Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Spike » pát pro 10, 2010 12:12 am

Tak co já vím, tak si odsud nevystrčila nos kolík měsíců. To mu bych rozhodně říkal bydlení +hodí kelímek do koše. Je nějaký zvlášť čistotný+ Asi netušíš jak. Taky by sis to měla zkusit +odsekne, opět a znovu+ Jestli si děvka tak ti za to abys zůstala zaplatí a když ne, tak tě jednoduše přivážu ve sklepě a zavřu do klece +založí si ruce na prsou+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát pro 10, 2010 12:16 am

Když myslíš. +pokrčí rameny pomalu jí začíná unavovat se s ním pořád hádat+ Tak fajn. Kde ji máte? +zastrčí si pramen vlasů za ucho+ Víš kam si můzeš strčit svoje peníze. +odsekne, otočí se na podpadku a vyrazí pryč, asi nevěří tomu, že by jí zavřel do klece+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát pro 10, 2010 12:20 am

+Popadne ji za loket a pevně sevře+ Říkal sem že nikam nepůjdeš! +zavrčí na ni. Dokonce mu v blankytně modrých očích krátce probleskně žlutá+ Nebudu se stebou už hádat +obrátí se a táhne jí zasebou směr sklep+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned pro 12, 2010 12:11 am

+přemístí se sem spolu se Spikem přímo z čajovny, je ještě dost v šoku, což je jí znát na očích+ Já... moc... moc se omlouvám, nevěděla jsem, že je.... +zmlkne a koukne opravdu omluvně na Spikea, i když vlastně nemůže za to, že její bývalý přítel je naživu+ Co kdybych udělala něco k večeři? +navrhne po chvíli s naději, že bude moct utéct od myšlenek+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned pro 12, 2010 12:18 am

+Je z celé té situace nějaký zachmuřený, takže mírně přikývne+ Klidně si něco uvař, já stejěn nejím +připomene jí kdyby zapoměla+ Sem upír, pamatuješ si to ještě? Nemrtví. Nefunkční střeva. Žádný skutečný jídlo mě nezasytí +obrátí se od ní a pomalu se šourá do kuchyně+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned pro 12, 2010 12:22 am

Na to se nedá zapomenout. +zamumlá za jeho odcházejícíma zádama+ Ale taky si pamatuju na to, že sníš všechno na co přijdeš ať už to je krev nebo ne. +zamručí, vezme tašku s jídlem co tam nechala na pultu a jde do kuchyně+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon pro 20, 2010 12:32 am

+Seběhne dolů a rovnou jde k telefonu. Vytočí číslo nějaké jiné pizzerie než předtím a obědná další pizzu se vším. Přesune se k počítači, zapne ho, vrazí do něho nějaké cédečko s hrubou rockovou muzikou. Zapálí si cigaretu a s ní v koutku pusy začne předvádět jakoby hrál na imaginární kytaru+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon pro 20, 2010 12:39 am

+už když vylezla z koupelny na chodbu slyšela agresivní hudbu, trošku povytáhne obočí a dojde do haly. sejde opatrně ze schodů, chodidla jí trošku studěj, ale zatím jí jinak zima neni, i když má župan jen nad kolena. opře se dole o sloupek a hruď se jí zachvěje potlačeným zasmáním, když vidí co Spike vyvádí. jen se usmívá a tiše ho sleduje, rukama založenýma na hrudi+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon pro 20, 2010 12:45 am

+vyskočí bez obtíží na pult, jakoby to nebyl víc jak metr a tam pokračuje v nacvičovaní hry na kytaru. Chvíli to vypadá že o Nef neví, ale pak přestane, vytáhne cigaretu z pusi a zašklebí se na ni+ Koupim si elektrickou kytaru lásko a budu hrát! +naplánuje si z vesela a jde po pultu k nástence z případy+ Necheš mi pomáhat tady v kanclu? +zeptá se prohlížejíc si případy. Jeden lísteček strhne+ Heh! Tři měsíce nezvěstnej, něco ho zatáhlo do kanálů. Jo tak ten už je dávno zdechlej a sežranej +zmuchlá papír a hodí ho do koše+ Bez vizí to půjde vo dost hůř, ale lepší něco než nic +pokrčí rameny+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon pro 20, 2010 12:51 am

+zasměje se jeho nadšení a zamíří k němu+ Ty bys mi to dovolil? +zeptá se trošku překvapeně, ale na jejím výrazu je jasně znát, jak jí ta možnost nadchla+ Strašně ráda. +teď nadšení znát i z jejího hlasu+ A můžu se toulat po nocích, prát a zabíjet? +vyptává se nadšeně s nadějí+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion