá pořádného šluka+ Nijak zvlášť jak cokoliv jinýho nebezpečnýho +pokračí rameny a přistrčí pytlík a papírky k Tonymu kdyby si taky chtěl dát+ Já se v náladě pořád? +zazubí se na něj a sjede ho pohledem, Tony mu trochu připomíná Angela a to se mu líbí. Oba, jak Tony tak Angel, jsou tmavovlasí, ne zrovna výřeční a trochu tajemní+ Hlavně se mi neudus lásko a přestaň až se ti bude točit hlava +strachuje se o ni+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Lanevra » stř led 05, 2011 6:21 pm

°Usmívá se na Fred jako malé sluníčko° A co ještě jsi od přírody? °zeptá se zvědavě, vezem si jednohubku a aby měla hnědovláska radost, strčí si ji do pusy° Skvělé! °zalže, protože nemá žádnou potuchu o tom jak to chutná°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » stř led 05, 2011 6:30 pm

+vypadá trochu polekaně, nechtěla se nikoho dotknout ani rozčílit+ Já omlouvám se, nechtěla jsem se vás dotknout. +zatváří se rozpačitě+ Kdo je mudla? +holt svoji zvědavou povahu nezapře+ No já… je to dlouhá historie. +přemýšlí jak to vysvětlit a jestli vůbec+ Angel mě kdysi zachránil a od tý doby jsem jemu a ostatním pomáhala. Na nějakou dobu jsem musela odjet… +přeci nebude vykládat, že jí podle všech informací zabili+ …chtěla jsem je zase všechny vidět. Takže mě se přivedli staří přátelé, dalo by se říct. +pousměje se+ No... prý jsem ještě chytrá, sypmatická... +vyjmenovává a vesele se přitom culí. úsměv se jí ještě rozšíří, když si Lana vezme další jednohubku+ Vážně? Já myslela, že upíři cití jen hodně výrazné chutě. +uličnicky se na ni zazubí+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Styx » stř led 05, 2011 6:57 pm

Je to až moc výrazná vůně +mele si své+ ale špatné to není +ucukne rukou, když se Spike po tom natahuje a zpátky mu to nevrátí+ Jaké to má vůbec účinky... abych byla připravena +culí se při představě, jak bude mít naspěch na toaletu+ To je v pořádku, Fred, nemohla jsi to vědět. Ale teď už se, doufám, nespleteš +mrkne na ni+ Tykaly jsme si, ne? +chvilku poslouchá její příběh+ Zajímavé setkání.... chceš tady zůstat natrvalo?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » stř led 05, 2011 8:12 pm

+zasměje se, jak se Nef přidusí+ Nekuř, co neumíš kouřit +mrkne na ni rozverně+ Svitky? To zní skvěle. Na ty mě vždycky utáhneš +usměje se a koukne po papírku, co mu tam přistrčil Spike. Přestože tohle moc nemusí, chce zkusit, co to má Spike za matroš a jednu cigaretu si ubalí. Když si ji zapálí a ochutná, trochu se ušklíbne+ No... kubánský tabák to není.... +potahuje dál a šlehne pohledem po Spikeovi+ Co je... co si mě tak prohlížíš? +pozvedne obočí, nemá rád, když na něj chlapi takhle čumí+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » stř led 05, 2011 8:41 pm

Budu se snažit. +nerada by se udusila, pokus o sebevraždu má už dávno za sebou+ Dobře… +pokývá hlavou, že přestane včas a potáhne, ještě se trošku zakucká, ale už to není tak zlý+ A ty se nesměj. +otočí se na Tonyho, ale na tváři má veselý výraz+ Nikdo mě tohle kouřit ještě neučil. +uculí se na něj+ To já vim. +přikývne+ Je to taková záruka, že skutečně přijdeš. +zazubí se. Těká pohledem mezi Spikem a Tonym a trošku nakrabatí čelo jak přemýšlí, co jí říká způsob, kterým si Spike Tonyho prohlíží. Zamračí se ještě víc, když jí napadne vysvětlení a přemýšlí jestli má chuť se smát kvůli mariánce nebo jestli to má jiný důvod+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » stř led 05, 2011 10:22 pm

Záruka? +skloní se k ní+ Znamená to, že ti záleží na tom, abych se stavil? +pousměje se na ni a upije drink+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » stř led 05, 2011 11:27 pm

+zvedne k němu oči+ No… +protáhne tiše+ …ano, záleží mi na tom. +přizná se+ Jsi můj nejlepší přítel a trošku mi chybí naše rozhovory. +pokračuje po chvíli+ Mimo to bych ti asi měla vysvětlit několik skutečnosti, než to udělá někdo jiný… třeba Věštec. Minimálně proto, abych šetřila tvoje nervy. +pousměje se přemýšlejíc jestli si to raději neměla nechat pro sebe, ale to nutkání říci pravdu bylo až neskutečné+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv led 06, 2011 1:27 am

+Ušklíbne se na Styx+ Dobrý účinky sou nekontrovatelný veselí, špatný asi točení hlavy, zvracení a tak. Ale to bys toho musela vykouřit hodně, i když seš člověk +zamyslí se+ I když já vlastně... to nevím, protože jako člověk nebo z člověkem sem to zatím nezkoušel a upíři mají větší odolnost. Jestejně jako u alkoholu +u něho to má zřejmě už teď účinek, je ukecanější než teď+ Ani bejt nemá. Kdybych chtěl tabák, koupim si za levno tabák +usměje se+ Ale jen mi připomínáš Angeluse. Taky je takovej visokej, tmavovlasej a temnej. Zasmušilej a tichej a tak vůbec. Prostě vypadá trochu jako on +pokrčí rameny jakoby se nechumelilo, pro něho není nic neobvyklého že se mu líbí i muži (jen aby mu Tony nedal do držky)+ To sem rád Nef, nerad bych ti tu prováděl dýchání z úst do úst... tedy co to kecám! Rád ti ho budu provádět! +přitáhne si její hlavu trochu surově za zátylek a vášnivě ji políbí+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv led 06, 2011 4:23 pm

Nef: +pousměje se na ni+ Stačí kdykoliv přijít, když si budeš chtít popovídat. Často jsem doma sám +zpozorní+ Tak copak to máš za tajnosti? Doufám, že to tady se mnou nesekne +uculí se+

Spike: Levný tabák? To se dá i kouřit? Já myslel, že se tím vykuřují mšice +odfrkne si znechuceně+ Vysokej...? Tmavovlasej..? +pozvedne obočí+ Hele, mladej... nejseš ty tak trochu na chlapečky? Radím ti, drž se ode mne dál +zamračí se na něj výhružně+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion