Kuchyně

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Kuchyně

Příspěvekod Winifred Burkle » pon pro 27, 2010 2:19 am

+jen překvapeně zamrká nad tolika otázkama a pak si vyskočí na linku naproti Laně+ Jo je to firma. Vlastně dábělská právnická firma. +pokývá zamyšleně hlavou+ Pár let. +odpoví, připadá jí trochu zvláštní, že důvěřuje někomu cizímu i upírce, důvěřovala Angelovi to jo, ale to byla poněkud jiná situace+ Vlastně tady odsud...+zarazí se, když si vzpomene na Payley+ ...tedy z tohohle světa. +rozhodí lehce ruce+ Narodila jsem se v Texadu. +upřesní s úsměvem+ A co ty?
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » pon pro 27, 2010 2:36 am

°Pocucává krev, poslouchá ji a zároveň nenápadně několikrát sklouzne pohledem po jejích nohách° V mém světě všem velkým firmám vládnou upíři jako jsem já, takže chápu co myslíš pod pojmem "Démonická firma" °měkce se zasměje° Ne, já nepocházím odsud °zakroutí hlavou° Nepocházím ani ze světa kde stojí Mýtinka... tedy odtamtud nepochází asi nikdo. Je to takové velké shromaždiště všech °pokýve hlavou° A čím se vlastně zabýváte? Viděla jsem tu nástěnku, všechny ty záhady....
Naposledy upravil Lanevra dne pon pro 27, 2010 9:13 pm, celkově upraveno 1
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » pon pro 27, 2010 9:11 pm

Vážně? +vyhrkne nadšeně a zvědavě, takže není jisté, co přesně tím myslí, jestli jí zaujalo vládnutí upírů či to velké shromaždiště+ No... +zamyslí se, jak by to mohla nejlépe podat+ Když jsem sem poprví přišla, myslím do Hyperionu, vedl tu Angel spolu s Cordeilii, Gunem a Weslym detektivní kancelář. +začne lehce šermovat rukama+ Víš... pomáhali lidem proti démonům.... když měl někdo problém, přišel a dostalo se mu pomoci... +trošku si zavzpomíná+ Potom jsme se přesunuli na místní pobočku W&H... +zatváří se zrovna dvakrát nadšeně+ ...ale měli jsme tam úžasnou laboratoř... +to už zní nadšeně+ Myslím, že teď Spike pokračuje tady... myslím v tý pomoci proti zlu.... +rozhlédne se+ Dlouho jsem tu nebyla.... objevila jsem se teprve včera a tak... no... sem si nestihla doplnit informace. +zatváří se lehce rozpačitě+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » pon pro 27, 2010 9:17 pm

To zní jako dlouhý příběh °usoudí a odloží vypitou sklenku krve. Pustí si vodu a vypláchne pusu, aby jí krev nezahnívala mezi zuby° Zajímalo by mě proč někdo něco takového dělá? Proč lidem pomáhá? °zeptá se neutrálním hlasem, ale pousměje se. Přesune se vedle Fred a zase si sedne° A pak pro změnu pracuje pro tu zlou stranu.... °přikývne° Aha, takže to tu vlastně taky pořádně neznáš.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » pon pro 27, 2010 9:24 pm

+sleduje Lanu, jak si vyplachuje pusu a trošku nad něřím přemýšlí, ale když se napřímí stočí pohled jinam+ Řekla bych, že jde o tu záležitost s duší... oh... a pak je to tu proroctví.... +zarazí se, o tomhle by asi mluvit neměla+ No my prakticky vzato nepracovali pro tu zlou stranu.... jó využívali jsme jejich prostředky, ale snažili jsme se jí tak trochu podkopat zevnitř. +rozhodí trošku nervozně rukama+ Jo tak dalo by se to i takhle říct. Muselo se toho hodně změnit.
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » pon pro 27, 2010 9:56 pm

°Trochu se zamračí° Duše? O upírech se i v mém světě říká že nemají duši. Lidé si myslí.... tedy ti co v nás věří °přesní° že jsme mrtví lidé něčím posedlí °trochu se mračí, jak nad něčím přemýšlí° Pracovat v týlu nepřítele... to mě zatím nikdy nenapadlo. Je to myslím příliš nebezpečné. J8 se nepouštím do nebezpečných věcí °na proroctví se neptá, v takové věci nevěří a nezajímají ji° Za jeden lidský život se toho opravdu změní mnoho.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » pon pro 27, 2010 10:08 pm

Myslím, že by to tu máme dosti podobný, tedy více méně.... tedy, démon, který obsadí smrtelníkoho tělo po jeho smrti. +lehce nakrčí čelo+ Vím jen o dvou upírech, co mají duši. +seskočí z pultu+ Dáš si ještě něco k pití? +zeptá se, zatímco si loví ve skřínce skleničku+ Nebezpečné... +zamyslí se nad tím+ ...ano... bylo to nebezpečné. Dokonce jsem prý i umřela. +zamumlá si podmračeně a naleje si colu, co tam našla+ Ano, to ano. Někdy až moc, řekla bych.
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » pon pro 27, 2010 10:25 pm

Já tomu ale nevěřím. Ano, naše tělo podle běžných lidských měřítek zemře, dojde v něm k jistým mutacím a změnám, ale ve ztrátu duše nevěřím. Nevěřím ani v duši abych byla upřímná °sleduje Fred jak vstává° Takže podle tebe já duši nemám? °zeptá se zvědavě° Ne, nic nechci, já moc nepiju ani nejím. Stačí mi krev °zakroutí hlavou odmítavě° Umřela? °pozvedne obočí, vstane a bleskově přejde k Fred, až se jí tělem bezmála dotýká zad a dlouze se nadechne s nosem těsně u jejích vlasů splývajících po krku° Podle mě jsi živá a člověk °usoudí, trochu se odtáhne, ale ne moc°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » pon pro 27, 2010 10:38 pm

Možná je to jen v odlišnostech jednotlivých světů. +navrhne+ Ale když by nešlo o duši, co by to potom bylo? Když je člověk za svého života dejme tomu hodný a po smrti, když se promění v upíra a je najednou zlý a vyžívá se v zabíjení. +zamyslí se nad tím+ Jistě mohlo by jít o nějakký druh posmrtného šoku a to dost silného, ale když vidím Angela nebo Spikea... +pokrčí lehce rameny+ To jsem neřekla. +brání se předem+ Neznám tě natolik, abych mohla říct jestli máš nebo nemáš. +zkusí to trošku diplomaticky, dost se lekne, když se jí Lana objeví najednou za zády+ Oh.. +překvapeně trošku ukročí, takže se opře o linku a srdce jí začne zběsile být+ ...děkuji... +lehce nakrčí čelo, jak se zamračí nad tím, co ze sebe bezmála vykoktala+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » pon pro 27, 2010 10:51 pm

Je možná že proměna v upíra jednoduše modifikuje neurony tak že se z člověka všežravce stane dokonalí lovec s vyvinutým pudem zabíjet °uvažuje nahlas° A nebo jde opravdu o poškození mozku způsobené dočasným nedostatkem živin a snížením elektrické aktivity pod měřitelnou úroveň. Naši vědci na to za celé generace nepřišli °podotkne jen tak na okraj° Ale s bezpečnostních důvodů bys tak ke mě měla apriori přistupovat, abych ti neublížila °zní to trochu smutně, ale jen chvilku než se rozesměje° Nemáš za co maličká °změní téma° Nenudíš se tu někdy? Nevyrazila by sis ven?
Lanevra
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion