Spike pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Spike pokoj

Příspěvekod Neferet » úte led 04, 2011 1:18 am

+dřepne si k němu bokem na klín, když si jí tak hezky vytáhne+ Dobře... +tiše se zasměje, když jí začne olizovat tvář+ ...nic se stříhat nebude. +slíbí s úsměvem+ No... +protáhne a tváří se, že ona nic+ Tak trošičku... +ukáže na prstech jak trošičku ho donutila+ Vlastně sem se jen ptala a ty si souhlasil. +vítězoslavně se usměje, jak to obrátila a zamává na něj řasama, natáhnutýma rukama ho objímajíc kolem krku+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte led 04, 2011 1:30 am

+Nakrčí čelo v jednom ze svých xichtů+ Vydírala si mě. Kdybys mi nestrčila prsty do zadku nesouhlasil bych z ničím. Prostě si sprostě využila převahy.... to je super! +zazáří jako sluníčko+ Teď se bavme o dalším průběhu věcí +přimhouří oči+ Už sem vymyslel jak ti budu pomáhat +zazubí se+ Budu ti radit kam co máš dát
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte led 04, 2011 1:35 am

Chtěl si přesvědčit ne? +zazubí se na něj připomínajíc mu tak jeho vlastní pobízení+ A nikdo mi nezakázal požadovat nějaký ten další slib. +zatváří se jako nevinátko, překvapeně zamrká nad náhlou změnou diskuze+ Ne, ne, ne, ne, ne.... +kroutí s tichým smíchem hlavou+ O takovou pomoc nestojim. Budeš mi hezky podávat ozdoby a věšet světýlka, řetězy, jmělí... +vyjmenovává a drží si ho kolem krku, aby jí náhodou nechtěl utéct+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte led 04, 2011 1:44 am

Chtěl, ale nenapadlo mě že uděláš něco takovího +nemravně se mu zableskne v očích+ Jestli nevíš co mi dát k vánocům tak nějakej anální kolík nebo vybrátor by se nám hodil +navrhne jí originální dáreček+ Jo řetězy.... s těma skutečnejmě a i stromkovejma se daj dělat roztomilí věci +pokračuje v tom že jí vyvádí z konceptu+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte led 04, 2011 1:49 am

+kdyby bývala jedla nebo pila zaručeně by jí dost ošklivě zaskočilo+ Cože? +lehce vyvalí oči+ Do toho krámu už mě nikdy nedostaneš. +zalooží ruce na prsou při vzpomínce na sexshop+ Ne, žádný rotomilí věci. Jen je pověsíš na stromeček. +názorně lehce mávne rukou, jak asi by měl pokládat na imaginární stromek+ Jaký věci? +zeptá se nakonec celá růžová koukajíc na ruce, které se složila na klíně+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte led 04, 2011 1:57 am

Ale no tak kotě! +změní obličej an škemrací+ Přece mi nebudeš do zadku strkat třeba okurku. To je znásilňování ovoce a to si nezaslouží +pokračuje ve sprosťárnách+ Nebo bys mi tam mohla strčit ruku +nad tím se podle všeho hluboce zamyslí+ to je rozhodně zajímavá věc +přemýšlí o tom velmi usilovně+ Z řetězi? No s těmi na stromek... těma tě můžu svázat a pak ti snima nařežu na holou +hezky to převede na její osobu aby byla větší sranda+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte led 04, 2011 2:03 am

+zachychotá se tomu znásilnování ovoce, ale pak zakroutí hlavou+ Ne. Do toho krámu mě už v životě nedostaneš. Pokud to chceš, tak si to kup sám, ale já s tim nechci mít nic společnýho. +zamračí se a založí si ruce na prsou+ Cože? Ruku? +vyvalí oči+ To jde? +zeptá se+ Ne počkat. +zarazí ho+ Nechci to vědět. +zrudne ještě víc, pokud to je možný+ Svázat? Nařezat? +opakuje a vypadá dosti vyvedená z míry+ Myslim, že se o stromek postaráš sám a já zatim upeču cukroví.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte led 04, 2011 2:10 am

Já si to klidně dojdu koupit nebo si to obědnám přes net, ale to že s tim nechceš mít nic společnýho to se mi nezamlouvá. Víš jaké je to otrava muset si to dělat sám? +zarazí se+ JAsně že víš, když sis to dělala sama kolik let +usměje se zvesela+ Jasně že jo +přikývne, co na tom že to Neferet nechtěla vědět+ Stačí trocho cviku na obou stranách, dostatek gelu a je to. Když už si s tím tak pěkně začala, můžeš klisně pokračovat +políbí ty dva nenechavé prstíky+ Svázaná si už byla a neřezal bych tě do krve. To bych ti zničil tvou krásnou kůži.
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte led 04, 2011 2:19 am

+semkne rty a plácne ho po rameni, spíš vesele varujíc, aby na téma její masturbace dál nepokračoval. skousne si ret, když jí něco napadne, ale myšlenku prozatím zaplaší+ Uvidíme. +zamumlá nakonec, doufajíc, že na to brzo zapomene+ Spikeu, neblázni... ještě ti ublížim. +co na tom, že upíři se hojí rychle, i tak mu nechce ublížit, zavrtá se mu k hrudi a tvář položí na rameno, aby si udělala pohodlí+ Hmn... +zamručí+ ...budu o tom přemýšlet. +zamumlá nakonec spolehájíc na to, že si na to za pár hodin nevzpomene+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte led 04, 2011 3:19 pm

No to já bych to určitě chtěl vidět +zasní se+Ty jak ležíš na posteli z roztaženejma nohama.... hmm +olízne si rty jako mlsná kočka+ Ale nesmysl pudlčku. Sem upír, nemůžeš mi jen tak ublížit. Navíc... jak nejlíp mi neublížit, než trénovat +zazubí se zvesela+ Už si o tom dopřemýšlela? +zeptá se vlezlím hlasem. Jen tak ho to nepustí+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion