Kuchyně

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Kuchyně

Příspěvekod Spike » stř pro 22, 2010 3:06 pm

Ale no ták! +zvedne jí hlavu za bradu, aby jí viděl do očí+ Co tě napadlo lásko? Ujišťuju tě že to nebude nic co bych neznal +odhrne jí vlasy z krku, takže se může dotýkat ranek na jejím krku+ Pověz mi co tě napadlo. Hmmm? +hladí jí hřbetem prstů po krku, a dolů na klíční kost+ Nebo se snad tak předemnou stydíš? +našpulí rty+ To bych se urazil.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř pro 22, 2010 3:16 pm

+trošku se zamračí, jak uvažuje jestli to říct nebo ne, přivře oči a povzdechne si, když začne dotýkat ranek na krku+ Budeš se smát. +zamumlá, zdá se že je o tom přesvědčená, ale nakonec oči zase otevře+ Proč by ses měl urážet kvůli tomu, že se stydim? +nakloní hlavu trochu na stranu+ Fajn. +povzdechne si+ Napadlo mě... +skousne si na chvilku ret jak ještě narychlo uvažuje+ ...že bych chtěla vědět jaký to je... hmn... když to není v posteli. +řekne nakonec, trošku se do toho sice zamotala, ale nechce se jí říkat narovinu, že by chtěla aby si s ní užíval kdekoliv ho napadne+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř pro 22, 2010 3:28 pm

+Pokrčí rameny+ Copak já vím... podle mě je trochuurážliví, jako znak nedůvěry, když o sexu spolu lidi nemluví +vysadí ji na linku a pohodlně se vmezeří mezi její nohy+ Fakt myslíš že je to tak jiný? Když nešukáš třeba v parcu na dece, tak je to většinou vo nedostatku prostoru. Třeba na veřejnejch záchodcích je to hrozný. Tam je hrozně málo místa +lokty naznačí jako že do něčeho naráží+ Já se tam vždycky třísku do hlavy o dveře.
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř pro 22, 2010 3:48 pm

Hmn... +zamračí se nad tím jak se zamyslí, nechá se vysadit a zkříží kotníky někde za jeho koleny a ruce mu položí zamyšleně kolem krku, při představe Spikea na večejnejch záchodních jak mlátí hlavou o dveře se neudrží a začne se smát+ Promiň... já... +snaží se uklidnit, ta představa je z nějakýho důvodu zatraceně legrační+ Takhle daleko moje úvahy nezašly. +dostane ze sebe nakonec vcelku klidně, prohrabujíc mu prsty jedný ruky vlasy+ Ale jak říkam, pusť to z hlavy. +tentokrát se pousměje a líbne ho, bradu si mu položí na rameno a přitulí se, spokojeně si povzdechne, ráda tráví čas v jeho náručí a nemusí se spolu zrovna v tu chvíli milovat+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř pro 22, 2010 9:23 pm

+Rozesměje se s ní, až to zní celou místností+ Ne fakt! Je pto řišerný! A co teprve ta nebohá ženská! +zasměje se+ Sou tam děsně malí stropi, takže se musí třískat do hlavy o stro. Bum! Bum! Bum! +mlátí se zezhora du hlavy dlaní+ Aspoň člověk chápe proč jsou prostitutky většinou tak blbý. Vyšukali a vymlátili si mozek z hlavy +obejme jí a hladí po zádech+ Ty si takoví malí kotě, jenom vrnět +zrazí se, načež si tiše povzdechne+ Angel vrněl +zamumlá smutně+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř pro 22, 2010 9:35 pm

+neudrží se a začne se opět smát, jak Spike blbne+ Hmn.. +souhlasí s ním otírajíc se mu tváří zlehka o krk a vlasy, zarazí se a znehybní, když se zmíní o Angelovi, sevře Spikea v náručí o něco silněji, ne moc, ale je znát, že ho drží pevněji než předtím+ Vážně? Toho... jsem si... nikdy nevšimla. +zamumlá pomalu a smutně, bradou se mu uhnízdí kousek za ramenem, takže jeho rameno má vlastně pod bradou a dlaněmi mu přejíždí po zádech+ Co si jít lehnout? +myslí skutečně lehnout a v břiše jí zakručí, holt jeden kousek pizzy hlad nezažene+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř pro 22, 2010 9:44 pm

+Zamručí, neurčitě, ale zdá že to je nějaká slovo+ Jo. Tedy nevim jak Angel, ale Angelus vrněl když se dobře najedl a dobře si zašukal +odmlčí se+ Angelus byl jaký byl, nic mu nevyčítám, necítím se dotčený nebo použitý. Škoda že sem to Angelovi nestačil dokázat +povzdechne si+ Jasně pudlíčku +odtáhne se a usměje na ni+ Jdeme si lehnout do postýlky +sundá jí z linky, vezme za ruku, v hale se chopí krabice s pizzou protože slyší jak jí kručí v břiše a odvede jí nahoru do svého pokoje+
Spike
Upír

Příspěvekod Lanevra » pon pro 27, 2010 1:46 am

Ah tak to jsem nevěděla. To je mi líto °snaží se aby to neznělo bezbarvě, ona totiž Angela nikdy ani nepotkala, jen ho tak matně zahlédla na jednom večírku° Já neznám moc dobře ani Neferet ani Spikea a... Angela jsem jsem o nich třech četla v Denním Věštci °posadí se na linku, protože tu nikde nic není k sezení a hodí si apartně nožku přes nožku° Ty se znáš se Spikem a Neferet dobře? °zeptá se, ruce má opřené o pult a naklání se k Fred°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » pon pro 27, 2010 1:56 am

Hmn... +přikývne zamyšleně a smutně+ No já... +vyrazí k ledničce+ Neferet jsem poznala teprve včera, ale Spikea znám delší dobu. +otevře ledničku a skloní se, aby vyndala lahev krve+ Poznala jsem ho, když jsme spolu s Angelem a ostatními pracovali na pobočce W&H tady v LA. +vysvětlí a lednici zase zavře+ Mají tu jen tohle. +natáhne k ní ruku s lahví+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » pon pro 27, 2010 2:07 am

To stačí, já piju všechno °vezme si lahev, otevře a upije jakoby to byla limonáda° Nevím co je to WaH. To je nějaká firma nebo tak něco? °vyptává se zvědavě° A Angela si znala dlouho? °její zvědavost je veliká, někdy až moc° Odkud pocházíš?
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion