Angelův pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Angelův pokoj

Příspěvekod Spike » stř pro 15, 2010 11:38 pm

+Krátce jí políbí a vrátí se k rankám na jejím krku. Přejde po nich několikrát špičkou jazyka+ Co tohle mělo být pudlíčku? +zavrní jí potěšeně do ucha+ Měla si touhu ochutnat mou moc? +nbrouká dál s rozverným podtonem v hlase+ Jak chutnám? Cítila si mého démona? +vyptává se pořád šeptem, zvědaví co mu odpoví+ A jestli ze mě hned neslezeš +odtáhne se aby jí viděl do obličeje+ tak se mi znovu postaví +zní to jako výhružka+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř pro 15, 2010 11:48 pm

+nahne hlavu trochu na stranu, jako by očekávala, že jí znovu kousne, ale nic neříká. trošku se zastydí, že podlehla touze a náhlému nápadu, ale je šťastná, že se to Spikeovi tak líbilo. přikývne na jeho první otázku+ Jak.... hodně... sladce. +zlehka si olízne rty+ Hmn... +zamyslí až trošku přimhouří oči+ ... něco tam bylo. Ale neumím to přiřadit... pojmenovat. +přizná se po chvíli a napadne jí, že by se v tom časem mohla zlepšit, trošku se začervená nad jeho výhružkou, ale nakonec se vesele zasměje+ Měla bych se snad bát. +vesele se culí až se jí na tvářích udělají roztomilé dolíčky a zavrtí boky+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv pro 16, 2010 12:01 am

+vycení zuby v úsměvu. Tesáky jeho stále upířího obličeje se lesknou a vypadají docela hrozivě+ To je zase moje magie lásko. Taky ji mám, když jsem démon +prudce jí obrátí pod sebe a dlouze zavrčí. Stiskne jí ňadro a přjede rukou po celém jejím těle, zanechávaje zasebou tentokrát skutečně krvavé šrámy. Skloní se a špičkou jazyka je začne pomalinku olizovat, kapičku po kapičce+ Jistě +zvarčí, bradu opředou o její žebra a vzhlídne k ní+ Hodlám tě ošukat do bezvědomí +zazubí se+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv pro 16, 2010 12:10 am

+překvapeně se smíchem vykřikne, když si jí obrátí pod sebe. zasyčí, když jí udělá krvavé šrámy, protože to zapolelo a rány jí pulzují pálivým teplem. když jí kapky krve začne olizovat potichu sem tam sykne, než se s lehčí bolestí vyrovná a na rtech se jí usadí rozverný úsměv+ Oh... +zatváří se vyděšeně, ale v očích se jí blískají veselé plamínky+ Mam prostrach uděláno. +zatváří se nejdříve vážně, než mu vrátí škrábnutí na paži, prsty setře pár kapek a strčí si je do úst, potom se na něj uculí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv pro 16, 2010 12:29 am

+Popadne ji za obě ruce a přitiskne jí je nad hlavou+ Nemysli si že budeš jen tak beztrestně škrábat kočičko +sevře jí zuby rameno, dost na to aby ho odřel, ale ne tolik aby tesáky zajeli do masa což by se snadno mohlo stát+ Počkej tady +zavrní jí do ucha. Vyskočí z postele a skoro odběhne pryč+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv pro 16, 2010 12:34 am

+chce protestovat vůči jeho zacházení, ale je překvapena náhlým zvratem událostí. jen překvapeně zamrká a nezmůže se na nic jiného než sledovat jeho rychle se vzdalující zadek. po chvíli jen pokrčí rameny, vytáhne se na posteli kousek výš a podepře se na loktech. podívá se na dolů na své tělo a pomyslí na to, jak jí to bude ráno bolet, ale ted si tím nenechá zničit náladu, takže jen zakroutí hlavou a poslušně čeká až se Spike vrátí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv pro 16, 2010 12:42 am

+Už ve dveřích "zachrastí" s pouty a ďábelsky se usměje+ Budeme si hrááát! +protáhne a představa spoutané Nef se mu evidentně nesmírně zamlouvá. Vleze si na psotel a po čtyřech doleze nad Neferet. Pouty jí přejede po těle+ Jsem si jistej že se ti to v kleci líbilo, tak to zkusíme tady v posteli +chvilku se s tím potýká, ale nakonec jí připne jednou pouto na zápěstí, protáhne je okolí sloupku postele a připne i na druhé zápěstí+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv pro 16, 2010 12:15 pm

+lehce povitáhne jedno obočí, když vidí, že přinesl pouta. myslela si to, ale jistá si nebyla. lehce si skousne ret, aby náhodou nezačala protestovat, už jednou ho s tim vyrazila, ale tentokrát mu chce udělat radost a dovolit mu jí spoutat. nespouští z něj lehce přimhouřený zrak+ Nelíbilo, byla tam zima. +zamrmlá a uculí se+ Hmn.... +zamručí lehce nespokojeně, když zjistí, že nemá žádnou možnost pohybu, trochu se vyklene a zvrátí hlavou, aby se podívala na pouta, ale jelikož jí to moc nejde, vzdá snažení a zase si pohodlně lehne, na tváří dokonce lehčí úsměv a sleduje Spikeův obličej+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát pro 17, 2010 8:06 pm

+Obkročmo si jí klekne nad břicho+ Tady ti za chvíli bude zaručeně horku +ujistí ji s trochu poťouchlým výrazem. Sevře jí ruce kousek pod pouty, jede dlaněmi po celé délce jejích paží, přes podpaží na bok těla. Přejede prsty po žebrech jakoby hrál na loutnu+ Líbí se ti být dokonale v mojí moci? Pověz +nakloní se na dní a opře rukama vedle jejího obličeje. Zkoumavě na ni dolů zhlíží+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát pro 17, 2010 8:51 pm

+přivře oči, když jí jede dlaněmi po pažích, když už se nemůže hýbat, tak si aspon vychutná jeho doteky. ze rtů jí unikne zdušený smích, jak jí zašimralo, když jí tak přejel prsty po žebrech+ Hmn.... +zamyslí se, co odpovědět probírajíc se svými pocity+ ... je to trochu.... znepokojující... +přizná se+ Ale ano... zatím se mi to líbí. +řekne po pravdě, možná v tom bude trošku fakt, že nebude muset nic dělat jen si vychutnávat péči+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion