Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » pát črc 03, 2009 5:09 pm

+tak... meloun jsem vám asi donesla.. a zbytek jsem - kromě žabek - nestihla moc dopodrobna přečíst, tak kdyby něco.. řvite+

Jééé žabičky.. nejsou to takový ty šípový? jak z nich dělají indiáni jedovatý šípy, víme... +culí se a ťuká na sklo+ moje známá si je chtěla pořídit... mmm... musím je pojmenovat +zamyšleně je pozoruje+ ta první bude POI a druhá SON +směje se+

amon: +donese jim několik piv - asi podle počtu pivachtivých a na tu jeho poznámku, že některé i viděl se jenom uculí+ a líbilo?

ten zbytek: +doběhne s hadrem a vodou+ co je? hoří? a... neviděli ste Felixe? +kouká kde má kotě+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Tirage » úte črc 07, 2009 3:19 pm

yohannka: ani nehoří, ona jenom zbytečně vyšiluje ukáže na fatumorganu, vezme si od yohannky pivo

Amon: nakoukne mu přes rameno a když vidí, co hledá my máme závodní lékařku, Sigismundu. a léčit se to prý nedá.
ale to vás rozhodí kde co, my dokážeme být mnohem kreativnější.
pořád má na hlavě melounovou slupku i s Matoušem, akorát z ní už nic nodpadává
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod fatamorgana » úte črc 07, 2009 3:29 pm

(Sandman z komixů od Neila Gaimana, tam si jeden havran takovej lítá. jak - esej? podrobnosti napsat - někam. zvědavost je)

yohannka: dík, no tohle je trochu trapný, ale s ní jsem si už zvykla bere si od ní hadr a uklízí bordel, koukne na Tirage.kotě vytáhne z melounové slupky a pošle na Amona, který už zápasí s méďou

Amon: ta zvířátka vás přímo zbožňují, co to? líbí se jí, že ho medvěd málem zašlápne, ale pak to přestane být zajímavé, když si lehne a necá se hladit

yohannka: jo, já myslím, že to jsou šípový, šípkový růženky :), ta jména jim vyloženě sluší rozněžní se máte vůbec talent na pojmenovávání zvířat
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod yohannka » úte črc 07, 2009 4:00 pm

+postaví žabky na bar a sleduje je jak TV+ zajímavý... kdyžtak je pošlu na neplatící hosty..
nojo jména... já je hlavně pojmenovávám tak, abych si na to vzpoměla. Třeba můj vombat +kterej je kdovíkde+ se menuje Vombat... a pak mám spoustu havěti doma ve Francii. Na ty taky v jednom kuse zapomínám.
+donese ještě jeden meloun a velký poháry zmrzlinový pro všechny, bohatě zalitý vaječňákem+ jo tak tady je to kotě nenažranýýý +podrbe felixe za uchem+ a špinavýýý.
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Amon » úte črc 07, 2009 6:06 pm

yohannka: Líbilo...no jak co...+ušklíbne se+

(áha, já myslela Sandmanna od ETy Hoffmanna. Schwarze Romantik v německé literatuře ;o) Nicméně v tom šlo taky o oči, esis to nečetla - zhruba, že oči dávají život.)

Fatamorgana: Jo..havěť se na mě lepí...+mazlí medvěda a teď už i kotě+ yohannkooo! sakra dones mu něco na žrádlo než mě sežere! +medvěd mu okusuje hnátu, ale jenom tak hravě - zřejmě zvyk z mládí+

Tirage: fakt ne? to je ale škoda...+kotě sežere seznam+ no..já se to už nedozvím... a Sigi je taky taková šáhlá?
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Tirage » stř črc 08, 2009 1:27 pm

Amon: Sigismunda? Je to cvokařka, teda ona říká "nezávislá terapeutka", tak co byste řekl? zadívá se na něj a zaujatě pozoruje nějaký detail na medvědovi že zrovna vy nevíte, že rozdíl mezi bláznivým a excentrickým chováním způsobuje jenom výše konta... a dál se dívá na loužičku stále rostoucí pod medvědem buď ste si rozlil pivo, nebo vám medvěd počůral nohu odchází si k yohannce pro super zmrzlinový pohár
(naprosto šptem, že to může slyšet jen yohannka, a to ještě možná teda doufám, že medvěd...)

yohannka: tady ty hadry dneska asi jen tak nepřestaneme potřebovat šklebí se vombat Vombat - to je dobrý jí pohár na baru a sundá si konečně helmičku i Matoučem z hlavy, ten prozkoumá pohár a nanápadně se přesume k naloženým olivám s ančovičkama v nádobě na baru, užírá, vedle stojí láhev s Poi a Son, ale ty zná a ignoruje
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Amon » čtv črc 09, 2009 10:56 am

Takže taky magor...
Co? Kur-va! Ty lemro! +odstrčí medvěda a ten na něho nechápavě kouká a na břiše má ještě nalepenej sníh a led, kterej amonovi na noze pěkně roztál+ Chmch....běž se roztavit na slunko! +vykáže ho a méďa hrozně smutně teda de+ Aspoň, že ještě umí poslouchat...+objedná si z kuchyně flák masa a pěkně s ním zvířátko nakrmí - a kotě žárlíííí+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Beatrix » čtv črc 09, 2009 10:57 am

+přiřítí se tam+ Už je tu to listí?! +pak se zarazí+ Jé, noví hosté!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod fatamorgana » čtv črc 09, 2009 1:23 pm

tirage: Sigismunda náhodou říká "alternativní terapeutka" - ne, že bych věděla, v čem je rozdíl...

Amon: ale ne, ona je tak v rámci možností a našich měřítek normáloní, skoro... se zájmem kouká na krocení medvěda - že by si odkočil na permafrost, že je od sněhu? :lol:

Bea: dobrý den, tak tohle je prý váš podnik? jde se seznamovat řekla bych, že pozdravuje Eternity, ale dneska, jak jsem s ní chvilku mluvila, asi nemá zrovna vstřícný postoj ke světu. má nějaký dohady i s Decidelou (která se sama proflákla, že je na mateřský) - ona snad ani ten Pentagram nečte... prostě Et je zpruzená tak, že už zapoměla na nás s Tirage. a taky pozdravovat. odloví kotě a necá ho ožvejkávat papíry, aby mu nebylo líto, že nemá tak velký kus masa
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » čtv črc 09, 2009 1:31 pm

Bea: zdravím, já jsem Tirage. máte to tu pěkný, hlavně tu ZOO a štamgasta rozhlídne se po zvěřia a Amonovi

fatamorgana: co si budeme povídat, praštěný jsme všechny, jen mě zaráží, koukne na Amona že zrovna jeho trocha šílenství zaráží. já dneska Et na oči rozhodně nepolezu, ale těší mě, že už nejsme na špici jejího zájmu. jde odvelet Matouše od oliv, protože je skoro sežral

Amon: nezbylo by kousek masíčka pro roztomilého opeřence? loudí pro Matouše
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince