Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Beatrix » čtv črc 09, 2009 2:18 pm

(tipuju, že Pusík tam má někde umělou ledovou jeskyň, každopádně kluziště asi taky ještě funguje...)

Fatamorgana! á dobrý...+podává jí ruku+ no tak nějak. jsem spolumajitelka +kývne k yohannce, že půlka je její+ Eternity a dohady? +mávne nad tím rukou+ tak to je vždycky, my se tady hádáme pořád. že? +významně koukne na yohannku a ta jí to nejspíš odkýve+ Každopádně ji odemě pozdravujte - ale až bude mít lepší náladu...+napije se tam nějakýho mixu alku+

Tirage: +taky jí potřepe pravicí+ Tak..snažíme se...+rozhodí rukama+ Když sme to tu koupili bylo to v dost hrozným stavu..měla to být jen maličká hospůdka a díky našim službám sme museli rozšířit prostory... štamgasta? +nakoukne oknem ven+ no né..amon...ten tu je jednou za uherskej rok...

Amona divný chování zaráží vždycky...ale máte ho vidět, když v noci v ledničce hledá hořkou čokoládu...+ušklíbne se a zobe pistácie+ Nebo řízky...nedej bože, aby mu někdo promluvil za zádama...on snad má i svědomí!

+amon chce kousek masa medvědovi urvat, ale ten ho rychle zhltne, tak amon prohodí, že nejspíš ne+

(načež bea pokračuje) Masa máme dost! +houkne na kuchaře, aby jim donesl pro všechnu havěť+ já si došla pro listí. Mario dostal koalu a jaksi sme ještě nestihli zasadit ty stromky co požírá...měla mi jich dojít bedna poštou...

+nachvílu se de bavit za amonem ven - ale až na ni budete mluvit, tak se jakože vrátí+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod fatamorgana » pát črc 10, 2009 3:40 pm

(chybný úkon=čtu "tipuju, že Pusík tam má někde umělou ledovou jeskyň," ale idiot před dovolenou utahaný čte "umělou ledvinu" a hrozí se :). naštěstí ne. to jsem si oddychla. já furt říkám, že moje mozková nedostatečnost mi přináší kromě průserů i spoustu zábavy :) )

Bea: no, to ale nesmíte Amonovi v takový okamžik mluvit za zády, to by se mohl tak leknout, že by začal i koktat! to je hrozně nebezpečné! kupodivu se tváří vážně a co bude proboha dělat Mário s koalou? ty žerou snad jen eukalitus, ne? odnáší kotě od Matouše, aby po sobě nevyjeli, zatím dobrý, ale kotě se tak jako nenápadně plížilo kolem havrana... odne se si ho ke svému sezení a krmí ho kusem masa, rozkrájeným, snad větším než je samo kotě. jasně, že to všechno sežere, jen mu to chvíli trvá
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » pát črc 10, 2009 3:56 pm

fatamorgana: tak jsem zavolala Eternity a už je celkem v pohodě. Včera prý konzultovaly s Decidelou a ukázalo se, že Deci měla jenom trochu přibržděno, normál. dopije pivo a zve nás a Amona na něco dobrýho, ona bude taky večer chlastat. a nemusíme troškařit. [i]jenom mrkne po Matoušovi, ale vlastně spíš obhlíží flašky, co mají za barem[/i]

Amon: holla! máte u nás tu flašku od Eternity! řve, aby ji slyšel, ať je, kde je co pijete?

Bea: taky na ni volátaky si něco dejte, ta velkorysost není u Et tak úplně běžná. a my si dáme... já fernet s tonikem a fatima chce tequilu, bez posypu, bez ovoce, prostou. vybírá z baru a objednává a co yohannka - taky si něco dá? klidně můžeme poslat i falšku do kuchyně, Et začíná dovolená, večer je akce, to nám koupí, co budeme chtít. odečte si to z nákladů, stejně :lol: a dejte nám něco k jídlu, nebo ten chlast nepřežijeme. specialitu šéfkuchaře, nejspíš.

a pak si fatamorgana a Tirage vesele popíjejí a jedí, mazlí zoologickou a moc toho s nima není
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Amon » pát črc 10, 2009 8:57 pm

(lach, tak ledvinu fakt nééé)

Tirage: +vrátí se tam a umejvá si ruky od masa+ V tom případě dobře chlazenej Todeskuss s ledem...aaa...+přejede pohledem jídelní lístek+ Wintermärchen dortík. +objedná si tak nějak do platzu+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Beatrix » pát črc 10, 2009 9:01 pm

Fatamorgana: Koktat? spíš by mě mohl zabít...jednou po mě švihl marmeládu...+zašklebí se zlomyslně když to amon slyší a dělá xichty+
No co by s ňou dělal..+pokrčí ramenama+ ona je prý...+se sebezapřením to řekne+ nějaká defektní, že ji v ZOO chtěli utratit...tak mu ji věrná fanynka poslala na opečovávání...ale je hrozně sladká +usmívá se přiblble+ v podstatě jako malý dítě...věčně nám visí na rameni.
Jo eukaliptus nebo co...mám ale v plánu s ní zajít za Markusem...optat se esi nemá nějaký známý, že by jí trochu upravili stravování...žaludek no...+koukne při tom na Felixe, kterej žere v pohodě plechovky s rybičkama+ Ale jenom decentně...

Tirage: +směje se+ mám si něco dát? no tak dobře...takžeee...když amon todeskuss, tak já apfelkuss! +nechá si nalít, hodit tam led a pocucává+ Do kuchyně určitě poslat můžete, ten maďar po večerech prý pěkně nasává a má velkou výdrž! +chichotá se+ Tady se drby neudrží...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pon črc 13, 2009 8:35 pm

k veselém popíjení, hodování a bědování nad maďarským stráááááášně pálivým gulášem přiletí druhý havran Jářku, nese balíček a dopis Jářku nadává a stěžuje si Matoušovi copak jsem ňáká sova nebo podobná havěť? co tu máš dobrýho pro unavenýho kámoše? ...

Tirage čte dopis tak nám Eternity rozlučku přežila, prý šla domů dokonce po svých moc tomu nevěří a posílá mnoho pozdravů a ... asi přebytek z tomboly, nebo co to může být? rozbalí balíček to je prý dárek do lokálu - no, to se zase vyznamenala...
Přílohy
prase.jpg
prase.jpg (42.7 KiB) Zobrazeno 123 krát
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod yohannka » úte črc 14, 2009 9:11 am

+zatím si za barem vyřizuje nějaký esemesky a culí se u toho, občas nakoukne esi někdo něco nechce+ hned budu u váás... +dopíše a už se jim věnuje+ tak... co novýho? bumbáme? tak.. to abych taky.. v pracovní době, no, ale joooo +nalije si něco sladkýho alkoholovýho+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte črc 14, 2009 1:38 pm

tirage +kouká na to dost vyděšeně+ jé...to ale ...růžový...+zoufale+ co...yohannko? nechce to POD bar?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte črc 14, 2009 1:52 pm

*vleze dovnitř a rozhlídne se a zrak ji padne na RŮŽOVOU věc*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » úte črc 14, 2009 3:51 pm

+jak uvidí Manori, tak si před TO růžový stoupne a dělá že to tam není+ ahoj! vítej! +až křečovitě se usmívá a amon se jim pobaveně směje a cpe se dortem+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince