od Marigold » pát led 07, 2011 1:39 am
+Myslí si svou, ale moudře mlčí, přeci jen u se mu od jeho mladistvých let jazyk trochu ztupil+ Abys správně pochopila všechny souvislosti, musíš nejprve vědět jak vypadalo místo kde jsou mé rodné kořeny. Jméno ti z pochopitelných důvodů nemoho prozradit, protože kdyby ses někde prořekla celé davy obdivovatelek a fanoušků by se tam hnali aby mohl spatřit třeba jen kousíček mého rodného domu +řekne z naprostou vážností+ Narodil jsem se v malé vesničce s malebnými domky +deset malých chatrčí+ nad kterou se tyčila strašlivá hora kde prý kdysi sídlil drak +kopec z jeskyní ve které byl kurolišek+ a pod ní jiskrné modré jezero +mrňaví potok připomínající stoku+ a vůkol všude zlatavé lány polí, zelené louky a dál pak hluboké, temné lesy jak dělané pro vlkodlaky +pár plesnivějících políček, ušlapaná hlína a hluboký les+ V mé vesnici se každým rokem, tak jako v každé široko daleko, pořádala oslava jara. Bylo spoustu jídla, pití a mladí se zbavovali svých zábran, přiznávám když nos trochu pokročila tak i oblečení. Inu i já jsem tam byl, to mi bylo zrovna patnáct, hodně pil, tancoval až jsem si jedno pohledné děvče vytancoval. Zbytek si už snad domyslíš.