Far far away... Geraltův svět

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Far far away...

Příspěvekod Marigold » ned led 02, 2011 12:40 am

+Dál si ji zkoumavě prohlíží, ale pak jen pokrčí rameny a divný pocit co má přidá na vrub nadýmání co ho tlačí v břiše+ Nevím. Asi jsem divnej spíše já +on si dá kupodivu opravdovou snídani+ Když cestujeme tak musím vstávat brzy... a nebudu mrzutej... možná +přislíbí+ Nechceš k snídani něco hutnějšího než jen cigaretu a víno?
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned led 02, 2011 12:44 am

Ani ne, dám si až oběd. +zase si zavdá vína+ Musím o sebe dbát, aby mi nenarostli špeky. +poplácá se po břiše a při tom si vzpomene na tu jizvu, co tam má a zatváří se trochu divně a zakryje to, že si potáhne z cigarety+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » ned led 02, 2011 10:19 pm

+Podívá se na její břicho a hledá ty přízračné špíčky+ Naopak já si myslím že kolo navíc na těch správných místech není u ženy na škodu. Krása je v každé ženě, dokonce nehledě na její tělo +rozumuje+ Tak si po cestě utrhni alespoň jablko +nabádá ji starostlivě+ tak vyrazíme +uklidí jídlo a v rychlosti se začne balit+ Hlavně si tu nezapomeň loutnu, tu musíš mít neustále na očích +nahodí věci na koně, který se nadšeně živí travou+ Tady je lepší jak doma co? +pohladí ho po krku+ A čím blíž budeme Brokilonu, tím lepší bude.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned led 02, 2011 10:26 pm

Myslíš? +podívá se na něj, když sedlá koně+ Líbila bych se ti třeba, kdybych měla... +zamyslí se+ já nevim, jednu nohu kratší, nebo křivý záda? +upevní na sedlo loutnu a pak vyskočí na koně+ Měl by mě rád, kdybych měla zaječí pysk? +zajímá se, zatím co pobýdne koně po cestě a zkoumavě hledí na Marigolda+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » ned led 02, 2011 10:47 pm

Dobře, dobře! +zvedne v obraně ruce+ S ježibabou bych měl asi přeci jen trochu problém, ale kratší noha by mi nevadila. To se vyrovná vyšší podrážkou a hrbeček se zakreje pláštěm +kecá, ale kecá hezky a docela věrohodně+ A zbytek těla by si měla normální? +zeptá se diplomaticky+ Protože vhodně zhasnuté světlo dělá divy.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned led 02, 2011 10:52 pm

Nebo pytel přes hlavu, co? +poznamená s úsměvem, ale nepodívá se na něj, stáhne ze sedla loutnu a začne na ni brzkat, uzdu nedrží, má ji spadlou na sedle a řídí koně nohama, snaží se brnkat ty tři akrody, co se včera naučila, jestli je náhodou nezapoměla+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » ned led 02, 2011 11:06 pm

To by ode mně myslím nebylo hezké používat pytel +podotkne se smíchem+ Ta tma je stejně účinná a daleko morálnější +poslouchá jak drnká+ Baví tě to? +zeptá se po chvíli zvědavě+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned led 02, 2011 11:08 pm

+jak drnká tak se k němu otočí a s úsměvem pokývá hlavou+ Baví. +v očích jí probleskne záblesk štěstí a zase se otočí ke strunám+ Přece ti nemůžu udělat ostudu a musím se to naučit. Aspoň nějak ucházejícně.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » ned led 02, 2011 11:47 pm

Copak ty si skutečně myslíš že bys mi mohla dělat ostudu? +vykřikne+ Dobře, nebudeš třeba umět hrát, ale jsi tak krásná že kamkoliv vkročíme všichni se za tebou budou otáčet. Máš v sobě vznešenost pravé čarodějky a víly i když se o to nesnažíš! +hlaholí na celí les samé lichotky+ Už jsem tě ulichotil?
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned led 02, 2011 11:59 pm

+hlavu má skloněnou, kouká se nejspíš na struny, ale možná se taky nekouká nikam+ Nejsem krásná, Marigolde. Už nejsem krásná. Opustila mě magie a taky to kouzlo, které zastíralo, co je na mě ošklivé. Teď jsem šeredná a ohavná. A už nejsem víla. +řekne mu potichu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí