Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » úte čer 30, 2009 10:53 am

sucre: eee.. jasně, že mi to nevadí. Já už ani nevím komu vykám nebo ne... +usměje se+ nojo svatební cesta, ti se mají! A jak se vám... ehm, jak se Ti na Mýtince vůbec líbí?

fatamorgana: +kotě se jenom oblízne, jednou akorát mrkne a pak zas na ni upřeně hledí+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » úte čer 30, 2009 12:40 pm

yohannka: tak mi si zatím vykali, ale změna je život, ne? usměje se a upije piva No a jaká vlastně byla svatba? Já celou dobu hlídal jejich synátora, takže nic nevím. A když jsem se ptal Alexe, tak se jen usmál a řekl, že tomu bych snad ani nevěřil
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod fatamorgana » úte čer 30, 2009 12:49 pm

kouká se kotěti do očí a nacvičuje hypnózu a nitrozpyt. pak ho zamyšleně odloží a postrčí ho k Amonovi, ten asi usnul, nebo to tak vypadá
yohannka: yohannko, máte tu někde ty bílé veverky? už jsou ochočené? nebo se bojí kotěte? +zeptá se, koukne na svou prázdnou sklenici+ a ještě prosím nějakou vodu. a raději dvě, myslím, že za chvíli dorazí Eternity. +ušklíbne se+ kontrola pracovní morálky...
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Fernando Sucre » úte čer 30, 2009 12:51 pm

zaslechne slečnu u stolu a nedá mu to, takže jí odpoví Veverky jsou na Wildaranu. Pokud máte zájem, můžu vás tam hodit a užijete si jejich nálety na hlavu.
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod yohannka » úte čer 30, 2009 12:58 pm

Sucre: svatba byla.. +začne se smát+ vtipná! Prstýnky padaly, nevěsta padala... hosté se smáli. Fakt to bylo supr, o hodně si přišel. No a pak novomanželé zdrhli aniž by nevěsta zahodila kytku nebo si poslechli proslov +směje se+ No.. a nakonec jsme se všichni tak nějak trochu dost opili +ucul+

fatamorgana: veverky? ty tu nejsou... jednu jsem už skoro měla ochočenou ale pak... jsem asi usla. Ale jestli chceš víc zvířátek +kývne k psovi Sněhulákovi, co se tam lííně válí přededveřma a návštěvníci mají co dělat aby ho překročili+ takže jenom vodu, jooo? +veme jí sklinku, a donese dvě minerálky+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » úte čer 30, 2009 1:07 pm

yohannka: To víš, nevěsta se hrozně bála. Ne obřadu samotného, ale proslovu, který by třeba mohla mít. A jestli chceš kytku, tak můžeš čekat až se vrátí z líbánek. třeba ji ještě bude mít a hodí ti jí
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod yohannka » úte čer 30, 2009 1:31 pm

proslovu? nevěsty nemusí mít proslov přece. Jo, bylo to vidět, že je nervoozní, ale zvládli to oba skvěle. Ježiš to néé +rozeseměje se+ kytku už jsem jednou chytla a to mi stačilo! A co vůbec ty, seš ženatej? +nasype do misky nějaký brambůrky+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » úte čer 30, 2009 1:50 pm

Nevěsty ne, ale nové královny jo. Vsadím se s tebou, že den dva před návratem domů, bude zase nervózní. má mít totiž proslov před Aldormským lidem. No, mám malou dcerku a s Maricruz máme takový volnější vztah začně nadšeně, když mluví o malé, ale pak trošku ztichne... a co ty? Vdaná paní, když si chytla tu kytici?
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod fatamorgana » úte čer 30, 2009 2:54 pm

Fernando Sucre: no, to bych se někdy ráda podívala. oni se nezamotaj (veverky), když je nelovíte, si normáně šplhají +usměje se+ já jsem fatamorgana, zdravím.

yohannka: dík za pití +kývne a jde si podrbat Sněhuláka za uchem, ten zvedne oči a ještě víc se rozvalí+ o svatbě jsem četala v Pentagramu, a ještě nějaké tamtamy - prý jste si to dost užili +mrkne na yohannku. dál hladí psa a poslouchá, co říkají o svatbě
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Fernando Sucre » úte čer 30, 2009 2:59 pm

fatamorgana: Těší mě, Fernando, představí se. Máte pravdu, nezamotaj. Nemají do čeho ukáže na svoji hlavu a rozesměje se
Fernando Sucre
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince