Angelův pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Angelův pokoj

Příspěvekod Spike » ned pro 19, 2010 2:19 am

+pohladí jí stále ještě docela teplou dlaní po tváři+ Šššš pudlíčku...! +tiší jí+ Důvěřuj mi... +stále jí nabádá ab ymu důvěřovala, protože si chce kompenzovata nedůvěru kterou v ní stále chová. Přesune se se svíčku nad jeí břicho a kápne vosk tam. Na jemnou kůži to víc bolí, víc štípe a možná je to trochu nepříjemnější spočátku. Hned vedle kápne ještě jednou. Ruce se mu netřesou a kdyby ho Neferet mohla vidět, spatřila by v jeho obličeji trochu sadistický úsměv+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned pro 19, 2010 2:26 am

+trošku se zklidní, když jí pohladí po tváři, ale i tak se jí ten nápad nelíbí. zalape po dechu a otřese se, když jí dopasne první kapka vosku na kůži na břiše, trhne pouty, když dopadne druhá. břicho se jí trošku zavlní když stáhne svaly. pálíto a štípe, pocit se pomalu mění v hřejivý a jako by příjemně brněl. pomalu se zase uvolní a neudělá ani muk. věří, že jí neublíží nějak hodně a trvale a menší bolest zvládne, ale je to pro ni nezvyk, ne ani to že je spoutaná, ale to že nevidí+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned pro 19, 2010 2:50 am

+Sledovat zmítající se Neferet, tak styd noucí vosk ho vzrušuje, ale nehodlá se svému stvrdlému penisu teď věnovat. Teď chce trochu potrápit hnědovlásku. Pokamkává jí cestičku k prsou, jsou to jen tři drobné kapičky+ Jsi moje? +zeptá se. Svíčku postaví na stoleka čeká co mu Neferet odpoví+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned pro 19, 2010 2:55 am

+pokaždý se sykavě hluboce nadechne, aby umlčela protesty, když každá kapička dopadne na kůži. prvotní dotyk rozpáleného vosku není dvakrát příjemný, ale to teplo a mírné brnění potom, už je o moc příjemnější, musí si navlhčit rty, aby mohla Spikeovi odpovědět, ale i tak jí to chvilku trvá+ Jsem tvoje. +odpoví na konec, po zběžném uvažování a přemýšlení, který ji stejně nijak extra nejde, když je i přes vařicí vosk vzrušená a to tak že docela dost+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned pro 19, 2010 6:10 pm

+začne jí rozvážně hladit po vnitřní straně stehna. Vždycky sklouzne až dolů ke koleni a pak nahoru ke klínu. Přejede palcem po chloupcích, ale nic víc+ To není správná odpověď +řekne s nádechem něčeho jako zlomyslný smích+ Dopřeju ti uvolnění, teď hned, když mi správně odpovíš +ruku položí těsně pod pupík a nakloní se k ní+ Jsi moje?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned pro 19, 2010 6:24 pm

+nespokojeně zavrčí, když rozluští podtón jeho hlasu, vůbec se jí nelíbí, že se tak zlomyslně směje a ke všemu jí, když je v takovýhle situaci+ Spikeu... +zakňourá a zavrtí se, v hlavě se jí to snaží rozeběhnout, jak se snaží vymyslet správnou odpověď+ Ano jsem.... můj pane. +přidá i trošku podřízeného tónu, ale nikoliv zlomeného+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned pro 19, 2010 9:54 pm

+Dlouze vydechne a uchechtne se+ Věděl jsem to. Věděl jsem že se ti tohle líbí +vrní jí spokojeně do ucha. Rychle, rychleji než člověk, se přesune mezi její nohy. Trochu hrubě, jak už je u něho zvikem, do ní vnikne. Pravidelnými, dost pomalími pohyby jí nesnesitelně zvolna vede k vrcholu. Pořád jí ještě mučí a trestá. Nutí jí vlastní vůli+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned pro 19, 2010 10:05 pm

+prohne se a zasténá, když do ní vnikne. tohle je to co potřebuje, cítit ho v sobě, dosáhnout uvolnění. sténá a kroutí se pod jeho až téměř nesnesitelně pomalými pohyby, aby našla pro ni nejpříjemnější pozici, ale s ohledem na to že je spoutaná a nic nevidí, jí to moc nejde, frustrovaně zakňučí a pohne se proti němu. zjišťujíc, že tak našla nejpříjemnější poloho, zasténá a opět se proti němu pohne. při takovém počínání jí netrvá dlouho, než se jí z úst vydere výkřik, tělem se jí proženě neuvěřitelná vlna slasti, díky zesílenému vnímání ze ztráty zraku. dokonce má dojem jakoby na chvíli upadlo do bezvědomí, kde cítila jen ten úžasný pocit, trvající několik úžasných vteřin+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned pro 19, 2010 10:36 pm

+Vnímá její orgasmus i to jak je neobvikle silný a i jeho samotného to dovede k vrcholu. Jako vždycky to dá hlasitě najevo, než klesne vedle ní na postel+ Počkej chvilku +zamumlá a rychle se vzmátoří, aby jí sundal jak pásku přes oči, tak pouta na rukou. Když sundavá pouta, zlíbá každý kousíčwk kůže který se pod nimi tiskl. Zápěstí má mírně začervanelá, ale to zmizí bez následků nebo modřin+ Tohel bude trochu štípat +upozorní jí předem a začne sundavat kousky zatvrdlého vosku. Naštěstí jich je jen pár+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned pro 19, 2010 10:44 pm

+naslouchá jeho hlasitému projevu orgasmu a rty se jí zvlní do úsměvu. je trošku malátná a unavená, ale docela udrží pozornost, i když se v tý únavě docela v duchu ráchá. přikývne a donutí se být ještě chvíli v klidu. několikrát musí zamrkat, aby si oči přivikli najednou pro ni přílišnému světlu. líně ke Spikeovi stočí pohled a usměje se, když jí tak zlíbává zápěstí, stočí jednu dlaň a pohladí ho po tváři+ Ehhh... +protestně zamručí, když jí sundá první kousek vosku, ale pak už jen mlčí. trošku si protáhne tělo, je najednou takové těžší a stuhlejší, cítí jak jí ještě trochu pálí škrábance na zádech, hrudi kde se jí sem tam udělali malinký stroupky v místech kde byla narušená kůže, a na rameni+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion