Far far away... Geraltův svět

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Far far away...

Příspěvekod Marigold » pon led 03, 2011 11:03 pm

+Vezme do ruky loutnu a začne na ni drnkat, protože ho to uklidňuje+ To je chlap od kterého by ses měla držet dál... tedy od jemu podobných, protože v jeho případě je už pozdě +nehraje zrovna veselou melodii, spíše takovou vhodnou k zamyšlení+ Co to bylo za dokumenty? +je hrozně zvědaví, zejména proto že ona riskoval svoje zdraví a život+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon led 03, 2011 11:19 pm

Byly to papíry Tamarinské obchodní společnosti, konkrétně ta část o koupi a prodávání nějakých zbraní a jejich dovozu do Riganty. Prodávali je pod cenou a navíc nepřátelům města. Teda potenciálním nepřátelům. Ještěrena je potřeboval pro vedoucího Obcodní společnosti v Losce, aby ta společnost v Losce mohla zlikvidovat tu v Rigantě a převzít ostatní jejich zakázky. A Ještěrenovi slíbil Záhumenskej, to byl ten z té společnosti v Losce, že mu za to dá výměnou spoustu prachů a navíc že mu pomůže, až budou volby do cechu vrahů a až se bude rozhodovat, koho posadí na křeslo, tak že mu pomůže. Mě měla jít část peněz a navíc kouzelnou vrbovou píšťalu, která nutí každýho do tance a bere jim rozum. +nechá se tím unést, vydechne si a napije se+ A navíc jsem to dělala ráda, byla to větší zábava než sedět doma a poslouchat mou matku.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pon led 03, 2011 11:34 pm

+Dokonce přestane hrát jak moc ho to zaujme. Drby ty on rád+ Sice ty lidi co jmenuješ vůbec neznám, ale zní to nesmírně zajímavě. Jak se s tím nakonec Ještěren popasoval? +zeptá se+ Vždyť tě nechal chytnout, jistě si to nenechala jen tak. Nebo tě přišel vysvobodit? +trochu se zasměje, jen tak zlehka+ To si dovedu představit jak tě to muselo bavit, než tě chytli. Samozřejmě +dodá aby si nemyslela že jí přeje něco zlého+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon led 03, 2011 11:46 pm

Měli mě nechat ještě šest dní ve dřevě, ale Ještěrena mě hned první noc odtud dostal. Nevím jak byla jsem mimo sebe už od dvaačtyřicáté rány a mělo jich být šedesát. Probudila jsem se za městem v nějakým lese, myslela jsem, že ho zabiju, ale odložila jsem to, protože do pálilo jak svi... čert. Ošetřil mi to a vyléčil mě, chytla jsem horečku. Pak mi ještě vynadal, když mě viděl, jak si to chci odřezat a řek mi, že to nepůjde. +ukáže si na znamení na rameni+ Byla to zábava. Ale nechat se chytnout, to byla ta největší blbost. +pokývá hlavou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » úte led 04, 2011 12:22 am

Viděl jsem lidi i ženy které takhle mučili a pak je jednoduše nechali napospas tomu kdo si je byl ochotný vzít. Bylo to strašné a já +podívá se na ni+ Umíš si vůbec představit jak mě bolí že si tím musela projít? Kdyby se mi ten chlap dostal do ruky...! +bojovně zatne pěst. Sice by asi nic nezmohl, ale určitě by se o něco pokusil+ Tak bych asi umřel +dodá oběktivně+ ale umřel bych docela šťastný a se slávou že jsem obětoval život pro svou lásku.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte led 04, 2011 12:39 am

Marigolde. +chytne ho krátce za ruku, protože pořád jedou na koni+ Já jsem do toho šla dobrovolně a věděla jsem, co se může stát. Ale vážím si toho, co bys udělal, nicméně, prosím tě, nedělej to. Nerada bych, abys umřel, opravdu nerada. +usměje se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » úte led 04, 2011 1:53 am

+vrátí jí stisk a doplní ho úsměvem+ Tyhle moje záchvěvy hrdinství jsou spíše jen slovní, nepatřím k těm co opravdu pozvednou meč ku něčí obraně. Takže se o mě neboj, nehodlám vyvádět nic co by ohrozilo můj život +přislíbí jí že se bude chovat slušně+ Taky bycj nerad umřel +dodá už se vesele+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte led 04, 2011 2:03 am

To je dobře. +usměje se na něj a začne si balit cigaretu a po očku po něm pokukuje+ Ty jsi zvědavej, viď? +zeptá se ho s potutelným úsměvem+ Chtěl bys vědět, kde jsem k tomu všemu přišla. +strčí si cigáro za ucho a napije se vína, pak si tu cigaretu zapálí a pořád na něj potutelně kouká+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » úte led 04, 2011 2:27 am

+Nervozně si poposedne+ Ty už mi vidíš rovnou do žaludku +zasměje se+ Ta otázka, vlastně celá řada otázek, mě pálí na jazyku vlastně od okamžiku co jsem tvoje jizvi viděl, ale mám dostatek taktu abych se neptal +kecá, on většinou takt naprosto postrádá když je zvědaví+ Už vím jak si přišla k lilii a ranám od biče. Něco ze zbylých jizev mi připomíná meč nebo nějaké jiné dlouhé ostří +blýskne se svou chabou znalostí chladných zbraní+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte led 04, 2011 2:36 am

+pokývá hlavou+ To máš pravdu, některé jsou od meče. +odevzdaně se na něj usměje+ Tak se ptej. Zeptej se na co chceš a na co chci ti odpovím. +zazubí se na něj+ Ale každá nemá tak zajímavý příběh, některé jsou prostě jenom z války, z boje. +pokrčí rameny+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí