Angelův pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Angelův pokoj

Příspěvekod Spike » ned pro 19, 2010 1:02 am

+Ušklíbne se+ O tom to je lásko +mluví tichým, hlubokým hlasem+ Musíš se mi plně odevzdat. Naprosto mi důvěřovat. Být jenom moje +když nluví jemně líbá její krk, ňadra, hrudní kost i břicho. Hlouže jí po těle, objíždí prsty bradavky a celkově dělá všechno k tomu aby jí spíše mučil vzrušením, než cokoliv jiného+ Máš i starach? +zeptá se zájimem. Má dojem že v podtonu jejího vzrušení cítí i trochu pachu strachu+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned pro 19, 2010 1:12 am

Hmn... +blbě se jí přemýšlí a uvažuje, když jí tak trápí+ Eeee... trošku... +přizná se neochotně+ Nemám se svazováním zrovna dvakrát dobrý zkušenosti. +řekne tak nějak omluvně na vysvětlenou a trošku se ošije, než zase leží v klidu, přivře oči a musí napnout sebeovládání aby nezačala kňourat nad jeho trápením+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned pro 19, 2010 1:19 am

+Zasměje se nahlas jak se ošímá. Pál pokračuje v jemném propátrávání jazykem její kůži. Sestoupí až dolů ke stehnům a halvně klínu, ale toho se nedotkne ani prstíkem. Jen několikrát políbí ochlupený pahorek a přesune se do třísla. Teď jí sedí mezi stehny a pozoruje jí+ Ještě mě nepadlo malé zlepšení +bleskově vstane. Z naprostou jistotou jde do jednoho Angelova šuplíku, odkud vytáhne kravatu+ Budeš naprosto v mé moci +je znát podle úsměvu jak moc se mu to líbí když se vrací zpátky k ní+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned pro 19, 2010 1:26 am

+zavře oči a užívá si to, nespokojeně zamručí, když se nemá k tomu, aby se věnoval přímo jejímu klínu+ Cože? +rychle otevře oči a trochu zvedne hlavu, aby na něj viděla+ Spikeu, ne... +protestuje, když jí dojde co má na mysli+ Ať tě to ani nenapadne.... +snaží se tvářit nesmlouvavě, ale přes jisté vzrušení a hlavně kvůli tomu úsměvu, co má Spike na tváři, to nezní moc přesvědčivě+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned pro 19, 2010 1:28 am

+Přisedne si k její hlavě+ Neboj se lásko, budu celou dobu tady stebou +slibí jí a věnuje jí konejšiví úsměv když jí zavazuje okolo očí kravatu+ Pořád jsem tu. Soustřeď se na to co dělám +vrátí se k jemnému líbání a hlazení dlaněmu a prsty. Chce jí dát trochu prostoru aby si zvikla na noví pocit+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned pro 19, 2010 1:35 am

+nelíbí se jí, že ke všemu ještě ztratí zrak, ale nějak se není schopná bránit, když vidí ten jeho výraz. nespokojeně nakrčí čelo, když jí přiváže kravatu a tak nějak automaticky trhne pouty. zhluboka se nadechne, aby se uklinila a navlhčí si jazykem rty+ Dobře, pokusím se... +přikývne a oči zavře, stejně jí jsou otevřené ted k ničemu. nejdřív sebou trhne, když se jí poprví dotkne, protože to tak uplně nečekala, ale téměř hned se uklidní a snaží se soustředit na jeho doteky, pomalu se uklidnuje a srdce jí divoce buší a hrud rychleji zvedá už jen kvůli tomu jak se jí jeho laskání líbí a ne kvůli rozrušení z kravaty na očích a poutech na rukách+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned pro 19, 2010 1:43 am

+Přestane se jí dotýkat, sleze z pośtele a z novým nápadem odbýhá pryč. za chvíli se vrací se zapalovačem a svíčkou+ Bojíš se ohně? +zeptá se tiše přes celou místnsot, ale dost na to aby ho slyšela. Vrátí se k ní na postel, škrtne zapalovačem a zapálí svíčku+ Nebo trochy bolesti? +mluví pořád hluboce a docela svůdně. Přejíždí rukou nad plameny, až jí má teplou a pak jí přiloží Neferet na tvář+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned pro 19, 2010 1:52 am

+zamračí se, když zmizí jeho doteky, tohle se jí přestává líbit, trhne sebou, když uslyší jeho hlas z větší dálky, než předpokládala že je+ S ohněm si hraju často. +odpoví a trhne hlavou, když uslyší zapalovač, vůbec se jí to nelíbí ani ta jeho další otázka+ Spikeu? Co chceš dělat? +zeptá se a lehce začne panikařit, zatím ale jen v hlavě i když sem tam trhne pouty nebo trhne hlavou. vydá ze sebe něco jako překvapené zalapání po dechu, když na tváři ucítí teplou dlaň, ale nakonec se o ní jakoby tváří otře+ Jak....?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned pro 19, 2010 2:02 am

+zachichotá se+ Nijak lásko. Moje malé tajemství +nakloní svíčku nad vlastní ruku, takže mu na ni kápne vosk. Jeho to prakticky vůbec nepálí a teplo cítí taky jen sporadicky. Na chladké kůži vosky zastydne hodně rychle a vytvoří krustu. Obrátí svíčku k Neferet a také jí kápne na kůži, na ruce protože tam není tolik citlivá jako na břiše, nebo dokonce na prsou+ Cítíš to? +zeptá se docela zbytečně+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned pro 19, 2010 2:09 am

+nespokojeně se zamračí a odfrkne si, ale k dlani se lýsá dál. trhne sebou, když se její kůže dotkne něco hodně teplého, trošku zaštípe načeš začně hřát+ Co to...? +mračí se, ale pak se jí čelo rychle vyhladí pochopením+ Vosk? +zeptá se nejsitě a ošije se, dost na tom, že je svázaná a nevidí a teď ještě hrátky s voskem. musí se kousnout do rtu, aby nezačala moc hektycky protestovat+ Seš si jistej, že je to dobrej nápad?
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion