Pokoj č.6

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.6

Příspěvekod Nesmrtelný » úte lis 23, 2010 10:09 pm

+Vrátí se z nějakého večírku (už ani nevím jakého, protože furt někam chodí) shodí ze sebe bezpochyby propocené oblečení, protože všechny společenské akce jsou děsná fuška. Všechno to nechá ležet na zemi, jak se ten chlap o sebe postará když nemá služebnictvo tuší zřejmě jenom nějaký bůh a vleze si do sprchy. Potom se co se vysprchuje se hezky uloží ke spánku a jen co se probudí a vyhlédne oknem ven napadne ho ďábelský nápad jak překvapit Memory. Čiperně vyskočí, protože vždycky když ho něco takového napadne do žil se mu nalije energie a vyráží na nákupy+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte pro 28, 2010 1:18 pm

Jelikož už ví, kde bydlí, přemístí se mu rovnou před dveře a zaklepe.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Nesmrtelný » sob led 01, 2011 4:08 pm

+Vyrazil pryč na lehko jelikož odcestoval jen na krátko. Teď se vrací v podstatě jen z kufříkem z papíry. Jde po chodbě a něco klepe do mobilu (berme že tu fungují), když dorazí ke dveřím, tak vzhlédne a pohled mu padne na Mystick. V ten okamžik nemá na tváří vůbec žádný výraz na který ale rychle nasadí přátelskou masku a milí úsměv+ Mystick! Jaké to potěšení! +políbí jí ruku+ Co vás ke mně přivádí? +odemkne, vejde dovnitř a pokyne jí rukou dál+ Jen vstupte do mého skromného příbytku +pozve jí dál. Jde ke stolku na který hodí svůj kufřík+ Mohu vám něco nabídnout? Je tu minibar který jsem zatím sice ani neotevřel, ale jsem si jist že tam bude nějaké kvalitní víno +jde k minibaru+

(Promiň, trochu jsem teď na N. zanevřela, tak jsem sem nechodila nakukovat.)
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Mystick von Sachsen » ned led 02, 2011 7:34 pm

Lehce se usměje a vstoupí za ním. Nic, děkuji. Omlouvám se, že jdu bez ohlášení, ale přinesla jsem vám tu srnčí kožešinu, kterou jste si ulovil. položí na zem objemný balík.

(To je OK, já se k tomu dostala taky až teď.)
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Nesmrtelný » ned led 02, 2011 8:07 pm

+Celkem bez zájmu na balík pohlédne, ale pak se usměje+ Vidíte.... na tu jsem zapomněl +sám si vyndá z baru jen džus, protože se opravdu vyhýbá alkoholu+ Zdržíte se? +zeptá se a upije+ Protože pokud ano, pak dovolte abych vám nabídl místo +pokyne k pohovce+ Dlouho jsem o vás neslyšel... +řekne jen tak mimochodem, sám dojde k pohovce a posadí se, přehodí nohu přes nohu a ruku hodí na opěradlo. Sklenku si opře o koleno+
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Mystick von Sachsen » ned led 02, 2011 8:12 pm

Vezme nabízené místo. Ne dlouho, děkuji. Byla jsem na cestách. Dlouho. za tu dobu co bla pryč se její oči změnily. Byly teď světle modré a bylo v nich něco zvláštního. Sklopila pohled na sklenku na jeho koleni. Byl jste také pryč?
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Nesmrtelný » ned led 02, 2011 8:17 pm

+Sleduje kam se kouká, ale neřekne na to nic+ To se nedalo nepostřehnout že jste se vzdálila ze svého domova, protože o vás je hodně slyšet +usměje se a upije+ Ani bych neřekl že vyloženě pryč, jen jsem na krátko odcestoval. Jeden můj dlouholetý přítel potřeboval pomoc z jistými obchodními problémy +vzhlédne krátce k nebi+ Zdá se že když kocour není doma, udělali si myši večírek. Jenže kocour se vrátil a z myší zbyl popílek. Doslova a ještě se mi to krásně rýmuje +odloží sklenku+ Upíři jsou otravná cháska, naštěstí je snadné je zabít a navíc po nich nezůstane nic co by se muselo uklízet. Postačí vysavač.

(Ty oči jsme nepochopila, protože mi tam nějak nesedí časování slovesa být +krčí rameny+)
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Mystick von Sachsen » ned led 02, 2011 11:01 pm

Vy jste byl zabíjet upíry? To tedy byly naše cesty docela podobné. podívá se mu do očí. Nikdy by nehádala, že bude zabiják upírů, vzhledem k tomu, že jich je tu kolem tolik... Mluví? Ach ano... a počítám, že ne příliš lichotivě, že? namotá si na prst pramen vlasů a pozoruje ho.

(Jo, už na to taky koukám...někdy nad tím nepřemýšlím. :) )
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Nesmrtelný » pon led 03, 2011 2:00 am

Byl jsem si hlídat svoje aktiva a ano, tentokrát to znamenalo že jsem se, žel bohu,musel uchýlit k jistému násilí. Naštěstí jen na bezduchých démonech kteří jsou postradatelní +mírně pozvedne obočí+ Taky jste byla zabíjet upíry? A bavilo vás to? +ptá se se zdvořilou zvědavostí+ Pokud si vzpomínám na náš lov, tak jste říkala že máte ráda vzrušení. Jsem si jist že lovení upírů má jisté prvky adrenalínového sportu +složí si ruce na koleno+ Abych byl upřímný nijak významně jsem se o to nezajímal.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pon led 03, 2011 7:30 pm

Zabíjet přímo ne. Spíš jsem od nich něco potřebovala a neobešlo se to, bohužel, bez krve, tedy prachu v jejich případě. pustí pramen vlasů. Pokud Vás takové aktivity zajímají, mohl byste se seznámit s mým...známým.hledá to správné slovo. Pokud vím, je to jakýsi dobrodruh, který se taktéž zajímá o toto téma.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje