Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » pon čer 29, 2009 1:41 pm

+uzobne si kousek sýru a kotě fatamorganě málem sežre hladově ruku a štěkne na ni ať mu dává větší kousky+

a určitě si k tomu dáte ještě pistácie, žejo! +radši pro ně rychle zmizne+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod fatamorgana » pon čer 29, 2009 1:54 pm

tak nějak, nepoučitelná+usměje se, pokrčí rameny+ ale to byl výraz upřímného zájmu, nic jiného+opět pokus o neutrální výraz obličeje, bez ironie, tentokrát upřímný+ co to pivo? ťuknem si, ó strašlivý? než to zteplá? +bere sklenici a položí kotě na pohovku mezi ně

yohannka: pistácie vždycky! a kdyby byly olivy, černý, prosím.+volá za odcházející yohannkou

dává kotěti velký kus a schválně ho trochu upatlá od oleje an naklácání, kotě pčikne a začnč se olizovat, čistit. ale pořád si hlídá ten velký kus sýra
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Amon » pon čer 29, 2009 2:09 pm

ještě jednou použiješ nějakej debilní obrat jako "ó strašlivý" a pudeš Krafta prosit o plastiku. +napije se piva aniž by si s ňou přiťukl+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pon čer 29, 2009 2:51 pm

dobře, Amone - je to povolené oslovení? +je z něj už docela otrávená. kdyby chtěla být drzá, nasadí mnohem těžší kalibr. napije se taky piva a dál krmí kotě, sžralo jí skoro všechen sýr, je zvědavá, jestli jí i olivy+
nějaká povolená nebo doporučená témata hovoru? +zeptá se +
nebo mám raději mlčet a číst si? +vezme si ze stolku vedle Pentagram a začne jím listovat. uvažuje, jestli bude Amon jenom vrčet, nebo jí taky řekne něco zajímavého. zatím jí ten průzkum terénu moc nevychází
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Amon » pon čer 29, 2009 3:44 pm

+asi si nevybrala tu nejlepší osobu na konverzaci no+ hmh...+že mu tam může říkat a myslím, že to kotě žere i konzervy...+

jo to bude nejlepší...+že si má číst, zatím si zapálí a nenápadně koukne co je v pentagramu novýho, pak mu ale zvědavost nedá+ a cože tu vlastně děláš?
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Fernando Sucre » pon čer 29, 2009 4:13 pm

Přijede před Mýtinku, vystoupí z auta a vejde Krásný den přeji pozdraví a usměje se tím svým zářivým úsměvem. poté si všimne Amona, tak ho ještě jednou pozdraví kývnutím hlavy. Sedne si na bar a objedná si Coronu
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod fatamorgana » pon čer 29, 2009 4:14 pm

já se tady seznamuju - s lidma, s prostředím... +odpoví a nalije kotěti do misky od sýrů trochu piva, kotě se už chvíli sápalo na sklenici. trochu polije Pentageam s fotkama ze svatby+ dělám pro Holistickou detektivní kancelář Decidela & Eternity. to je takovej ... kšeft ... spíš tak na to, aby se člověk uživil. všichni, co tam jseme, cestujeme mezi paralelními vesmíry, to se trochu špatně vysvětluje, je to na dlouho... teď jsem s Eternity tady - většinou. Decidela je u sebe, ve svém světě - taky většinou, ona je spíš takový tichý společník. vlastně kancelář je spíš pro formu, drží nás pohromadě to, že všichni cestujeme. +otřepává pivo z časáku, samozřejmě na druhou stranu než sedí Amon+ já jsem se přišla seznamovat, mrknout, jak to tu máte. na ty složitější vyvětlování je spíš Eternity, já tomu zase tak nerozumím. +kotě jí vlze na klín a očuchává pivem polité foky v Pentagramu1
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod yohannka » pon čer 29, 2009 4:46 pm

fatamorgana: +donese jim černý olivy a pistácie+ my tu máme všechno +a než se naděje, tak kotě ten politej Penťák sežere a kožíšek mu celej zčerná... a pak kouká tím svým hrozně divným, upřeným pohledem na fatamorganu+ paralelní vesmíry? +zaslechne ji+ páni...

Sucre: no né, to jsou k nám hosti +usměje se a podá mu pivo+ co vy tu?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » pon čer 29, 2009 4:54 pm

yohannka: Jaký vy? Snad ty, ne? Tedy, jestli vám nevadí mi tykat dodá radši, aby hned neurazil. Ale, co by. Doma je teď takový ticho, jak ti dva novomanžílkové zmizli na svatební cestu a malej k dočasné chůvě. Tak jsem myslel, že se půjdu pobavit a vzpomněl jsem si, že jsem slíbil se tu někdy objevit.
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod fatamorgana » úte čer 30, 2009 9:50 am

hladí kotě po bříšku, aby se ten Pentagram nějak usadil, dívá se mu do očí+ to jsem si mohla myslet, že budeš nějakej druh TĚHLE koček, vy jsete taky rozlezlí všude, co? kocoure moure? krmí sebe a kotě olivama, musí dávat bacha na prsty. a dívá se, kdo to přišel
fatamorgana
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince