Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Amon » čtv črc 02, 2009 11:44 am

+no jo, po takovým obědě...a pivečku..akorát teda nechrápe potichu, ale spíš nahlas..jako motorovka, otočí se nabok, kotě slítne a zakňučí, tak se probudí+ co zase?! +rozhlídne se+ emm...+narovná se a upraví si vlasy, jako by ani nespal, jen kouká, kam mu zmizela společnice+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod fatamorgana » čtv črc 02, 2009 12:51 pm

se zavlněním horkého vzduchu se zhmotní za Amonem a má vyloženě dobrou náladu, směje se Baf! zařve mu do ucha, ne moc už jste si odpočinul? člověk se musí občas zamyslet, co?

yohannka: ahoj, nebyl by chlazený meloun? hned by něco chtěla a nevím, jak s tím účtem, právě jsem s jednou kámoškou Eternity trochu rozdráždila. ale prachy mám s sebou.

otočí se na Amona jíte meloun, dáte si taky? to je vedro... jestli je to pro vás moc holčiičí, tak by mohl být s portským, ne? vychlazený tlamolep, mňam. oblízne se
Naposledy upravil fatamorgana dne čtv črc 02, 2009 12:53 pm, celkově upraveno 1
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Fernando Sucre » čtv črc 02, 2009 12:52 pm

yohannka: je to ta nejkrásnější holčička na světě. Nikdo se jí nemůže vyrovnat usmívá se a podává jí fotku jen se podíváš a musíš souhlasit.
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod fatamorgana » čtv črc 02, 2009 12:55 pm

dělá, že loví kotě a zatím se snaží očumovat fotku Fernandovi dcerky
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod yohannka » čtv črc 02, 2009 1:00 pm

fatamorgana: mm.. a co třebaaa, meloun s vodkou? +uculí se - takovej ten meloun nacucanej vodkou+ už se mi tu pár dní chladí v lednici...

Sucre: ukaž? +nakoukne+ je pěkná... má po tobě oči... a nebude se muset opalovat! +směje se, předpokládám, že cérka bude taky alá samoopalovák+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » čtv črc 02, 2009 2:38 pm

Dopije pivo a usmívá se na fotku Jo, bude z ní nejhezčí ženská pod sluncem.
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Amon » pát črc 03, 2009 1:26 am

+nakrčí nad fatamorganou rozmrzele ret+ určitě v tom jídle byl nějakej prášek na spaní..doví co se jim do toho vysypalo...+mrmle, pak ho zaujme nabídka melounu+ tak já chci ten s vodkou, přelít rumem, kydnout na to šlehačku a zasypat čokoládou. +rozkáže si+ a studený kafe...

+zafuní nad fernandem+ tihle samoopalovací snad všichni na něčem jedou...furt melou...culijou se a vychvalujou nějaký ženský...
Amon
Mág

Příspěvekod Fernando Sucre » pát črc 03, 2009 8:24 am

Amone, ne nějakou ženskou. vlastní dceru, to je rozdíl. Ta se vychvalovat musí. to je náplň otců hájí se
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod fatamorgana » pát črc 03, 2009 10:13 am

yohannka: tak s vodkou! a pište to hráběma směje se a už se těší na mňamku dáte si ještě někdo s náma? yohannko? zasloužilý otče? na Fernanda

Fernando: holčičku máte vážně krásnou. a tátové jim to musí často říkat, to je taková zásada očumuje fotku už zcela nepokrytě

Amon: a vy někde neskrýváte potomstvo? že byste doplnil stavy zalidnění po demudloizacích? dívá se na něj ale vy možná nejste rodinný typ?

Yohannka: něco tu pro vás mám vytáhne obrovskou sklenici s vegetaci na dně, po žebříku v ní leze červeno-černě pruhovaná žabka a modro-zeleně puntíkovaná žabka to jsou rosničky na předpovídání počasí. ony to nejsou rosničky, ale jinej druh. to je jedno. ta modrá je na den a ta červená na noc. když leze jedna nahoru, znamená to, že se pohádaly. počasí se pozná podle toho, jak se tváří. nemá se na ně sahat, mají jedovatou kůži. jed se dá eventuálně neutralizovat alkoholem, třeba tou vodkou. my jsme je v kanclíku krmily utopencema, ale žerou i uzený sardinky a želatinový medvídky. předává obří zavařovačku yohannce a pijou cokoli s alkoholem - musej snižovat hladinu jedu v organismu. jsou docela nenáročné na servis. akorát aby je nesežralo kotě, tak nenechat otevřené víko láhve. ono by je vyplivlo, nechutnaly by mu. ale mohlo by mu být špatně, mohlo by se přiotrávit. prý jsou po tom jedu halucinace. a někdy i smrt.
myslela jsem, že by se vám mohly líbit a že se hosti rádi dozvědí, jak přes léto bude.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Amon » pát črc 03, 2009 12:48 pm

Sucre: Znám hodně ženských, který rodičně nevychvalovali a taky žijou...

+kouká na žabky+ boha jeho...jako by nestačily dvě jedovatý majitelky, ještě tahle verbež..

+ušklíbne se pobaveně docela+ ne, to vážně nejsem rodinný typ a mít doma uřvané cosi, co mně nadosmrti zůstane na krku, vážně není můj sen. +zarazí se+ v podstatě se to dá srovnat s někým, kdo se vám naservíruje do pozice manželky, aniž by v ní byl...hrůzná zkušenost...
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince