Spike pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Spike pokoj

Příspěvekod Neferet » sob led 01, 2011 8:09 pm

+zaváhá před zavřenými dveřmi. po tom co se vypovídala u Angela se cítí o něco líp, ale neví jak by si mohla Spikea usmířit. nádechem si dodá odvahy a tiše vklouzne dovnitř. stejně tiše přejde ke křeslu, ve kterém Spike sedí, kdo ví jak se jí povedlo o něco tentokrát nezakopnout. vedle křesla si klekne a tvář položí na opěrku, tak aby viděla Spikeovi do obličeje, ale nijak se ho nedotkne+ Nezlob se. +zašeptá+ Jde o to, že... nechci abys mi nakazoval s kým se můžu a nemůžu stýkat. +ano to je to co jí na tom asi nejvíc vadí+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » sob led 01, 2011 8:13 pm

+Předpokládá že za ním Nef přijde, ale když jí slyší vcházet do Angelova pokoje vztekle zavrčí+ Je tuhej jak tejden stará baketa a stejně letěj jenom po něm +vztekle kopne do čehosi ležícího na zemi až to odletí ke zdi. Zvedne se, sebere ze stolku gameboye, zase si sedne a pustí se do hraní. Hlavu nezvedne od obrazovečky když vejde, dokonce ani když promluví+ Jo, nedělal jsem to a hned ses nechala ojet jinym +podotkne ledabyle+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » sob led 01, 2011 8:23 pm

+zavře na chvíli oči, povzdechne si a sklouzne na zadek, takže neklečí, ale hlavu si pořád opírá a opěrku, akorát se nedívá na Spikea, ale někam před sebe+ Jenže mezi těmi dvěma je zásadní rozdíl. +mluví tiše+ Tonyho znam několik let, spolu se Styx mi pomohli, když jsme se tady objevila. Je to můj přítel. Arese jsem neznala ani pár hodin... neznam ho a ani ho znát nechci. +zamračí se+ Jak dlouho mi to ještě budeš připomínat?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » sob led 01, 2011 8:34 pm

Kurva! +zavrčí protože se nesoustředil a jeho panáčka odpálili do vesmíru jako raketu+ Tak abych tomu správně rozuměl +obrátí se na ni s úštěpačným úsměvem+ nehrozí že ojedeš chlapa co znáš, ty se soustředíš jen na ty cizí. Počkej! +vycení zuby+ My byli taky cizí když sis nechla protáhnout obě díry! +je vzteklí, takže mluví opravdu nehezky+ Jak dlouho? ty se ptáš za jak dlouho zapomenu na tvou nevěru? Já bych řek že tak za padesát let.
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » sob led 01, 2011 8:46 pm

+přimhouří oči a stiskne rty. ani neví pořádně proč a jak, ale najednou stojí na nohou a jednu Spikeovi vrazí, hned potom co zabrousil k jejich společné minulosti. není to pěstí, ale facka, která pořádně sedne, až jí zabrní ruka+ Je div, že si na to pamatuješ. +vyštěkne narážejíc na to, jak si na ní nepamatoval+ Nemluvim o tom kdy zapomeneš, ale kdy mi to přestaneš při každý příležitosti připomínat. +zavrčí tiše+ Fajn, tak za padesát let. S trochou štěstí pro tebe už budu dávno mrtvá, takže se nebudeš muset bát, že někoho ojedu. +neuvěřitelně s ní lomcuje vztek a ublíženost, otočí se na podpadku a vztekle vyrazí ke dveřím, vypadá to, že to co řekla myslela vážně+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » sob led 01, 2011 8:52 pm

+Vyskočí na nohy jako bodnutý šídlem, v jednom skoku je u ní, obrátí jí k sobě za loket a vrazí jí jednu. Narozdíl od ní to udělá pěstí, hezky z razancí a přímo do čelisti+ Nebudeš mě fackovat holčičko! +zavrčí+ Nemáš na to dost síli! Rychle si laskavě uvědom kde je tvoje místo! +jeho démon získal plně na vrch, i když se neprojevil na tváři. S toho budou slzy a smutek na obou stranách, ale teď si Spike jen založí ruce na prsou a nehezky se usmívá+ Nepamatuju si každou díru co použiju.
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » sob led 01, 2011 9:05 pm

+dopadne po jeho ráně tvrdě na zem, cítí jak se jí do očí hrnou slzy, ale s vypětím všech sil je zatlačí zpět. možná by se podřídila, možná by se i omluvila a dokonce možná by ukázala kde je podle Spikea její místo, ale jen tehdy, kdyby nebylo tý poslední věty. rozpálí jí to krev v žilách, olízne si krvácející ret+ Ty nemáš ani ponětí, kolik síli mam. +řekně sykavě, má strašnou chuť sáhnout po své moci, ale až bolestně si uvědomuje, že je to až její poslední možnost, když jí nedokáže ovládnout. pomalu vstane, ale jakmile se dostane do vhodné pozice bez varování zaútočí. její rány jsou tvrdčí a mají v sobě víc síli, než by od člověka měly mít. je to dlouho co naposledy trénovala, ale přesto se jí podaří ho tvrdě několikrát zasáhnout, i když se vyhne spoustu jejích ran+ Už mám plný zuby toho... +pořádně ho praští pod žebra+ ...jak se ke mě chováš... +koleno do obličeje, když je v předklonu+ ...jsem schopná a ochotná se kvůli tobě... před tebou podřídit... +kopne ho vší silou do hrudi až dopadne na jeden ze stolků, který se pod jeho váhou rozpadne+ ...ale čeho je příliš toho je moc. +stojí na místě, třese se, ale stojí celkem vzpřímeně, z koutku ústí jí vytéká krev+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » sob led 01, 2011 9:17 pm

+Jak dopadne na stůl (sice nevím proč by ho tam měl, ale budiš) jedna z třísek mu projde skrz na skrz tělem+ Kurva! Do prdele! Já se na to vyseru! +vyrčí vztekle a zároveň bolestně heká, zatím co se zvedá na nohy. Stojí, ale dřevo mu trčí z hrudi jako stožár na lodi+ Tobě snad přeskočilo.... +zamumlá docela klidný a zůstane stát+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » sob led 01, 2011 9:26 pm

(no přeci na to, aby měl kam odkládat další bordel :D )

+dalo by se říct, že vystřízliví v okamžiku, když uvidí dřevo ve Spikeově těle+ Spikeu... +zašeptá, až bolestivě si uvědomuje, co se mohlo stát, ve vteřině stojí u něj, nehledíc na jeho případný protesty+ Co sem to udělala? +zašeptá, když vidí, že má dřevo skrz naskrz, přiblíží ruku k místu na zádech, kde do těla dřevo vniklo, ale nedoktkne se ho+ Musíme to vyndat. +řekne něco co je zcela očividné, jenže neví co dělat, jestli pro něco jít, nebo rovnou za dřevo vzít a vytáhnou+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » sob led 01, 2011 9:45 pm

+Ušklíbne se+ To už sem taky vysral! +zavrčí. Protočí oči nad tím jak kolem něho Neferet poskakuje, strachuje se a panikaří. Jednoduše vezme za hrot a prudkým trhnutím, za zvučných nadávak a stenů, ho vytrhne z těla. Pustí ho na zem a poklesne v kolenou, ovšem nespadne protože se zapře Nefrete o ramena+ Od teď si všechno kupuju jen ve skle a železu +zamumlá+ Promiň +dodá šeptem a zvedne k modré oči+ Nechtěl jsem ti říkat všechny ty věci a ani tě... praštit.
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion