LOScars Afterparty - pokráčko chatu

Vše o velké prestižní soutěži

Re: LOScars Afterparty - pokráčko chatu

Příspěvekod Regulus Black » úte pro 21, 2010 9:17 pm

Rebecca: Ach, ano. Vzpomene si. To bylo tehdy po té velké záchranné akci se soškou. Už si vzpomínám. Rebecca? Usměje se. Tak to už je pěkně dávno. Povzdechne si nostalgicky. Jak se ti dařilo celou tu dobu?
Tony: Ohlédne se, kdo ho to plácl. Dolohove... Konečně nějaký Smrtijed v tomto různorodém lidském mraveništi. Dokonce mohu říct, že tě vidím rád. Radši, než když jsme se viděli naposledy. Zasměje se. Znáš Rebeccu? Rád by mu ji představil.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte pro 21, 2010 10:29 pm

Regulus: Ano, přesně tak. Přikývne spokojeně, že si i jméno vybavil. Daří a dařilo se mi docela...dobře. Okamžik zaváhá, ale vlastně nemá, na co by si stěžovala. A co ty? Na dlouho jsi zmizel...kde jsi vlastně byl? Se zájmem se na něj zadívá.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ares » úte pro 21, 2010 11:30 pm

golux píše:Ale ne, to je jen takové latinské přísloví. Že každý je sám za sebe zodpovědný nebo tak něco. A u vás už vůbec nepochybuji, že víte, co děláte... usměje se Můj partner není ani tak důvěřivý, jako tolerantní. Žijeme spolu, ale ponecháváme si vzájemně určitou míru svobody, aby nikdo neměl pocit, že je omezován. Pokud má láska odejít, stejně se tak stane. Ale to si myslím, že není náš případ... tedy mě a mého přítele... zase se usměje, tak trochu zasněně, jako z jiného světa

Jsem rád, že máte ve mě takovou důvěru. Přikývne. S takovým názorem souhlasím. Nač se zbytečně omezovat. Člověk si má život užívat, obzvlášť když netrvá ani sto let. Objedná si další sklenku, aby tam nestál jenom tak bez ničeho. Pozoruje její tvář a moc se mu nelíbí, že se jejich rozhovor stočil tímhle směrem. Pokud si dobře vzpomínám, slibovala jste mi doprovod na obědě. změní téma.
Ares
Bůh

Příspěvekod Tony Dolohov » úte pro 21, 2010 11:55 pm

Regulus: +přemítá si, při jaké příležitosti se viděli naposled a pak se zasměje+ Potkat se na Eagle Rock byl tehdy asi pro oba docela šok +pokrčí rameny+ Časy se mění... tehdy bych si ani ve snu nepomyslel, že tě jednou pozvu sám. Zastav se někdy +navrhne mu+

Becca: +usměje se na ni ležérně, přesto je to děsně přitažlivé+ Ahoj, Reb. Dlouho jsme se neviděli. Sluší ti to čím dál víc +pozoruje ji+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř pro 22, 2010 12:34 am

Tony... Taky tě ráda vidím. Usměje se na něj. To máš pravdu, opravdu dlouho. Asi jsem poslední dobou docela zanedbávala svůj společenský život. Zasměje se a opětuje jeho pohled. Hmm, díky. I ty vypadáš...ve formě. Pousměje se a blýskne jí v očích. Pak pohlédne na Reguluse. Jak sis jistě všiml, tak se už známe. Usměje se.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod yohannka » stř pro 22, 2010 2:54 am

Man: a co onomu leštiči za leštění nabídneš? +směje se+

J-C: +chvilkama je z něho taková nervoozní, ale usmívá se+ mhm.. to je určitě tím.. tou.. skladbou lidí tady +pokývá hlavou+ Párkrát jsem na vystoupeních taky byla.. ale málokdy mám čas +dodá omluvně+ aleee, bylo to vždycky naprosto.. +hledá správný slovo+ uchvacující! A.. kdybyste si chtěl svou pozici ještě posíílit víc, můžete nás začít uplácet +směje se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » stř pro 22, 2010 11:00 am

yohannka: chápu..jako spolumajitelka toho máte hodně, že...*mrkne na ni a zatváří se opravdu potěšeně*a to bývají jen takové...části naší přirozenosti, co můžete vidět...*poznamená a z hlasu mu čiší čirá radost* ale nechci nikoho pouštět o moc blíž, aby se to nezvrhlo...přece jen mi záleží na tom, aby stejný počet lidí přišel i odešel...*poznamená mile a elegantně tak vynechá prosté, aby "aby je někdo nesežral vevnitř"* uplácet? to taky platí všude...*zakroutí pobaveně hlavou*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » stř pro 22, 2010 11:03 am

yohannka: chm...to nevím..a neměla by to být čestná pozice...víš jak, na korunu si každý nešáhne..to je spíš privilegium...*vyřeší si to*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Regulus Black » stř pro 22, 2010 6:07 pm

Rebecca: Půl druhého roku jsem se toulal po světě. Původně jsem měl být pryč jenom dva nebo tři měsíce, mé poslání mi ale bránilo vrátit se dřív, než teď. Bohužel. *pokrčí zasmušile rameny.* Událo se tady hodně nových věcí, co jsem byl pryč. Málem to tady ani nepoznávám. *usměje se na ni* Seznámila bys mě s těmi nejzajímavějšími? Ať jsem v obraze...

Tony: A já jsem si zase tehdy ani ve snu nepomyslel, že tvé pozvání jednou přijmu. *ušklíbne se.* Moc rád přijdu. *dodá.* Už mě ta samota na Grimmauldu nebaví, potřebuji vyjít mezi lidi. Seznámit se s novými a zavzpomínat se starými. *rozhlédne se kolem a hledá známé tváře.*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod yohannka » stř pro 22, 2010 8:17 pm

J-C: jenom části? no..je pravda, že byste asi neměli tak velkou návštěvnost, kdyby se rozneslo, že se návštěvníci už domů občas nevrátí +uculí se+ ale vsadím botky, že spousta lidí by při vystoupeních chtěla vidět.. víc než část +jak tam občas zpozorovala dychtivé návštěvnice+ mmmm jenomže na každého neplatí stejnéé úplatky! +rozesměje se mile+

Man: mm čestná pozice... to je pravda. Jestli chceš, vyvěsíme ti inzerát na mýtinku! +rozesměje se+ ale pozor na to, musíš vybírat opatrně.. aby ti tu korunu nevydrhli a nix z ní pak nezbylo
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na LOScars