Far far away... Geraltův svět

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Far far away...

Příspěvekod Geralt » ned kvě 23, 2010 11:27 pm

+jenom se zazubí a jak se sehne a napíchuje na klacek ty játra, tak ju pleskne po zadečku+ Hej barde, a co pro tebe máme ukuchtit? A zahraj nám k tomu nějakou veselou, už ani neprší, hladní spát nepůjdeme, tak spust, spust
Geralt, Gwynbleidd, Vatt'ghern - říkejte mi jak chcete. Já jsem Zaklínač

Va´esse deireádh aep eigean
Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Marigold » ned kvě 23, 2010 11:35 pm

Upřímě já nevím co bude matka Neneke říkat na to že jí do svatyně taháte krvaví kusy masa °podotkne° Cokoliv co je liboví a měký mi uřízni °těká pohledem mezi těma dvěma° A byl bych rád, kdybys to udělal dřív než se půjdete muchlovat na borůvčí °kazí celé to jejich opravdu nenápadne divadýlko° Taky bysme mohli zkusit tohle... kde to jen.... °přitáhne si k sobě brašnu a drahnou dobu se v ní hrabe, přičemž vyndavá třeba sošku bůžka, zašívaná ponožky a všelijaké takové harampádí, než konečně vytáhne malou skleněnou lahvičku ze žlutým práškem° Ha! Tomu se říká Kari! No nebo je to možná ta lahvička se sírou °zkoumá to pohledem přes sklo° Zpívat budu až s plným břichem °bleskne po Geraltovi pohledem° Nejsem brnkající poustevník.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned kvě 23, 2010 11:47 pm

Tak kari, myslíš že máš na kari dost odvahy, básníku? +culí se+ No dobře. +zapíchne tam ten klacek do země, opře ho o nějaký kámen, takže drží sám a jde ukrojit kus pěknýho masa+ Tak mi to dej, já ti to připravím. Na kari mám ty nejlepší vzpomínky. +vezme si od něj lahvičku+ Jo to je kari. Pšik! +kýchne, když si k tomu čuchne+ To jsem nevěděla, že seš tak ostrej hoch. +nařeže maso, obalí ho v kari a napíchá ho na klacek a ten vrazí Marigoldovi do ruky+ Opěč si to sám. To jsem na tebe zvědavá.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 29, 2010 2:32 am

+bez jakýchkoli efektů, prostě jen tak ze skály, co tam je, vyjde Wenai i s koněm a čeká na Marigolda, jsou v lese, nikde nikdo a nic podezřelého se kolem neděje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » stř pro 29, 2010 9:31 pm

(Nic podezřelého neděje... Spoza nejbližšího kmene vyskočí Veverka a ona je zastřelí. :lol: )

+se zavřenýma očimy vyleze ven, pomalu je otevře a rozhlédne se. Les není moc hustý, takže jsou na jeho okraji. Korunami stromů prosvítají jiskřivé paprsky téměř poledního slunce. Odkudsi je slyšet tlučení datla, na stromě naprotí sedí veverka a zvědavě si je prohlíží, kmitaje svím rozčepířeným ocáskem+ Myslím že jsem naprosto ztracený, ale lišejníky nám ukážou sever +dodý se smíchem+

(A já jdu hledat mapu kde že jsme se to vlastně ocistli...)
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 29, 2010 9:38 pm

(huš! :mrgreen: )

+koukne po stromech+ Jak můžou lyšejníky vědět, kde je sever? Máš mapu? +obhlíží stromy a lišejníky jsou pokaždé jinde+ A kam vůbec chceme jet? +zeptá se se zájmem+ Někam do té divočiny? Do lesa k nelidem, jak jsi říkal?

(jsme v levé dolní čtvrtce napravo od Brokilonu
http://img80.imageshack.us/img80/9289/mapaseveru.gif )
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » stř pro 29, 2010 10:14 pm

+Pohoršeně se na ni podívá+ Nikdy jsem pamu neměl a ani si jí opatřovat nehodlám. Prostě jdu, nebo jedu a spolehlivě buď někam dojedu nebo na někoho narazím. Vypadám tak neškodně že mě všichni s otevřenou náručí přijmou. Většinou... +připustí+ Někdy taky +popojde na něco co vypadá jako cesta, tedy alespoň ještě loni to cesta byla+ nejsou úplně přátelští, ale lidé mají důvod se v dnešní době bát +trochu nevraživě na ni koukne+ A vůbec! Takovích otázek jen co jsme vylezli v prostřed lesa a zapadli do bahna. Co takhel mě nechat se rozkoukat +navzdory svým slovům jde celekm jistě cestou hlouběji do lesa+ Ještě loni když jsem tu byl tudy jezdila hromada povozů, teď je to tu opuštěné +rozhlíží se kolem+ Co takhle navštívit Brokilon? +navrhne+

(Děkuji)
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 29, 2010 10:19 pm

Promiň, promiň. +kouká na něj a vrtí hlavou+ Já ti věřim. Brokilon? To je ten les, kde žijí dryády? A tam můžem? Promiň já vím, zase moc otázek, nechám tě se rozkoukat. +vyloví ze sedlových brašen váček s tabákem, rychle a zručně si smotne cigáro a zapálí si ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » stř pro 29, 2010 10:43 pm

.+Přikývne+ Ano to je on +pousměje se na ni+ Za normálních okolností a normální člověk tam vstoupit nemůže. Sice se o to čas od času pokusí nějaká vojenská jednotka, skupinka dřevorubců nebo nějaký hlupák co si myslí že si jednu z dryád odvede domů, ale všichni skončí jako chladnoucí mrtvoli které si ani nikdo nevyzvedne +zakroutí hlavou+ Vojáky a dřevorubce bytostně nesnášejí po tom všem co jim udělali se jim ani nedivím. A co se týče těch hlupáku... +trochu se uchechtne+ Jen člověk z narosto prázdnou hlavou si může myslet že s ním nějaká dryáda zůstane. To by spíše skoušet žít s větrem. Navíc ony si moc dobře vybírají komu dovolí mít s nimi malou dryádu. K ohodnocení muže jim stačí jeden pohled, mají skutečně moc dobré oko +rozpráví tentokrát ale docela potichu, nekřičí na celí les+ Mohla by sis tam odpočinout +myslí samozřejmě Brokilon. Tak torochu doufá že by se tam Wenai mohla dostat zpět ke své magii ale nahlas to neřekne+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 29, 2010 10:49 pm

Já bych nerada byla zabitá, špatně se pak pije. Takže nás tam pustí? +zeptá se trochu s obavou, ale pak se začne usmívat+ Si tě vybrali jako otce, že tam máš přístup? +culí se+ Zhodnotili tě kladně? +trochu si ho dobírá+ A proč bych měla odpočívat? Není mi sto ani nejsem zraněná.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí