od Neferet » sob led 01, 2011 9:05 pm
+dopadne po jeho ráně tvrdě na zem, cítí jak se jí do očí hrnou slzy, ale s vypětím všech sil je zatlačí zpět. možná by se podřídila, možná by se i omluvila a dokonce možná by ukázala kde je podle Spikea její místo, ale jen tehdy, kdyby nebylo tý poslední věty. rozpálí jí to krev v žilách, olízne si krvácející ret+ Ty nemáš ani ponětí, kolik síli mam. +řekně sykavě, má strašnou chuť sáhnout po své moci, ale až bolestně si uvědomuje, že je to až její poslední možnost, když jí nedokáže ovládnout. pomalu vstane, ale jakmile se dostane do vhodné pozice bez varování zaútočí. její rány jsou tvrdčí a mají v sobě víc síli, než by od člověka měly mít. je to dlouho co naposledy trénovala, ale přesto se jí podaří ho tvrdě několikrát zasáhnout, i když se vyhne spoustu jejích ran+ Už mám plný zuby toho... +pořádně ho praští pod žebra+ ...jak se ke mě chováš... +koleno do obličeje, když je v předklonu+ ...jsem schopná a ochotná se kvůli tobě... před tebou podřídit... +kopne ho vší silou do hrudi až dopadne na jeden ze stolků, který se pod jeho váhou rozpadne+ ...ale čeho je příliš toho je moc. +stojí na místě, třese se, ale stojí celkem vzpřímeně, z koutku ústí jí vytéká krev+
Draco dormiens numquam titillandus