Spike pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Spike pokoj

Příspěvekod Spike » stř pro 22, 2010 10:58 pm

To je ananas lásko +poučí ji+ Je to takoví sladce kiselí a je to ovoce. Koupim ti ho v celku a neohřátý, to je nejlepší +hodí do krabice kraj, je vybýraví+ No tak to nech, jak to je +žekne docela logicky+ nebo si pořiď vlastní pokoj. Tak si klidně můžeš uklízet a dělat bordel jak je tobě libo +pobýdne ji+ Tak jasně že jo, ale neposledy sem je měl na počátku padesátejch let a pak jen vyjmečně +znovu pokrčí rameny+ Mě je to fuk kam vyrazíte, jen nikde moc Fred netahej, potřebuje odpočívat.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř pro 22, 2010 11:07 pm

Aha. +prohlíží si ten podezřelej kousek ovoce+ To neříkej dvakrát nebo se ti sem vážně nastěhuju. +zašermuje pizzou když jí pobýdne aby si zařídila vlastní pokoj+ Proč si je přestal nosit? +zajímá se s potouchlím úsměvem, který nemůže vidět, když se nef kouká před sebe+ Neboj, jen koupíme pár kousků oblečení a vrátíme se zpátky. +mávne zase s kouskem pizzy+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř pro 22, 2010 11:12 pm

Klidně nastěhuj, mě to nevadí +řekne laxně+ Nedali se narvat pod kožený kalhoty. Ty dnešlí slipi jo, ale tehdy nic takovího nebylo. Obchodníci byli proti kůži z morálních důvodů, protože to je obscání +zívne+ Blíží se ráno lásko, už dokonce cítím úsvit +přejede si po ruce jakoby ho svědila+ Jdu zalehnout, ty už bys taky měla.
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř pro 22, 2010 11:20 pm

Hmnn. +zamručí zamyšleně stěží říct nad čím přemýšlí jestli nad pokojem nebo jak Spike vypadá v kožených kalhotech a dotlačí pizzu+ To už je tolik? +zní to dost překvapeně, zavře krabici se zbytkem pizzi a jelikož se na stolek nevejde odloží ji na zem, tedy spíš lehce odhodí+ Jo jasně, taky zalehnu. +pokývá přitom hlavou a trošku se odtáhne, aby si Spike mohl lehnou a ona se k němu opět přitulit+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř pro 22, 2010 11:24 pm

+Hezky jí zabalí do obětí, políbí na tvář a za chvilku usne. Tiše chrápe, přestože nemusí dýchat, taky dýchá+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř pro 22, 2010 11:28 pm

+přitulí se k němu, hlavou se mu opírá o hruď. zavře oči a ještě hodnou chvíli naslouchá jeho chrápání, mělo by jí to nejspíš rozčilovat, ale jí se to celkem aj líbí, je to nezvyklé, aby upír když spí dýchal a chrápal. hlavou jí ještě proběhne myšlenka, že je hezký vedle něj takhle usínat a už spí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř pro 22, 2010 11:46 pm

+Probudí se někdy kolem poledne, Neferet ještě spí. Chvilku jen tak polehává, ale pak ho napadne že by mohl zavolat Frediným rodičům, tak se opatrně aby Nef nevzbudil zvedne z postele, oblíkne se a odplíží do haly+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv pro 23, 2010 12:49 am

+probudí se hodnou chvíli po Spikeovi a zašátrá rukou vedle sebe, když ho nikde po hmantu nenajde rozlepí oči. to že neleží vedle ní jí z nějakýho důvodu podráždí. povzdechne si a trochu se protáhne, než vyleze z postele, ustele a natáhne na sebe župan, aby vyrazila dát si něco k velice ale velice pozdní snídani+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned pro 26, 2010 10:56 pm

+Ještě stojí za dveřmi dokud holky neodejdou a teprve pak zaleze do své ložnice a do postele. Hned usne jako dřevo vzhledem k denní době. Spí a nemá zrovna dobré sny, zdá se mu o chřtánu pekle a smrti, takže se po pár hodinách vzbudí celí vyděšený. Schoulí se do klubíčka a leží tak dlouho dokud nemá dojem že se mu uklidnilo srdce, které mu stejně nebilo. Když se tak stane, vstane a jde zavolat do haly Neferet aby se vrátila+
Spike
Upír

Příspěvekod Spike » sob led 01, 2011 7:54 pm

+Vrazí dovnitř a kopnutím za sebou dveře zabouchne+ Já se snažim a jí se to nelíbí +padne do křesla pod které tím zakopne rozmáčklou plechoku od piva+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion