(tipuju, že Pusík tam má někde umělou ledovou jeskyň, každopádně kluziště asi taky ještě funguje...)
Fatamorgana! á dobrý...+podává jí ruku+ no tak nějak. jsem spolumajitelka +kývne k yohannce, že půlka je její+ Eternity a dohady? +mávne nad tím rukou+ tak to je vždycky, my se tady hádáme pořád. že? +významně koukne na yohannku a ta jí to nejspíš odkýve+ Každopádně ji odemě pozdravujte - ale až bude mít lepší náladu...+napije se tam nějakýho mixu alku+
Tirage: +taky jí potřepe pravicí+ Tak..snažíme se...+rozhodí rukama+ Když sme to tu koupili bylo to v dost hrozným stavu..měla to být jen maličká hospůdka a díky našim službám sme museli rozšířit prostory... štamgasta? +nakoukne oknem ven+ no né..amon...ten tu je jednou za uherskej rok...
Amona divný chování zaráží vždycky...ale máte ho vidět, když v noci v ledničce hledá hořkou čokoládu...+ušklíbne se a zobe pistácie+ Nebo řízky...nedej bože, aby mu někdo promluvil za zádama...on snad má i svědomí!
+amon chce kousek masa medvědovi urvat, ale ten ho rychle zhltne, tak amon prohodí, že nejspíš ne+
(načež bea pokračuje) Masa máme dost! +houkne na kuchaře, aby jim donesl pro všechnu havěť+ já si došla pro listí. Mario dostal koalu a jaksi sme ještě nestihli zasadit ty stromky co požírá...měla mi jich dojít bedna poštou...
+nachvílu se de bavit za amonem ven - ale až na ni budete mluvit, tak se jakože vrátí+