Soukromé pokoje Ashera

Prostory klubu přístupné pouze zaměstnancům a jejich ohlášeným návštěvám.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Soukromé pokoje Ashera

Příspěvekod Manori » pon pro 27, 2010 4:25 pm

*koukne po J-C* já? mám pro dravá zvířátka slabost..*uculí se* hm..abyste si mě nerozmazlili přiliš...*uculí se z pohovky, kde si sedí se zkříženýma nohama pod sebou, dárečky u sebe*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » pon pro 27, 2010 4:29 pm

jo, slabost...*loupne po ní okem, opřený o Ashera* to jsem viděl dneska názorně..*zavrtí hlavou, jak se nemůže vzpamatovat z toho, že jí to "zvíře" prošlo a povzdechne si* tak nakazil, mon ami, jestli ti to tak lépe vyhovuje...jsem dnes v defenzivní náladě...*vzdá se se s úsměvem*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » pon pro 27, 2010 11:16 pm

Tázavě pohlédne z jednoho na druhého. Mám pocit, že mi něco uniká...svěřte se... Upře zkoumavý pohled nejdřív na J-C a pak na Man. V defenzivní? Se zájmem pozvedne obočí. Toho bysme ale měli využít, nemyslíš, lištičko? Zablýskne mu v očích.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » pon pro 27, 2010 11:30 pm

*přejede mu po ramenou a pak ho pustí* no..to ti uniklo něco...*přikývne* tedy tak trochu jsem doufal, že "to" unikne úplně, ale ona je nějaká ochočená...*zavrčí si a když vidí jeho pohled, dodá* žába..normálně, chardonneret, příjdu si do kanceláře, pracuju...a pak si všimnu bílé vázy..což o to..kdyby z té vázy nevylezla...žába..*rozhodí rukama* tak chytím po cestě Beccy, at mi zjistí, kdo se to tam odvážil propašovat..a víš koho mi do kanceláře přivedla??*píchne prstem k Man* pff..a ještě jsem se nechal umluvit, ať si ji tady nechá...žááábu...*vrtí hlavou a kácí se do pohovky* takže dneska mé vladařské schopnosti stávkují nebo co...
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » pon pro 27, 2010 11:35 pm

*nafoukne se, docela podobně jako zmíněný obojživelník, když ho poslouchá* já ti dám...žááába..to je čokoládová, magická žabka...*bací J-C do stehna* dostala jsem ji od Pána Zla..to se neodmítá..a je kouzelná, abys věděl...vyrábí čokoládu...a ..něco podobného krvi i pro vás...*načuří se, jak obhajuje chuderu ve váze*a nejsi tady korunovaný sám, abys věděl, už..*přimhouří oči a ryje drápkem mu do boku a koukne na Ashera*chm..to by se mělo využít...je dneska nějaký...chytlavý...*zadívá se na J-C významně, který ji modře opětuje pohled* ehm..ale trošku určitě, to nepopřeš..*nedá se* a nezlob...*radši se mu moc do obličeje nedívá* nebo ti zkrátíme výběh...*dodá docela odvážně nahlas*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » stř pro 29, 2010 9:59 pm

Dívá se z jednoho na druhého a koutky mu začínají nepatrně cukat. Vážnou tvář ale dokáže udržet. Tak žába... Pokýve hlavou a jeho úsměv skryjí prameny vlasů, které mu spadnou do tváře. A tví nepřátelé si věčně lámaly hlavy s tím, jak tě vyvést z míry...a ona stačí jedna lištička a žába. To už se usmívá naprosto veřejně a v očích mu pobaveně blýská. Koukne po J-C, snaží se znovu udržet vážnou tvář. Tak...nezlob, mon ami. Zavrní hrdelním hlasem.
Asher
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » stř pro 29, 2010 10:15 pm

*skoro líně obrátí modrý pohled na Ashera* to mi věř, že mě to..vyvedlo z míry..*zamrčí si rozmrzele* ale na talíř by byla fajn...*poznamená a v tu ránu musí chytat ruce Man, jak do něj zatíná drápky* tak nezlobit, oui? ty netušíš, co to pro mě znamená "zlobit"...*sykne a chmátne po ní, trochu ho rozptýlí Asherova poslední poznámka, tak mine* ty taky?*sjede si ho odshora až dolů významně a snaží se spacifikovat Man, aniž by se na ni podíval*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » stř pro 29, 2010 10:23 pm

týýý...*vrhne se na něj a střeží se dokončit to, co má na jazyku..po jeho poznámce se raději stěhuje na konec pohovky a když po ní chmátne, tak "kuňkne" a vyskočí se někam odsunout do bezpečí...jak neví kam, tak skončí až v ložnici u sloupku postele, o který se opře a přemýšlí, čím po něm když tak hodí, ale zároveň trochu fascinovaně a strnule sleduje, jak se k ní J-C blíží, v každém pomalém pohybu svalu spojená ladná elegance a nebezpečný dravec...nechá ho tak dojít až k sobě, jen se přitiskne bez dechu ke dřevu, ruce za zády* tak ty chceš být dnes za zlého upíra?takové obvyklé musíme zpacifikovat..*zatváří se úředně bystrozorsky*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » stř pro 29, 2010 10:42 pm

Během mrknutí oka se objeví těsně za ní. A jakpak je pacifikujete? Mroukne jí do ouška, až jí na šíji zalechtá jeho horký dech. Člověk nikdy neví, na čí stranu se zrovna postaví:P. Zvedne pohled od křivky jejího hrdla a pohlédne na J-C, rty mu zvlní slabý úsměv. Zase se začíná dobře bavit:))
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » stř pro 29, 2010 10:57 pm

*strne a svaly na krku se jí napnou, když se jí o kůži opře jeho horký dech, nepatrně otočí k Asherovi hlavu a nespouští přitom pohled z J-C, který se opře rukou vedle její tváře o sloupek* většinou hodně..definitivně...*zadívá se na něj* ministerstvo nemá pro zlé upíry pochopení ani místo v kolonce...já naproti tomu...jsem kreativnější..*usměje se na něj mile, pak se pohledem vrátí zpátky k J-C, lehce ho líbne na hřbet ruky, kterou se opřel..přejede po chladné kůži prstem a pak něco kovově cvakne a klepne o vyřezávané dřevo sloupku. bleskově uskočí o dva metry a uculí se* říkala jsem ti, že zlobivým zkrátím výběh..
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Soukromá část podniku