Soukromé pokoje Ashera

Prostory klubu přístupné pouze zaměstnancům a jejich ohlášeným návštěvám.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Soukromé pokoje Ashera

Příspěvekod Asher » pát zář 17, 2010 6:04 pm

S lehkým úsměvem na rtech vejde do apartmá, po cestě shodí z ramen košily, svlékne kalhoty a zamíří do koupelny, kde si dopřeje horkou koupel. Pak si oblékne černé kalhoty a světle modrou košili, která ještě zvýrazní barvu jeho očí. S díváním se do zrcadla se nezdržuje a zas vyjde na chodbu.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » ned pro 26, 2010 4:26 pm

*skoro se doplíží až sem, nadechne se a chvíli se soustředí, pak zavrtí hlavou* no, tak se chlapec bude divit..že má návštěvu...*mrkne na ni a vklouznou dovnitř, kde se usadí v přítmí na pohovce* radši zůstaň u mě... kdyby se rozhodl jednat a pak až ptát, kdo se mu sem vloupal...*blýskne ve tmě zuby*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » ned pro 26, 2010 4:33 pm

*jde za J-C jak myška..v přítmí vidí jen něco, tak se přímo dotápe za ním na pohovku, což je jí odměněno jeho smíchem* hele, že ty se mi tady na té pohovce hemžíš schválně, abych tě musela osahávat...*zavrčí si do jeho pobavení a prostě ho přeleze...nadechne se, ve vzduchu nepatrně cítí Asherovu kolínskou* připadám si trochu... zvrhle...*poznamená* a nic nevidím..*přemůže jí zvědavost, jak chce vědět, kde to vlastně jsou, tak si šeptne a vyhoupne se jí nad hlavou bledá koule světla, která cestuje pokojem jako bludička, aby se mohla rozhlédnout* neboj, zhasne to hned, jak vejde..*šeptne upírovi, který se natáhne na pohovce a hlavu si složí jí do klína, když vidí jeho přimhouřené oči, a natahuje krk, jak se rozhlíží...*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » ned pro 26, 2010 9:53 pm

Projde zákulisím až ke svým pokojům a jak je trochu duchem nepřítomný, nevšimne toho, že má hosty až do chvíle, kdy se za ním zavřou dveře. Na okamžik ztuhne, ale vteřinu na to pozná, kdo se k němu "vloupal". Rty mu zvlní jeho typický úsměv. Během mrknutí oka a naprosto tiše se objeví přímo před nimi. Ví, že J-C ho vidí, ale Man ne. Vítej v mém království, lištičko. Promluví tiše, ale zřetelně.
Asher
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » ned pro 26, 2010 11:13 pm

*hoví si na pohovce natažený a kouká na něj nahoru i v té tmě, nepatrně se usmívá, ale ani nepípne, když se k nim dostane, jen na něj mrkne na pozdrav*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » ned pro 26, 2010 11:21 pm

*když se pohne klika dveří, bledá koule světla uhasne a i na chvíli přestane dýchat...z náhlé tmy je oslepená úplně a spíš vycítí, že je někde před ní, ale než to mozku dojde, tak promluví...*ehh...*trhne sebou, a zatne nehty-drápky J-C do ramene, tak blízko ho nečekala*Ashere.....ty mi přivodíš smrt...*snaží se rozkoukat, ale nejde jí to, jen matně možná vidí obrys* hm..díky, hezké království, co jsem zatím viděla...přerušil jsi mi prohlídku...*poznamená mírně káravě, zamračí* no..utajení ve tmě nevyšlo..*nakrčí nos nespokojeně a zase vyšle bledé světlo ke stropu* lepší....*usměje se na něj v chladném světle* a tys mi taky mohl dát vědět, že jde..*píchne prstem do J-C* neříkej, žes nevěděl, že se blíží...
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » pon pro 27, 2010 12:01 am

Usměje se úsměvem, který prozrazuje, že je spokojený sám se sebou. Ale ne, to bych nerad. Pousměje se a dojde ke dveřím, kde rozsvítí normální světlo. Z toho cosi, co se mu vznáší nad hlavou není zrovna nadšený. Nu...a když vás tu tak hezky mám, můžu předat své opožděné dárky. Vezme do ruky balíček, který položil na skříňku u dveří. Dojde k Man a podá jí malou krabičku a taštičku z luxusního obchodu. Snad se bude líbit. http://r-a.xf.cz/man.jpg

Pak se obrátí na J-C. Mon ami, dárek pro tebe by se sem nevešel..stojí venku, před podnikem. Pousměje se a v očích mu blýskne.
http://r-a.xf.cz/j-c.jpg
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » pon pro 27, 2010 12:25 am

*jakmile rozsvítí, bledá koule se vypaří*no, to doufám...*a kouká, co že jí to podá, v očích ji zvědavé blýská*hm..myslím, že to určitě...*rozbalí to a usměje se* téééda...vy mě tak rozmazlujete...*zamrká* děkuji, Ashere..opravdu, moc krásné..*natáhne se a vtiskne mu polibek* naše dárky jsi objevil? *šeptne a zas si sedne*jedeš..to jsem dostala já...*plácne zvědavého J-C přes ruku*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » pon pro 27, 2010 12:33 am

*jen se s úsměvem stáhne* přede mnou nic neutajíš...*protáhne a zadívá se na Ashera*copak to je? že se to sem nechce vejít?*zatváří se, když zaslechne špitnout Man, která se culí do svojí krabičky, že "slon"* no dovol, lištičko...copak jsem slon v porcelánu...a co vůbec máš poslední dobou s tou faunou....*zavrtí hlavou a s úsměvem protočí oči cestou kolem Ashera, aby se zpod těžkých závěsů mrknul dolů* no chardonneret..já tě snad svým vkusem zkazil...*rozlije se mu na tváři široký úsměv* praktičnost a elegance v jednom..bravo..*obejme ho na cestě zpátky*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » pon pro 27, 2010 4:01 pm

Jsem rád, že se líbí. Usměje se potěšeně, sevře ji v náručí a polibek jí vrátí. Jistě, že tě rozmazlujem, ale tak to má být. Pohladí ji pohledem. Obejvil a moc děkuju, trefili jste se výborně. Kývne s úsměvem. Zkazil? Ale ne, to bych neřekl....ale nakazil...to možná. Usměje se pobaveně a pevně jeho objetí opětuje.
Asher
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Soukromá část podniku