od fatamorgana » pát črc 03, 2009 10:13 am
yohannka: tak s vodkou! a pište to hráběma směje se a už se těší na mňamku dáte si ještě někdo s náma? yohannko? zasloužilý otče? na Fernanda
Fernando: holčičku máte vážně krásnou. a tátové jim to musí často říkat, to je taková zásada očumuje fotku už zcela nepokrytě
Amon: a vy někde neskrýváte potomstvo? že byste doplnil stavy zalidnění po demudloizacích? dívá se na něj ale vy možná nejste rodinný typ?
Yohannka: něco tu pro vás mám vytáhne obrovskou sklenici s vegetaci na dně, po žebříku v ní leze červeno-černě pruhovaná žabka a modro-zeleně puntíkovaná žabka to jsou rosničky na předpovídání počasí. ony to nejsou rosničky, ale jinej druh. to je jedno. ta modrá je na den a ta červená na noc. když leze jedna nahoru, znamená to, že se pohádaly. počasí se pozná podle toho, jak se tváří. nemá se na ně sahat, mají jedovatou kůži. jed se dá eventuálně neutralizovat alkoholem, třeba tou vodkou. my jsme je v kanclíku krmily utopencema, ale žerou i uzený sardinky a želatinový medvídky. předává obří zavařovačku yohannce a pijou cokoli s alkoholem - musej snižovat hladinu jedu v organismu. jsou docela nenáročné na servis. akorát aby je nesežralo kotě, tak nenechat otevřené víko láhve. ono by je vyplivlo, nechutnaly by mu. ale mohlo by mu být špatně, mohlo by se přiotrávit. prý jsou po tom jedu halucinace. a někdy i smrt.
myslela jsem, že by se vám mohly líbit a že se hosti rádi dozvědí, jak přes léto bude.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.