Spike pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Spike pokoj

Příspěvekod Angel » ned pro 05, 2010 1:51 am

+Složí Spikea na postel, nebo spíše ho tam posadí. Stáhne mu bundu i košili z ramen, odhalujíc jeho břicho z hlubokou už ale zataženou ránou i rameno které je také dost zraněné. Prohmatá ho+ Rozseklo ti to klíční kost +oznámí rozsah zranění+ Je to dislokované, budu to muset vráti na sovje místo +neodpočítává ani neupozorňuje, jednoduše zatlačí kost na její místo. Spike mu padne na rameno čelem, tak ho automaticky obejme kolem zad a položí mu ruku na hlavu+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » ned pro 05, 2010 2:00 am

+Sedne jak mu je nařízeno a na oznámení o tom že mu bude rovnat kost jen kývne. Bojí se že kdyby promluvil, tačne brečet. Bolest kterou cítí je veliká, ale vydá jen tiché zasyčení a čelem se opře o Angelovo široké rameno. Najednou chápe co mají všechny ženy z jeho rameny na které se rády chodí vyplakat. Použijeho taky tak. Nebrání se už a nechává slzy aby překonali barieru jeho řas a začali stékat po tváři+ Proč se mi to děje? +zamumlá, zatínajíc prsty od krve do Angelovi košile+ Proč ti co miluju mi tak... tak ubližují? Proč všechny ženy co si pustím do srdce mi ho rozšlapou? +zvedne hlavu aby mu viděl do očí+ Dru mě podvedla. Buffy mě využila a odkopla. Fred mě nikdy nechtěla a Neferet +to jméno mu zaskoší v krku+ ona tak.... +jeho řeč je přerušena zavzliknutím+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » ned pro 05, 2010 2:04 am

+Neví co na to říct, protože ani on nemá z ženami dobré skušensoti+ Já nevím +řeken tiše. Když mluví o Buffy tak sklopí pohled. O jejich vstahu všechno ví, Spike mu to řekl a on neměl důvod nevěřit. Takže to chápe trochu podobě jako Spike, i když nemá na její chování tak radikální názor+ Fred? +zeptá se tiše, ale ne rozlobeně. Na Spikeuv omluvný pohled jen zakroutí hlavou+ To nevadí, všichni jsme ji milovali. Jí nebylo možné nemilo, protože ona byla sluncem pro každého s kým se setkala +přitáhne si Spikeovu hlavu blíž a políbí ho na čelo+ Lehni si abych tě mohl ošetřit +zatlačí ho do postele+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » ned pro 05, 2010 2:08 am

+Klesne na postel+ Zůstávám pořád jen sám +pokračuje ve svojí řeči, anižby se nechal přerušit čímkoliv co Angel dělá, nebo vlastními slzamy+ Dělám něco špatně že mě opouštějí? Opravdu jsem tak zlí a hrubí člověk? Měl bych snad být tím hloupím, nicotným básníkem? +pokládá stále nové a nové otázky+ Angeli... +sevře mu zápěstí a osloví ho jménem, to dělá jen málokdy+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » ned pro 05, 2010 2:12 am

+Otírá Spikeovi tělo látkou, nic lepšího s tak velkým zraněním nesvede, musí to nechat na démonovi+ Williame +sevře naopak jeho zápěstí+ Nejsi špatný muž, nikdy si nebyl +vyprostou svou ruku+ Já... +nedokáže to vyslovit, tak se to snaží naznačit alespoň očima. Prostě mu neumí říct že ho má rád+ Donesu ti lidskou krev, ještě máme v ledničce +pustí ho, vstane a pro jistotu odstoupí od postele, aby ho mladší upír nebom chytit+ Odpočívej +nařídí a odejde+
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » ned pro 05, 2010 2:14 am

+ S ničím co ho trápí mu Angel nepomohl, ale to on ani nečekal. Nechá ho klidně odejít. Nehledě na bolest v břiše a v rameni se stočí do klubíčka, obejme si nohy a pokračuje v tichém pláči. Už ani nevzlliká, všechne vzduch má z plic prač, takže nevydá jediného hlásku, přestože se jeho pusa otevírá jako kapří+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » ned pro 05, 2010 2:34 am

+Vrátí se zaním do pokoje a najde ho schouleného na posteli. Položí hrnek na stolek, otevře zuby konzervu a nalije její obsah do hrnečku a pak se jme rozmotávat Spike. Podaří se mu schouleného muže donutit si lehnout na záda, nadzdvihne mu hlavu a mezi rty dá hrnek+ Vypij to a prospi se +nařídí, nalívajíc mu krev mezi rty+
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » ned pro 05, 2010 2:36 am

+Nechá se rozmotat a položit na záda: Když se jeho rtů dotkne krev, obejme hrnek rukama a hladově pije. Démon toužící po krmení získlává navrch. Kdžy už není co pít, klesne do peřin+ Neodcházej +požádá Angele, i když se v něm příčí zbytky jeho hrdosti když to vyslovuje. Naštěstí jsou to jen zbytky, protože prakticky veškerou hrdost mu Neferet svou zradou vzala+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » ned pro 05, 2010 2:42 am

+Přikývne na souhlas, vědom si toho jak moc je to pro SPikea těžké, ostatně pro něj taky. Přiznat mu jak moc ho má rád je prostě vzhledem k jejich vstahu nemožné. Rozhodně to nemůže říct slovy. Skopne boty, schodí kabát a vklouzne ke Spikeovi do postele. Obejme ho kolem těle a položí si jeho hlavu na prsa. Svírá ho v ochranitelském sevření, dokud mladší upír neusne unavou. Pak i on sám zavře oči a zdřímne si+
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » ned pro 05, 2010 3:32 am

+Probudí se až někdy k večeru. Spal celou dobu na Angelově rameni, tže se teď rychle odsune stranou. Už ho všechna ta trudomyslnost s předešlého dne přešla, takže se cítí blbě když vidí jak se včera choval. Všechno ho strašně bolí, nejvíc rána an rameni, protože s tím hodně hýbe. Dcýhat nemusí. Angel dál poklidně spí, nebo to dělá to se nepozná když nedýchá. Naprosto samovolně pozvedne ruku a přejede jí staršímu upírovi po tváři+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion