Angelův pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Angelův pokoj

Příspěvekod Spike » ned pro 19, 2010 11:30 pm

+Usmívá se na dtím jak se Nef rozvaluje a trochu vrtí+ Unavená? +zeptá se tiše a přitiskne se k ní+ Chceš si to někdy zopakovat? +"zachrastí" pouty a potutelně se ušklíbne+ Nebo bys mohla ty svázat mě... +řekne rozvláčně a protáhne se, až mu v zádech zakřupá+ Ach +povzdechne si znechuceně+ Myslím že mi ta svině udělala něco s páteří +vrčí si pros ebe+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned pro 19, 2010 11:39 pm

Hmn... +zavrní a přikývne+ Unavená a ... +zakručí jí v břiše+ ...hladová. +tiše se zasměje+ Neměli jsme objednanou pizzu? +vzpomene si+ Hmnnn... myslím, že si to ještě zopakujeme. +usměje se a v očích jí trošku nadšeně zajiskří, zamračí se jak tomu křupání v jeho zádech, tak jeho poznámce, dojde jí až moc rychle o kom mluví+ Sedni si. +trošku to zní jako rozkaz, když se od něj odtáhne, sama si sedne a čeká až jí poslechne, když si konečně sedne, přišoupne se k jeho zádum, ruce položí na ramena a žačne mu masírovat ztuhlé svaly+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned pro 19, 2010 11:43 pm

Sakra! +pleskne se do hlavy+ Tak tu s me totálně zasklili. Ten chlápek co roznáší pizzi určitě z nadávkama odešel +mávne nad tím rukou+ Obědnáme si ji znovu, akorád u jiný pizzerie +zazubí se+ Já věděl že bude srandat +trochu posmutní když si uvědomí že jí chtěl pro její dobro opustit a smutnění ho nepřejde ani když si sedne a nechá masírovat záda+ Chceš obědnat další pizzu? Musely bychom... ach...! +povzdechne si spokojeně a protáhne krk+ si sednout do haly +naváže plinule+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned pro 19, 2010 11:52 pm

+zasměje se+ Kvůli tobě bych zasklila víc než jednu pizzu. +líbne ho na rameno+ Co se děje? +zeptá se, protože si samozřejmě uvědomí změnu jeho nálady+ Hmn... +zamyslí se a usměje se nad tím, jak se protahuje+ Asi jo, protože s tim mým kručením břicha bysme se ani jeden nevyspal. +zazubí se a položí si mu bradu na rameno+ A masírovat ti záda můžu i dole. +zazubí se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon pro 20, 2010 12:00 am

+Pokrčí ledabyle rameny+ To nic pudlíčku, jen špatné vzpomínky +zahučí vyhýbajíc se odpovědi na její otázku+ Já usnu při všem, to ty bys mi umřela hldy +vysmekne se z jejího obětí+ Tak šup vstávej, do sprchy a já jdu dolů obědnat tu pizzu +vyskočí z postel, protože má na pizzu taky chuť+ Zase obědnám se vším, jen doufám že tam nedají moc ananasu. Zrovna je na ně sezóna, tak je rvou do všeho, včetně buritos a chili omáčky. Nevědi totiž co s nima +skloní se k ní a políbí ji do vlasů na vrcholku hlavy+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon pro 20, 2010 12:05 am

+zamračí se nad jeho odpovědí, nějak se jí nezdá, ale netahá z něj pravdivou odpověd+ To půjdeš takhle? +zvedne lehce s úsměvem obočí a sklouzne zrakem po jeho nahém těle, docela se zálibným výrazem+ Ananas? Buritos? Chili omáčka? +kroutí zlehka hlavou+ Začínám se děsit, co mi to udělá se žaludkem. +zašklebí se docela vesele, protože to nemyslí vážně+ Ale jo už lezu. +usměje se na něj a začne se trošk unemotorně soukat z postele+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon pro 20, 2010 12:22 am

+Zableskne úsměvem+ Jasně že jo. Chlápek s pizzo se lekne a my ji budem mít zadarmo +plánuje si+ Správné chillia a buritos ti ze žaludku udělá cedník, amputuje jazyk, vypálí všechny bakterie v krku a navždy odstarní schopnost cokoliv cítit +baví se na její účet, vesele se při tom šklebíc+ Jdu si pro kalhoty +vytáhne jí ještě z postele a zatočí se s ní po mísnosti v něčem co připomíná tanec+ Hlavně nebuď ve vaně dlouho +mlaskavě jí políbí a odbehne si pro šaty do koupelny+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon pro 20, 2010 12:32 am

+zasměje se jeho plánům, zatváří se naoko zděšeně, když si z ní dělá srandu. musí se ho chytnout kolem krku, aby nezakopla, když se s tím tak zatočí a vesele se směje+ Neboj, za chvíli budu dole. +slíbí a sleduje jeho pěknej bohužel vzdalující se zadech, nakonec jen s úsměvem zakroutí hlavou a otočí se k posteli. najednou posmutní, když si vzpomene na Angela, rozhlédne se kolem sebe, než ze skříně vyndá čisté povlečení a postel rychle převleče, aby zaměstnala svoji mysl i ruce a s prádlem se vydá do koupelny+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob led 01, 2011 8:03 pm

+vejde tiše dovnitř, na prahu na chvíli zaváhá, ale pak za sebou stejně tiše zavře. přejde k jednomu z prázdných stolků v rohu místnosti a postaví na ni urnu. hrdlo má sevřené a ruce se jí třesou, když zapaluje svíčku, kterou položí před urnu na stolek. posadí se na zem a na chvíli zavře oči. ani neví jak k tomu došla, ale najednou šeptá. jakoby popelu uvnitř vyprávěla, co se všechno stalo. mluví o tom jak se cítí, o Spikeovi a jak to zvládají. šeptá hodně tiše, takže jí Spike ve vedlejším pokoji nemůže rozumět. neví jak dlouho tam seděla, ale malá svíčka už vyhořela a zhasla. povzdechne si, postaví se a vymění jí, ale novou nezapaluje. naposledy koukne na urnu, než vyjde z pokoje+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte led 18, 2011 1:24 am

+Jak jde z Neferetina pokoje dolů do kuchyně, musí kolem Angelova pokoje. Zarazí se před dveřmi, chvilku váhá, pak vejde. Rozsvítí si, i když vidí moc dobře, rozhlédne se po pokoji který je jako vždycky dokonale uklizený a pak zamíří k urně. Postaví se nad ní se zapálenou cigaretou v puse a kouká+ Koukám že tě zavřela do bedny a postavila na poličku +začne k urně mluvit+ Copak vo to, takhle ti to stejně sluší víc než zaživota. Byl si děsnej xicht, takovej rozpláclej a ty stojící vlasy... +nakrčí nos+ Jako popelu ti to fakt sluš +poklepe rukou na urnu, jenže ta se zváhne, spadne a vysype se na koberec+ A sakra... +podotkne+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion