Spike pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Spike pokoj

Příspěvekod Neferet » ned led 02, 2011 12:09 am

+chvíli nad tím přemýšlí+ Budou hodní. +slíbí+ Počkej. +zamračí se a nadzvedne se na lokti, aby se nad něj kousek nahnula+ Nebudeš tam? +oči má velké a nešťastné, při pomyšlení, že s ní nebude slavit Vánoce+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned led 02, 2011 12:34 am

+ošije se+ Já nemám moc lidí rád, to víě. Já jsem takoví ten tajemný typ co nemusí být všude vidět a slyšet +to sice není pravda, protože kdykoliv přijde do místnosti udělá hrozný kravál a jde za ním kouř, ale to už je jiná věc+ Já počkám a večer to pak oslavíme spolu +slíbí když na něj Nef tak kouká ala manga/anime styl+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned led 02, 2011 12:42 am

+nakloní hlavu na stranu zdá se že nad tím přemýšlí+ Dobře. +přikývne po chvíli a usměje se, dlan mu položí na prsa a políbí ho. putuje dlaní dolů, zarazí se těsně před jeho zraněním a odtáhne se+ Dovolil bys mi trošku odčiny, co jsem napáchala? +zeptá se tiše a dlan položí na jeho poklopec+ Nemusel by si nic dělat. Jen ležet a užívat si to...
Naposledy upravil Neferet dne ned led 02, 2011 11:09 pm, celkově upraveno 1
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned led 02, 2011 10:40 pm

+Zaškaredí se+ Dobře jo? žádný přemlouvání? Žádný škemrání? +koukne na její putující dlaň a zazubí se nad jejími slovy+ Já věděl že bude přemlouvání. No tak šup! Do toho! +vybýdne ji+ Jestlipak budeš tak dobrá abys mě přesvědčila +ďábelsky se usměje+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned led 02, 2011 10:48 pm

Co? Mam tě přesvědčovat, abych pak celej den koukala na tvůj kyselej obličej? +uculí se+ Víš o tom, že máš v břiše díru? +připomene mu měkce, ale natáhne se k němu, tedy k jeho ústům, putujíc ústy níž na čelist a po krku dolů, na místo, kde se stále rýsují její kousance, po který přeje několikrát špičkou jazyka. rukou mezitím putuje k zapínánín jeho kalhot+ Takže je tu možnost, že by jsi přišel? +zeptá se tiše, ve chvíli kdy vzklouzne dlaní pod látku kalhot+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned led 02, 2011 10:59 pm

Já nemám kiselej xicht! Já se pořád tvářím mile! +ohradí se dotčeně+ No a co? Tak mám +zvedne se na loktech a koukne na díru+ To se stává, akorád to tílko mě sere že jsem zničil +s povzdechem zase klesne na postel. Zadrží dech, pravděpodobně na trvalo, a nakloní hlavu na stranu. Má rád laskání na krku+ Jasně. možnosit sou vždycky +zamumlá polohlasně a prohrábne Nef vlasy. Ovšem jinak se drží jejího příkazu a nehýbese+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned led 02, 2011 11:07 pm

Hmn.... +zahučí tiše a věnuje náležitou péči jeho krku, tedy tomu citlivému místu, na který jí vždy navádí. palcem jen lehce přejíždí po jeho penisu uvězněnýho v kalhotách+ Víš.... +začne si prolíbávat cestičku dolů ke hrudníku+ ...velice bych si cenila bych si... +vezme do úst jednu jeho bradavku, které věnuje náležitou péči svého jazyka a zoubků+ ...kdyby si přišel. +dokončí a soustředí se na druhou bradavku+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned led 02, 2011 11:21 pm

+Několikrát tlumeně sykne, ale pak to vzdá a zasténá. Nechává průchod všem svým pocitům a emocím jak je u něho Neferet zviklá. Nadšeně přijímá její doteky a polibky. Pohybuje boky v potřebě kontaktu její ruky s penisem+ Musíš se snažit víc +zasténá+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned led 02, 2011 11:33 pm

Ó ano... +protáhne+ ... budu se snažit víc. +přikývne a sklouzne na zem. s tichým zaklením a trochou námahou mu stáhne kalhoty, jde to blbě, jelikož má pocit, že mu je musí z kůže přímo sloupnout. přinutí ho dát nohy víc od sebe a uvelebí se mezi nimi. jednou rukou přejíždí po stehně a v druhé sevře jeho penis. jazykem téměř doslova pohladí jeho špičku a dlaň sevře o něco pevněji, ale ne tak aby mu to bylo nepříjemné, jen tak jak by to mohl mít rád a několikrát jí pohne zatímco kmitá jazýčkem po špičce+ Takže... +přejede jazykem po celé délce, než dlan opět sevře+ ...přišel by si? +zeptá se a sevře ústa kolem jeho penisu+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon led 03, 2011 12:12 am

+Sténá, syká a kroutí se když ho pro něho tak nedostatečně laská. Když trochu zvolní zvedne se an loktech a vrhne na ni dolů na podlahu mírný ušklebek+ Nechceš si zahrát na banán +řekne a zasměje se hlasitě, vesele a mile. Tak jak se umí smát jen on+ Ještě pořád se mi nechcééé +protáhne líně, lehne si a roztáhne pořádně nohy+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion